ED9 - fialová - Hira - CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Hira - CRX

Příspěvekod Martin666 » 09 pro 2011 21:18

Hira píše:Do garáže jsem se díval, tam máš jen jednu (mimochodem máš to moc krutý). Ve kterým topicu?

Jinak předevčírem jsem zkoušel nastartovat, jenomže po několika měsíčním stání byla baterie prázdná. Dnes přes noc jsem ji nabil a zkoušel startovat... Motor ani neškytl. Koukl jsem na jednotku (sériovou) a to vám teda řeknu - pěkně se rozkecala. Křičela na mě kódy č. 6, 8, 9, 10, 13. Dřív, když jsem ji tam montoval, hlásila jen třináctku. Takže další starosti *cry*

To chce všechno pořádně vyladit. Potom to bude ok... ale už ti aspoň nebudou odcházet motory :-)

Jinak... vyndej kábl od baterky, nech chvilku vytáhli a potom dej zpět a zkus nastartovat. A potom se podávej na ECU vyblikávač
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 10 pro 2011 09:20

Bylo to právě bez baterky 24 hodin během toho co jsem ji nabíjel. Myslíš, že to mám zkusit znovu teda?

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 10 pro 2011 12:10

Udělal jsem to jak jsi řekl, ale ECU to nestačí. Teď vyblikává 6, 10, 13.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 10 pro 2011 13:18

Hira píše:Udělal jsem to jak jsi řekl, ale ECU to nestačí. Teď vyblikává 6, 10, 13.

Tak slava,je teho aspon min....a ted podle chyb zjistuj pricinu a opravuj...

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 10 pro 2011 13:33

J!R! píše:
Hira píše:Udělal jsem to jak jsi řekl, ale ECU to nestačí. Teď vyblikává 6, 10, 13.

Tak slava,je teho aspon min....a ted podle chyb zjistuj pricinu a opravuj...

Přesně, teď zjišťuj konkrétní chyby

Asi tady bych se podíval...
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 06 led 2012 16:51

Přesně po čtvrt roce stání na parkovišti - a zdolávání nasrání kvůli pokusu o utrhnutí zrcátka, vytrhání těsnící gumy dveří od nějakého č.......... (člověka) a obouchaných dveří od ostatních aut - jsme dneska úspěšně odtáhli Hondičku do servisu. Tam ji čeká oprava motoru (možná další výměna), lakování kapoty do barvy auta a přečalounění sedaček a snad ještě nějaké drobnosti :). Tak snad ze servisu vyjede co nejdříve :)

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 06 led 2012 19:49

koukam že na jaře vyjede na české selnice hafec cer co budou jak nový *fin* *pohladit* jinak ty skusenosti stim zrdcadkem atd tak toje všude cero je na parkovišti neco jako coca cola mezi poděbratkama :-D každej si toho auta většinou všimne a nekterym blbcum to neda si aspon neco neutrhnout atd :-( ja jsem stim mel taky par skušenosti kdys sem tenkrat koupil červene tak ani ne po tejdnu jsem mel u řidiče v zamku dloubanec od šroubovaku a kdys jsem pak nekdy v zaří spal u přitekyně a nebyl 2 dny doma a cero stalo před barakem tak sem mel na pul sklopený zrdcatka a od te doby kdys sem jel tak vybrovali jako že kdys koukal do zrdcatka za jízdy tak to delalo neco jako zrdcatko kdys mas v autě aspon 1kw SUB :-D ale zase mam řikala že se u nej skoro každej zastavil a but se smal že mam na volantu paku retezem ovaznou řadičku atd :-D a nebo si to fotili jedna pani prej i lezla pomalu po zemi :-D

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 06 led 2012 20:26

Sorry za OT ale taky se přidám...ted přes zimu to mám u kluků na dílně což je špica, ale když mi to stálo před panelákem tak sem se v noci budil a chodil se na dámu v černém koukat jestli je v cajku.....tohle budu muset pořešit...dost na tom, že lidi z paneláku koukali co že si to nosím sebou domu za kolo.....on to byl volant :lol:
Bába od naproti.....není to volant? ano je to volant...a to jste našel venku? ..nene paní to je můj volant z mého auta...beru si ho domu proto abych si zvykal na řízení ....to víte takovej sporťák chce tréning :lol:
Zatím se mi na autě nic nestalo....a snad tomu bude i nadále...hlavně nepropadat panice a zbytečně se v noci nebudit *vytlem*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 06 led 2012 20:38

noha píše:Sorry za OT ale taky se přidám...ted přes zimu to mám u kluků na dílně což je špica, ale když mi to stálo před panelákem tak sem se v noci budil a chodil se na dámu v černém koukat jestli je v cajku.....tohle budu muset pořešit...dost na tom, že lidi z paneláku koukali co že si to nosím sebou domu za kolo.....on to byl volant :lol:
Bába od naproti.....není to volant? ano je to volant...a to jste našel venku? ..nene paní to je můj volant z mého auta...beru si ho domu proto abych si zvykal na řízení ....to víte takovej sporťák chce tréning :lol:
Zatím se mi na autě nic nestalo....a snad tomu bude i nadále...hlavně nepropadat panice a zbytečně se v noci nebudit *vytlem*

jo to ja sem taky chodil šírovat v noci kdys sem se zbudil :-D a nebo slyšel jak dou ožralove a ostaní případi :-D kdys cero odpočíva v garaži tak je hned lepší spaní :-D

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 06 led 2012 22:35

To s tím volantem mě dostalo *vytlem* *vytlem* Všude jsou hovada, buď závistivý nebo prostě dementní... Ale ta vytržená guma u mě, mě celkem zaskočila. To že se mi někdo otřel o nárazník autem když vyjížděl z parkoviště, to se stane, ale to že mi už někdo kdysi objel kapotu klíčem, to se nestane jen tak. Tady, kde bydlím, je tak 20% aut objetých klíčem, což je u sídliště s 10 000 lidmi celkem velká část. Nejlevnější garáže jsou za 1750 Kč/měsíc. A to pro mě, jakožto chudého studenta :lol: , je celkem pálka. Prostě CRX patří do rodinného domku s garáží :)

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 07 led 2012 12:24

NO hele me nekdo klicem nebo necim objel feldu a to u Kralove Hradeckeho soudu...lidi jsou curaci a to jsem byl na svou feldu dost hrdej jelikoz se o ni rodice vzdy dost starali a nebyl na ni az do ted zadnej skrabanec a ted tam je 30 cm skraba az pod plnic....
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 19 led 2012 11:26

Hira píše:Mě se prostě neskutečně líbí tahle CRX, takže sháním nárazník tohoto typu... Na nuclear-racing.cz mají takovej podobnej, ale ten není vůbec hezkej.

no tak to je nádhera !! *slint*
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 27 úno 2012 08:02

Hurá hurá hurá!! Dnes nebo zítra budu kupovat motor od Duglese :) ten budu muset přetěsnit a budu zase jezdit a užívat si :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 27 úno 2012 15:12

Hira píše:Hurá hurá hurá!! Dnes nebo zítra budu kupovat motor od Duglese :) ten budu muset přetěsnit a budu zase jezdit a užívat si :)

Jeziiiis a proc ten ho dava pryc?Doufam ze swapuje *vytlem* Jako nevim,ale popremyslel bych o GO...aspon do budoucna na jednom z Tvych motoru ;)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 27 úno 2012 16:05

Ne... chce CRX prodat :-( říkal mi to už na podzim :-( že chce něco s turbem :-(
Naposledy upravil(a) Martin666 dne 27 úno 2012 18:41, celkem upraveno 1 x.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 27 úno 2012 18:28

zlatá atmosféra... *vtec*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 27 úno 2012 22:25

Dugles nic neswapuje ani neprodává. Když si koupil CRX vyměnil motor, protože žral olej. Teď ten motor beru já. On má ještě myslím Ibizu TDI, či tak něco :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 27 úno 2012 22:40

Hira píše:Dugles nic neswapuje ani neprodává. Když si koupil CRX vyměnil motor, protože žral olej. Teď ten motor beru já. On má ještě myslím Ibizu TDI, či tak něco :D

jo, to má, ale mě osobně říkal, že CRX chce prodat.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 28 úno 2012 07:41

jj chtel ji prodat,pac jsme zalozili diesel power gang *vytlem* No,nakonec ho doma presvedcili,at si CRX necha,ikdyz si koupil Ibizu....Takze beres jeho soucasnej motor nebo ten co zral olej?A co se s tim jeho autem bude dit dal?

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 29 úno 2012 07:34

Jojo tak to bylo... Vzal jsem jeho bývalej motor, ten co žral. Ale taky mi včera říkal, že ji bude prodávat. Chce ji někdo ze Štatlu, takže aspoň, že jde Hondařovi.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“