moc hezky kousek, který mu i přes nějaké mušky musí člověk závidět
z podvozku by se dalo jíst a na motoru by se dalo spát v bílém pyžamu
a jako bonus přikládám fotku jak lazzi bojuje u uchycením středového panelu Moderátor: Minor
moc hezky kousek, který mu i přes nějaké mušky musí člověk závidět
z podvozku by se dalo jíst a na motoru by se dalo spát v bílém pyžamu
a jako bonus přikládám fotku jak lazzi bojuje u uchycením středového panelu 

noha píše:Nečetl jsem celej ten tvůj problém, ale drobet se ti tady pozvracím![]()
Plyn si to samo určitě nepřidává, ale zvedají se ti otáčky tak je to myšleno? pokud ano nechlastá to někde falešnej vzuch? vem do ruky pixlu s odmašťovačem na brzdy a jdi kolem sání a podobně a stříkej a stříkej a poslouchej zda se navyšují otáčky motoru...to mě jen tak napadlo ale pokud sem mimo mísu..jek sem již psal..nečetl sem ten problém co máš....celej.

hned jak auto do puntíku vyčistí problém zmizí a Plivník půjde o garáž dál vyrábět neplechu někomu jinémuMartin16 píše:To bude Plivník ( v dětství jsem o tom četl takovou pohádku - je to skřítek který se nastěhuje do auta když je "špinavé zanedbané" a škodí kde může)hned jak auto do puntíku vyčistí problém zmizí a Plivník půjde o garáž dál vyrábět neplechu někomu jinému
Blackburn píše:Pořád to dělá neplechu? Skřítkovi to zlobilo, protože měl zanesené sítko v nadrži (co říkal). Když měl v nádrži málo benzinu a najel do zatáčky tak mu to začalo chcípat. Tohle vypadá obdobně podle toho co píšeš. Jak kdyby tam šlo málo benzinu.
Moje CRX když jsem po zimě, nandání a zapojení motoru, zkoušel startovat tak se mu nechtělo, když chytilo tak trvalo asi 5 minut než se všechno odvzdušnilo a motor držel tak nějak otáčky.Taky mělo tendence se dusit. Když se ohřálo tak jsem ho podržel kolem 6000rpm...parkrát to škytlo, semtam vynechal nějaký valec a pak už šlo jako vždycky.
lazzzik píše:Martin mi dnes věnoval pozičky(tímto mu moc děkuji),nejsou moc top,ale prozatím než se objeví nijaké lepčí postačí.
Vzal jsem obyč leštěnkou na lak a docela prokoukly.Foceno jen mobilem.

Martin16 píše:tys to rozšťípnul![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů