Moderátor: Minor

noha píše:Vejfuck je super !!! nahraj nám jakej má sound

J!R! píše:Peknej vyfuk

kurňa,ta stříbrná je fakt nádherná...zavídím ti jí
 kurňa,ta stříbrná je fakt nádherná...zavídím ti jí 

lazzzik píše:hezký petko,že by jsme daly na crx sraze soutěž o nejuřvanější vyfukkurňa,ta stříbrná je fakt nádherná...zavídím ti jí
 tak si mužem zavidět na vzajem ja tobě motor a ty mě barvu
 tak si mužem zavidět na vzajem ja tobě motor a ty mě barvu  jo zavod kdo uděla větší bordel mužem dat
 jo zavod kdo uděla větší bordel mužem dat  aby jsme pak nespali za branou kempu ale
 aby jsme pak nespali za branou kempu ale 

PAKO píše:v malém sudu se moc nehneš s pistolkou...

a začneš v něm zkoušet pískovat
  a začneš v něm zkoušet pískovat
 tady par fotek specialního boxu
 tady par fotek specialního boxu 

PAKO píše:díky za fotky a nadšení,tady je vidět že písek dráťákem ani chemií nenahradíš...
 je fakt že dráták to nenahradí prostě to oprejská a čistlo jen je to hrubší ale tak je to normalní je to hustý co všechno pod rzí vyleze hlavně vyražený čísla atd prostě paráda
 je fakt že dráták to nenahradí prostě to oprejská a čistlo jen je to hrubší ale tak je to normalní je to hustý co všechno pod rzí vyleze hlavně vyražený čísla atd prostě paráda 

Tak všechno nejlepší !!!!
  Tak všechno nejlepší !!!!   

A držím palce at ti to jde od ruky

PAKO píše:hele nechceš mi říct že jsi pískoval čás brzdiče aniž by jsis schoval plochy co jsou mechanicky funkční?
 ale byl totožnej s cerem a byl zrezlej tak jsem ho zkusil opískovat jak to pujde
 ale byl totožnej s cerem a byl zrezlej tak jsem ho zkusil opískovat jak to pujde  jedine co mam opískovane  je držak baterky a jedno rameno který čeka na nove silenty a pak barvu
 jedine co mam opískovane  je držak baterky a jedno rameno který čeka na nove silenty a pak barvu 

martas CRX píše:Koukam,že máš dneska narozky !!!!!Tak všechno nejlepší !!!!

děkuju moc
 děkuju moc  

Petk@ píše:martas CRX píše:Koukam,že máš dneska narozky !!!!!Tak všechno nejlepší !!!!

jojo měl jsem no kulatý 20děkuju moc

a pořadně to oslav
  a pořadně to oslav   

vše nej,hlavně zdraví...ženský a peníze se vždy někde seženou
 vše nej,hlavně zdraví...ženský a peníze se vždy někde seženouUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti