Moderátor: Minor
pepo crx píše:Myslím že trošku lepšie to pôjde ale zázraky nečakaj. Nadmerný hluk sa dá celkom slušne kompenzovať dobrým koncovým tlmičom, ak tam dáš športový výfuk tak to bude rachot...![]()
čo sa týka výmeny zvodov, tiež to nie je veľký zázrak, navýšenie výkonu mi za tie peniaze nestálo, ale čo už, stalo sa
cocks píše:pepo crx píše:Myslím že trošku lepšie to pôjde ale zázraky nečakaj. Nadmerný hluk sa dá celkom slušne kompenzovať dobrým koncovým tlmičom, ak tam dáš športový výfuk tak to bude rachot...![]()
čo sa týka výmeny zvodov, tiež to nie je veľký zázrak, navýšenie výkonu mi za tie peniaze nestálo, ale čo už, stalo sa
já jsem teda instalaci svodů poznal...je to jediná performance úprava kterou jsem opravdu pocítil...obzvlášť ve VTECu je to opravdu znatelné.
pepo crx píše:cocks píše:pepo crx píše:Myslím že trošku lepšie to pôjde ale zázraky nečakaj. Nadmerný hluk sa dá celkom slušne kompenzovať dobrým koncovým tlmičom, ak tam dáš športový výfuk tak to bude rachot...![]()
já jsem teda instalaci svodů poznal...je to jediná performance úprava kterou jsem opravdu pocítil...obzvlášť ve VTECu je to opravdu znatelné.
Pocitovo mám teraz spodok otáčok lenivší, od 4tis.už je to síce fakt good, ale zlepšenie v čase na 1/4 míle -cca. 0,2 sekundy, asi som čakal od zvodov trošku viac a príliš veľké zázraky...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host