Nohajzova CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: Nohajzova CííááReeX

Příspěvekod noha » 20 pro 2011 17:26

SZ...
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Nohajzova CííááReeX

Příspěvekod J!R! » 20 pro 2011 17:31

Majtycrx píše:
noha píše:Dneska krásné počasí alespoň tady na jihu, měl jsem den volna tak jsem vyvětral crxu :P
Kalím si ji kalím a užívám si tahání za ruce až tak koukám a žebravý voko chce pít....nacházel jsem se zrovna ve Stráži nad Nežárkou tak sem zajel ke zdejší pumpě, natankoval, zaplatil, sedl do auta, zabouchnul dveře a přestalo hrát rádio....říkám si dobrý....znova se rosvítilo já zařadil, objel benzínku a najednou dejm z pod palubky....ci woe krve by se ve mne nedořezal ani Jason ...brzda!!!....dveře...vypnout zapalování.... koukám jak tele....myšlenky typu....do prdele co to tam ty jelita udělali za svazky...lezu pod palubku tahám nesmyslný klubka drátů až sem nahmatal teplej svazek...od něj šedivej kábl....nabastlenej až hrůza.....říkám si tuhle barvu sem někde viděl....a jooo jdou do dveří na stahování oken...skvělá práce hoši....vydloubnu tlačítko stahování okna a z hrdla se mi vyřinul řev připomínající mutujícího lva!!!!..... do píí.e co to je za píí.ovinu....koukám na dráty co vedou k tlačítku a říkám si....starej Honda by se podělal kdyby tohle viděl....konektory bez izolace...zbastlený jak jsem vživotě neviděl... + kábl na jedný straně smotanej do sebe a měl asi udajně být přiletován na kontakt...nebyl....myslím, že se ho držela pouze nějaká vlákna no a ta nevydržela tíhu kabelu a bouchnutí dveří no a plusák se lípnul někam na kostru no a dýmovnice byla na světě......budu muset někam na dílnu do tepla a podívat se na to...nerad bych se koukal jak mi plameny žerou auto někde u krajnice nebo na parkovišti....
elektrice zdar!!!....

Jestly te muzu poprosit az budes u toho opravovani el.stahovani okynek pofot mi co nejvic to pujde..kam co jde atd..mam doma el stahovani a chystam se na zapojeni tak at sem chytrejsi... dikes

On to ma nejak zbatleny,tudiz bych se od teho moc neodpichoval a radeji bych si sehnal el. schema....

Noha:To mi pripomelo moji prvni crx :D Taky se mi tam neco rozdymylo,kdyz jsem jednoho vecera zapl neony :D pak jsem nasel tak 40cm kabl bez buzirky,krasne ohorelej....A od te doby mi nejeli vystrazny blinkry.Jo a vubec?Ty mas hladovy oko???Mam za to ze to maj jen EE8....

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: Nohajzova CRX - Dark Power

Příspěvekod noha » 20 pro 2011 17:49

O tom mi ani nemluv....neony mám taky...na dálku..haldy světel jak na pouti :lol: ...až budu hledat kabely od nich a ten mozeček co dělá ty blikací alotrie...už se děsím co na mě jukne :lol: ...pravdou je že výstražný blinkry nejdou no :lol: ale já elektriku rád...nebojím se jí *box*
Hladový voko samolitr nemám byl to jen řečnickej obrat pro "docházení benzínu" :lol:
Jdu na jedno...
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 20 pro 2011 19:12

noha píše:O tom mi ani nemluv....neony mám taky...na dálku..haldy světel jak na pouti :lol: ...až budu hledat kabely od nich a ten mozeček co dělá ty blikací alotrie...už se děsím co na mě jukne :lol: ...pravdou je že výstražný blinkry nejdou no :lol: ale já elektriku rád...nebojím se jí *box*
Hladový voko samolitr nemám byl to jen řečnickej obrat pro "docházení benzínu" :lol:
Jdu na jedno...

Tak ja si jdu nalit par deci vina :D Jinak neony jsem mel jen na prvnim ceru a po teto prihode jsem je odstranil.Tak at se co nejlip zadari pri vymetani neduchu...

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 20 pro 2011 22:27

Na neduhy já jsem exorcista *fin* právě jsem vymýtil v knajpě neduhy rozbíjení CRX....při osmi pivech sem zamorfoval populaci rozbívavší CRX prudukt...prej nejsou předky...zadků je dost :lol:
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 23 pro 2011 15:37

Chlopy nemáte měkdo ponětí zda se dá z Civicu napasovat přední náraznák na CRX...hned Vám ukážu o co mi jde...našel jsem pro mne moooc pěknej nárazník :lol:

http://spoiler-tuning.cz:8000/full/1946/1.jpg
Obrázek

holcik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod holcik » 23 pro 2011 17:36

Myslim ze to jde videl jsem to na sportovni vozy cz.http://www.sportovnivozy.cz/22603-honda ... z5-trstena

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 23 pro 2011 18:33

holcik píše:Myslim ze to jde videl jsem to na sportovni vozy cz.http://www.sportovnivozy.cz/22603-honda ... z5-trstena

hodne podobny temuto doma mam...A z zadnyho civica sedet nebude....

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: Nohajzova CRX

Příspěvekod noha » 02 led 2012 15:30

Tak mám zazimováno... http://nohajz.rajce.idnes.cz/Zazimovano........./
Občas se a holku do jedu podívat a nastartovat ji at se drobet ohřeje....už aby bylo po zimě *jizda*
Jinak v dílně je zima takže se tam nedá nic podniknout tak to zbude všechno na jaro *cry*
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 08 led 2012 17:59

Kluci pokud by se nedej bože někomu líbil můj přední nárazník zde : http://nohajz.rajce.idnes.cz/My_CR-X/#CRX_010.jpg
Tak je na prodej...nastříkán černou metlou je v super stavu....kdyby měl někdo zájem tak SZ :P
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 18 úno 2012 13:51

Tak jsem se teď vrátil z dílny kde mám zaparkovanou CRX.....
Byl jsem ji nastartovat a ohřát motóre a přepadla mne úzkost, že se nemůžu povozit páč jsou všude haldy tý bílí sračky a taje to a všude sou louže plný soleee.... do pr... Jak jste na tom vy?
Asi se začnu modlit k pořádnýmu dešti :|
Obrázek

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 18 úno 2012 14:21

Bol som vo stvrtok v tej zime doskladat interier, tiez som si myslel ze ju nevytiahnem ale kamarat ma prehovoril, nastastie snehu nebolo vela a cesty boli pomerne suche. Bola sranda, vysiel som ku nam v ba na taky maly kopec, tam bolo aj cisteho snehu bez posypu takze len taku kratku trasu som dal, ale bolo super :) a v garazi mam tiez zimu, dokonca aj ohrievac mi uz nejde, vonku -14 vnutri -5 :D

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 18 úno 2012 14:52

noha píše:Chlopy nemáte měkdo ponětí zda se dá z Civicu napasovat přední náraznák na CRX...hned Vám ukážu o co mi jde...našel jsem pro mne moooc pěknej nárazník :lol:

Dá sa ale je s tym moc roboty. Ja som mal na tej mojej dopasovany naraznik z civicu 6G ale už by som to druhy krat nerobil... Ked chceš pozri si ako to vizeralo v mojej téme.
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 18 úno 2012 14:58

mišoCRX píše:
noha píše:Chlopy nemáte měkdo ponětí zda se dá z Civicu napasovat přední náraznák na CRX...hned Vám ukážu o co mi jde...našel jsem pro mne moooc pěknej nárazník :lol:

Dá sa ale je s tym moc roboty. Ja som mal na tej mojej dopasovany naraznik z civicu 6G ale už by som to druhy krat nerobil... Ked chceš pozri si ako to vizeralo v mojej téme.

Díky za info juknu se na to ;)
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 28 bře 2012 19:53

Pánové vypadá to, že se mi odporoučeli pružiny na tlumičích...padla mi jedna strana v zádu a ve předu taky.
Hledal jsem hledal a koukal po silentech jestli někde něco není utrženýho a nikde nic tak jsem uznal, že jsou to přužiny, myslíte, že přišla ůnava materiálu? nebo máte tip pokud to nejsou pružiny kam a na co se zaměřit?
Díkes za vaše rady :)
Jinak našel jsem jedny péééra a pokud o nich něco víte sem s vašimi názory http://www.cztuning.cz/index.php?action ... boid=57911
Díkes Nohajz
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 28 bře 2012 20:06

Jj to bude praskla pruzina.Anebo uhnila miska tlumice, ale spis to vidim na prasklou pruzinu, to jsem mel na swapu.Tam to byl az temer spodni zavit a nebylo to ani videt.Zvedni auto a tim zvysis sance na zjisteni zavady.
Tyto pruziny nevim, asi bych koupil cely set.....

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 28 bře 2012 20:12

Zvedl jsem auto na max a nikde nebylo právě vidět, že je pružina prasklá proto mě právě zajímá zda se můžou až takhle unavit
Každopádně díky za odpověď.
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 14 říj 2012 16:44

Pánové je to tak, nakonec to vypadalo, že vůbec žádná nebude tím myslím vůbec žádná celý to bylo drobet pomotaný což se mi tu nechce vysvětlovat to vám povím někde na srazíku :D
Ano je to tak, dnes sem ji přivezl domů a vypadá to dle prvotního ohledání, že je to slušnej kousek,
Ale jdu k sobě do vlákna :D ..............

Tákže klasika ED9 D16Z5 rok 1991
Při prvotním ohledání a díky tomu, že je oddeklovanej zadek auta jsem zjistil, že karoserie je v původním stavu, nevařená, nekytovaná a nezrezlá a neschnilá, po tomhle zjištění jsem pochopil, proč z toho měla bejt závodnička, kdo by taky dělal závodničku ze schnilý kastle že jo :D
Kastle byla původně červená a ten černej mat je prostě jen černej mat a nevypadá to věru zle a bude se to i dobře opravovat při odření na parkovištích to známe určitě všichni, pořád v garáži stát nemůže......
Nikde zatím nic neklepe a nemlátí a auto "zatím" nikam netahá.
Jak tam není interiér myslím v zadní části vozu tak ten Skunk skvěle řve do auta a jak máte kolem sebe ten rám tak si fakt připadáte jak v závoďáku....mám rád tenhle pocit, vykouzlil mi na xichtu po celou cestu domů takovej ten přiblblej úsměv :lol:
Jinak kluci pokud máte doma někdo celej zadek myslím tím interiér sedadlo, opěrku, komplet plasty, víko neváhejte mne kontaktovat určitě se domluvíme...díky radši to hodím ještě do bazáče.
Jinak k rámu, ANO je zapsanej do techničáku na vlastní oči sem to četl :lol:
Je to masakr zase pod ním sedět a mlátit se levou stranou hlavy do polstrování rámu *vytlem*
Jinak CRX půjde na 15" kola už je mám zamluvený u Andrewa jen je dostat domu.
Opravy na autě jsou a od toho bude zima abych ty potvůrky odstranil a ujasnil si co s ní udělám, určitě půjde ještě k zemi dle toho jak to vykreslí kola a ukáže se jak to bude fungovat.
Jinak motor tahá dobře a vypadá, že s nulovou spotřebou oleje.
Jediné kde je rez je pod baterií páč ta se asi poblinkala a odstranila nátěr ale naštěstí je rez jen povrchová.

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 14 říj 2012 16:48

Jinak pár foteček.....
Přílohy
141020121192.jpg
141020121190.jpg
141020121189.jpg
141020121188.jpg
141020121187.jpg
Obrázek

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 14 říj 2012 17:10

fůůůůůj, rez pod baterkou, to bych nevzal.... :lol: ...gratulace k parádnímu kousku! sám jsem na ní čučel a mít ty korunky tak už mi odpočívá v garáži *fin*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“