6. CRX Sraz 6.7.-8.7.2012 ZMĚNA - kemp Jinolice
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6. CRX Sraz 29.6-1.7.2012
Pokud dostanu z5 papiry tak prijedu s pritelkyni..

no už aby si je vytáhnul obě dvě
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravicko panove a damy, jak je zde jiz psano, mohu zaridit sraz i na Jinolickych rybnicich, pripadne jinde v Ceskem raji, kde bydlim. Pokud jsem to dobre pochopil tak by tento sraz nahradil Pilak ? Prijde mi to trochu skoda, asi to je tim, ze lpim na tradicich, proto jsem i predtim vzdy myslel, ze by Jinolice byly dalsim srazem crx abychom nemeli jen jeden do roka..co vy na to ?
PS. Ve vzdalenosti cca 25 km je vsem jiste dobre zname letiste Hoskovice, zname napr. z Hondayie nebo drag race..pripadne pokud by byl zajem, je mozno si pronajmout Czechring v Hradci Kralove..
PS. Ve vzdalenosti cca 25 km je vsem jiste dobre zname letiste Hoskovice, zname napr. z Hondayie nebo drag race..pripadne pokud by byl zajem, je mozno si pronajmout Czechring v Hradci Kralove..
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
Hele já budu docela rád když mi někdo s organizací píchne a trochu si jeden rok dáchnu
takže to berme klidně jako náhradu, jeden rok se to nezblázní
a podle těch aktivit okolo co jsi psal tak si myslím že to bude velmi lákavá náhrada a konečně poznáme jiný kraj 

Jedu kamkoliv, hlavne aby tam bylo co nejvice lidi 

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Asi bude mít každý jiný názor. Dobrý názor je mít dva CRX srazy, to určitě, ale v tom případě klesne návštěvnost na jeden sraz. Prostě na jednom budou nějací lidé, na druhém taky. Když bude jeden, bude to aspoň trochu sjednocenné. Byl bych pro za něco nového. Navíc... český ráj, to je více než lákavá nabídka. Za zkoušku bych klidně zkusil. Takže byl bych tedy proto, aby se jelo do českého ráje a na jeden jediný sraz 

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Je me jedno kde polni kuchyn tahnout nebudu 

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz budou ty papiry coz bych se mel dozvedet tak do mesice tak pojedu kamkoliv.. Navic..kazdej to vi hrozne dopredu takze neni problem usetrit na cestu a vydaje s Crxsrazem spojeny takze klidne pojedu prez celou republiku:)
Tak nas s Gattesem napadlo zebychom mohli udelat celorepublikovej nekde zde na morave a pak nekdo jiny treba v cechach...Myslim zeby to mohlo byt super
Ale s organizaci je to horsi....jako s neci pomoci bych se toho ujmul,ale zase kdyz vidim,jak nam vychazela "grilovacka".... behem pul roku jsme nebyly schopni se sejit na jeden podvecer
tak to me vi nez dost odrazuje.Letiste by se taky snad dalo poresit,hold by jednou modelari zustali doma
Toto berte jen jako napad,ale rekl bych ze i morava dokaze nabidnout krasny mista

Toto berte jen jako napad,ale rekl bych ze i morava dokaze nabidnout krasny mista

Hele jinac kdyby jste to chteli posunout o mesic driv tak je moznost v Brne na automotodromu 16.05.2012 550 Kč / 25 minut. Dalo by se to s tim spojit
ale posouvat se vam to asi nechce coz ? 

Slávek píše:Hele jinac kdyby jste to chteli posunout o mesic driv tak je moznost v Brne na automotodromu 16.05.2012 550 Kč / 25 minut. Dalo by se to s tim spojitale posouvat se vam to asi nechce coz ?
To jsou normalne jizdy pro verejnost ne?Ty byval vicemene kazdy mesic...doufam,ze se tam letos dostanu

ano prave ze jsou
a pokud teda byvaj kazdej mesic tak bych to pripojil ktomu at to je trosku atraktivnejsi 

J!R! píše:http://www.automotodrombrno.cz/cz/#!/verejnost-firma/187/jizdy-verejnosti-auto/terminy-ceny
Ja jsem pro si zajezdit na okruhu

- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Cocks: Pokud by jsi se do toho dal, tak by jsem mohl pomoci a mrknout na nějakou spanilku, mám tu za ty roky něco z příprav na HD (které už nejsou pro tak velký počet aut reálný)..při našem počtu CRX by to bylo akorát...
Jen by se to tedy chtělo rozhodnout KDE KDY, ať se pak něco nedělá zbytečně nebo naopak na poslední chvíli...
Jen by se to tedy chtělo rozhodnout KDE KDY, ať se pak něco nedělá zbytečně nebo naopak na poslední chvíli...
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Ajsik píše:Cocks: Pokud by jsi se do toho dal, tak by jsem mohl pomoci a mrknout na nějakou spanilku, mám tu za ty roky něco z příprav na HD (které už nejsou pro tak velký počet aut reálný)..při našem počtu CRX by to bylo akorát...
Přesně tak..potřebuji vědět datum, aby přijelo co nejvíc lidí, ideálně ot taky chce aby byl pořádný vedra, už mě nebaví srazy na blátě a v zimě, to je děs...na CRX srazu pršelo, na HD ani nemluvě

viděl bych to cca následovně..
1.den (asi pátek) příjezd, zakempování a společná konzumace všeho možného

2.den pomalu vzbudit, něco dobrého, program, a spanilka spojená opět s výletem na nějakou památku
3.den odjezd

mezitím plánuji aktivity, jež budou k dispozici - půjčovna loděk, mohu zajistit (pokud by bylo dost lidí) paintball - podle mě dobrá věc..dále mě napadl CRX bazar, mám plnou garáž, kdo by třeba taky vzal, můžeme udělat menší bazárek jako na HD

Potřebuji také vědět, zda chatky nebo stany...
PS. Redy, jaktože nemá mvšechny boty ? já byl na všech CRx srazech od Kokořína do posledního na Pernštejně...

CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
Oficiálně už se to tu řeší
pak jen tak měsíc dva před dáme echo pro crxaře na honda-clubu, info dáme na facebook a jede se...ona i malá organizace je organizace
ty tam ty lidi nejspíš znáš osobně tak to bude ve větší pohodě, já je neznal, takže furt samý zálohy, výlohy apod. znáš to no...
jinak já se rozhodně hlásím na paintball (můžu mít vlastní výbavu?
) a samozřejmě beru chatku, kdyby náhodou, počasí se nikdy neporučí
PS: botky jsem začal dávat až od 3tího srazu protože nevím kdo byl na druhém a prvním a nevím jestli by se to dalo dohromady, už je to přecijen nějaký ten pátek
a za 5 jsem se ještě nedokopal ji udělat a udělit
ale účastníky vím, tak medaile potom dodatečně doladím
eeee..už se zase těším až potkám tu mojí crx partu, popijeme, pogrilujeme!!
jen to přibližovadlo, chju, chju, nu uvidíme, pěkně jsem si ho zašantročil 

jinak já se rozhodně hlásím na paintball (můžu mít vlastní výbavu?

PS: botky jsem začal dávat až od 3tího srazu protože nevím kdo byl na druhém a prvním a nevím jestli by se to dalo dohromady, už je to přecijen nějaký ten pátek

eeee..už se zase těším až potkám tu mojí crx partu, popijeme, pogrilujeme!!

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Painball... do toho bych šel... chatka.... a gril tentokrát
a asi koupím ten stan, co jste měli Vy Redy 

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Ahoj, takže já bych si objednal chatku pro čtyři osoby /budu mít opět dalpol děti asi 2ks/ + 1x crx vůz, gril beru a velký stan. Rozhodně jsem pro paintball, pistoli si vezmu vlastní
, kdo přežije vyhraje!

- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Dalpol D8 píše:Ahoj, takže já bych si objednal chatku pro čtyři osoby /budu mít opět dalpol děti asi 2ks/ + 1x crx vůz, gril beru a velký stan. Rozhodně jsem pro paintball, pistoli si vezmu vlastní, kdo přežije vyhraje!
Ahoj prosím tě mužu se zeptat kolik je prckum ??

A kam se teda vlastně jede ?????

Honda CRX je láska na celý život !!!
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“