chci se zeptat jeslti máte někdo skušenosti s blow off ventilem !???? delší dobu mam spor s kámošem jestli je blow off určen jenom pro turbo motory ? protože turbo samo o sobě ten zvuk vydává ale né takovej ... tak jak to s tim je ???

Moderátor: Minor

tak to si to do crx nekoupím Škoda jedine že bych si tam taky dal turbo
  tak to si to do crx nekoupím Škoda jedine že bych si tam taky dal turbo 

Slávek píše:hele ale dela se aj nejaka pistala na sani ale je to kktina

Petk@ píše:Slávek píše:hele ale dela se aj nejaka pistala na sani ale je to kktina
no a nebo píštala do výfuku

někdo říká, že to je něco neuvěřitelného a někdo, že to je jen další kravina, jak z lidí vytáhnout money
 někdo říká, že to je něco neuvěřitelného a někdo, že to je jen další kravina, jak z lidí vytáhnout money  

Loiza666 píše:Stačí napsat jméno do googleněkdo říká, že to je něco neuvěřitelného a někdo, že to je jen další kravina, jak z lidí vytáhnout money

přikláním se k té druhé možnosti

Mělo by to možná efekt, kdyby i při sundání nohy z plynu byla otevřená klapka sání. Možná téhdy by to mělo efekt, ale to CRX na 100% nemají
 Mělo by to možná efekt, kdyby i při sundání nohy z plynu byla otevřená klapka sání. Možná téhdy by to mělo efekt, ale to CRX na 100% nemají  ... tedy pokud nemají špatně nastavenou klapku a je pořád otevřená
 ... tedy pokud nemají špatně nastavenou klapku a je pořád otevřená 

tak tak kraviny stejnak jako magnet co jse da na hadičku od benzinu
 tak tak kraviny stejnak jako magnet co jse da na hadičku od benzinu  ikdyž tudle blbustku jsem viděl že tam byl motorek a pohaněl což by k nečemu třeba trochu bylo
 ikdyž tudle blbustku jsem viděl že tam byl motorek a pohaněl což by k nečemu třeba trochu bylo  kdysi jsem si na fichlotvi bylo mi asi 14 s rozbiteho počítače ze zdroje vytahl větrak a nacpal do boxu na fichtla
 kdysi jsem si na fichlotvi bylo mi asi 14 s rozbiteho počítače ze zdroje vytahl větrak a nacpal do boxu na fichtla  připojil na svetla a jak každej znate jak sviti žarovky tak podle otaček se větraček i točil a byla nějaka změna ? řvalo to ještě víc než kdys s karburatoru spadne filtr a jelo to odost líp ale vždy to jen vypalilo na 30 metru ale jako fakt dobrý
 připojil na svetla a jak každej znate jak sviti žarovky tak podle otaček se větraček i točil a byla nějaka změna ? řvalo to ještě víc než kdys s karburatoru spadne filtr a jelo to odost líp ale vždy to jen vypalilo na 30 metru ale jako fakt dobrý  ale pak chcíplo teklo tam malo benzínu
 ale pak chcíplo teklo tam malo benzínu  a vrtat trysky semi nechtělo ale je fakt že to znat bylo
  a vrtat trysky semi nechtělo ale je fakt že to znat bylo 

Petk@ píše::D tak tak kraviny stejnak jako magnet co jse da na hadičku od benzinuikdyž tudle blbustku jsem viděl že tam byl motorek a pohaněl což by k nečemu třeba trochu bylo
kdysi jsem si na fichlotvi bylo mi asi 14 s rozbiteho počítače ze zdroje vytahl větrak a nacpal do boxu na fichtla
připojil na svetla a jak každej znate jak sviti žarovky tak podle otaček se větraček i točil a byla nějaka změna ? řvalo to ještě víc než kdys s karburatoru spadne filtr a jelo to odost líp ale vždy to jen vypalilo na 30 metru ale jako fakt dobrý
ale pak chcíplo teklo tam malo benzínu
 To jsem měl na pekáči taky uplně stejně
  To jsem měl na pekáči taky uplně stejně   ... Ale to byl taky dvoutakt a bez řídící jednotky žeo? Mě to ale jezdilo a docela pekelně, teda jako klukovi mi to na lítání po vesnici stačilo
 ... Ale to byl taky dvoutakt a bez řídící jednotky žeo? Mě to ale jezdilo a docela pekelně, teda jako klukovi mi to na lítání po vesnici stačilo  

Wláďa píše:Petk@ píše::D tak tak kraviny stejnak jako magnet co jse da na hadičku od benzinuikdyž tudle blbustku jsem viděl že tam byl motorek a pohaněl což by k nečemu třeba trochu bylo
kdysi jsem si na fichlotvi bylo mi asi 14 s rozbiteho počítače ze zdroje vytahl větrak a nacpal do boxu na fichtla
připojil na svetla a jak každej znate jak sviti žarovky tak podle otaček se větraček i točil a byla nějaka změna ? řvalo to ještě víc než kdys s karburatoru spadne filtr a jelo to odost líp ale vždy to jen vypalilo na 30 metru ale jako fakt dobrý
ale pak chcíplo teklo tam malo benzínu
HaTo jsem měl na pekáči taky uplně stejně
... Ale to byl taky dvoutakt a bez řídící jednotky žeo? Mě to ale jezdilo a docela pekelně, teda jako klukovi mi to na lítání po vesnici stačilo
 v tech to letech jsme na to vymejšleli na chatě s klukama plno kravinek až pak jsem si s fichtal udělal komplet GO renvaci jako delam na ceru a doufam že se cero taky tak povede protože kdo ma fichtla s modrou metlou modře podsvícenýho + čirou optiku s modrou obroučkou
 v tech to letech jsme na to vymejšleli na chatě s klukama plno kravinek až pak jsem si s fichtal udělal komplet GO renvaci jako delam na ceru a doufam že se cero taky tak povede protože kdo ma fichtla s modrou metlou modře podsvícenýho + čirou optiku s modrou obroučkou  mohl bych se snim pochlubit ?
 mohl bych se snim pochlubit ?  

)
)

ale snad nám to prominou
 ale snad nám to prominou 

Wláďa píše:Sice docela dostale snad nám to prominou
 jeto furt ten samej ještě ho furt mam ta fotka jak je vyblitej modrej toje rok 2000 jak je černej toje 2005 a pak ty ostatní jsou 2007 až  2008 co jsem ho dodělal
 jeto furt ten samej ještě ho furt mam ta fotka jak je vyblitej modrej toje rok 2000 jak je černej toje 2005 a pak ty ostatní jsou 2007 až  2008 co jsem ho dodělal 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 272 hostů