nasiel som na internete ze sa predavaju mugen repliky ak by to niekoho trapilo. Mozno o tom uz davno viete, ja len ze kto nevedel uz vie

http://board.hondacrx.co.uk/phpBB2/view ... hp?t=95714
treba sa registrovat

Moderátor: Minor

že?
 že?
Autozednik Mambo píše:Jednoducha výměna za original
že?

Wláďa píše:Vyrábí to Californská firna Extreme Dimension která je docela dost známá, já od nich tuto kopiji před lety kupoval a vyšla mě na 20 000,- teď už bych ale takovou chybu neudělal protože i přes to že to je vyhlášená firma tak byly nárazníky totálně nedopasovaný a dopasovat je dalo hroznou práci a stejně to neni ono... Mimochodem bych měl na prodej jeden zadní, nedopasovanej ale posílat se mi ho nechce...

Jerry píše:Wláďa píše:Vyrábí to Californská firna Extreme Dimension která je docela dost známá, já od nich tuto kopiji před lety kupoval a vyšla mě na 20 000,- teď už bych ale takovou chybu neudělal protože i přes to že to je vyhlášená firma tak byly nárazníky totálně nedopasovaný a dopasovat je dalo hroznou práci a stejně to neni ono... Mimochodem bych měl na prodej jeden zadní, nedopasovanej ale posílat se mi ho nechce...
A náhodou ty prahy a nástavce nadveře by si doma nenašel?

Swingal píše:Zdá sa mi že som niekde čítal že sa to ťažko dopasováva
Video
POZOR! Fotky su akurat kedy sa vytiahli narazniky z formy, preto su na bokoch rozstrapkane a podobne. Oni sa este dopracovavaju kym su schopne pist k majitelovi.

nie, je na to nejaká firma, na tom fóre sa dá nájsť. Ja som sa momentálne zmocnil pocitu že sa mi páči môj bodykit aj keď neviem čo to je zač ale vyzerá a sedí luxusne.
 nie, je na to nejaká firma, na tom fóre sa dá nájsť. Ja som sa momentálne zmocnil pocitu že sa mi páči môj bodykit aj keď neviem čo to je zač ale vyzerá a sedí luxusne.
Jerry píše:Swingal píše:Zdá sa mi že som niekde čítal že sa to ťažko dopasováva
Video
POZOR! Fotky su akurat kedy sa vytiahli narazniky z formy, preto su na bokoch rozstrapkane a podobne. Oni sa este dopracovavaju kym su schopne pist k majitelovi.
to jsi dělal ty? máš doma formy?

ale nedoporucuju laminat
 ale nedoporucuju laminat 

hele to neni az zas takovej papirek tam de jen  o to kdyz s tim neco trefis a lak ma take urcitou elasticitu ono ty to nevidis ale normalne kdyz projizdi auto zatackou tak se krizi karoska trosku a lak ti nepopraska
 hele to neni az zas takovej papirek tam de jen  o to kdyz s tim neco trefis a lak ma take urcitou elasticitu ono ty to nevidis ale normalne kdyz projizdi auto zatackou tak se krizi karoska trosku a lak ti nepopraska   je jasny ale ze kdyz s tim nakouris  zajce atak asi popraska:)
 je jasny ale ze kdyz s tim nakouris  zajce atak asi popraska:)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 140 hostů