ladeni sibru

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

PospiTc
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: ladeni sibru

Příspěvekod PospiTc » 13 dub 2010 20:38

Někde jsem četl, že voda se do kufru dostává kolem pantů od kufr. dveří. A taky je problém se střešníma lištama. Pod nima je drážka (džlábek) kudy to prý taky teče. Ale to už rozjíždíme trochu jinou debatu...

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 14 dub 2010 08:58

Moment cože? To CRXo je jasně MrBlue0553, ale že by měl prosklenou střechu a nepochlubil se? To je mi nějaký divný, nikdy se o tom ani nezmínil :D

Jinak co se týče vody na zadní lavici, tady je návod na odstranění...

viewtopic.php?p=561#p561

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 14 dub 2010 17:19

Antiamik píše:
J!R! píše:A kde mas vodu?Vzdyt ta, jsou 4 odtokovy mista....Jinak zavareny sibr jsem videl na C4g a myslim ze to az takova sranda neni,precejen to neni rovny.A ja osobne mam sibr velice v oblibe,ostane jako i naporovou klapku pro ridice *jizda*

Mám vodu v kufri aj na zadnej lavici doslova leje zo vzpier zadných dverí! Keď celu noc prší ako dnes normálne by som vybral pár litrov vody. Okolie vzpier som silikonoval, guma je ok, odstránil som el. vedenia k brzde v krídle aj zadný stierač je fuč, strešné lišty som kontroloval a silikonoval...
Šíber nemôžem rozoberať na parkovisku a ako píše Mambo je to dobrá vec ale ja mám 195cm takže mi furt pere slnko do ksichtu

Nie som klampiar ale podla mna sa to zvlní keď to bude niekto variť tak preto sa pýtam.

Skontroluj ešte okolo pántov tretích dverí, príp. v horných rohoch (v podstate kúsok od strešných líšt), ja som našiel prasklinky aj tam... :geek:
enjoy VTEC

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 14 dub 2010 17:21

Redy píše:Moment cože? To CRXo je jasně MrBlue0553, ale že by měl prosklenou střechu a nepochlubil se? To je mi nějaký divný, nikdy se o tom ani nezmínil :D

Jinak co se týče vody na zadní lavici, tady je návod na odstranění...

viewtopic.php?p=561#p561

nemá skor MrBlue strechu na čierno alebo karbónový polep alebo tak niečo?
enjoy VTEC

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 14 dub 2010 17:48

Myslim že jo,pač mít prosklenou střechu tak by skákal kilometr vysoko a věděl by o tom celej svět :D hodně špatně se shání a je pekelně drahá ;)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 14 dub 2010 18:04

Me se prave zda,ze je prosklena....skoda ze jsem to nevyfotil lip......

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 14 dub 2010 19:35

pepo crx píše:
Skontroluj ešte okolo pántov tretích dverí, príp. v horných rohoch (v podstate kúsok od strešných líšt), ja som našiel prasklinky aj tam... :geek:

Pozrem tie dvere a spravím tam aj to tesnenie podla návodu ale tie odtoky :roll: x-krát som mal tie plastové boky dole a tie odtoky boli v pohode. Ešte som nemal dole tie kryty A stlpikov a potom už neviem ale ako tu niekto spomenul strašne sa to zhoršilo po varení lemov, kufru a laku...

Andrew.DC07
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Andrew.DC07 » 18 dub 2010 12:08

pepo crx píše:nižšie celý mechanizmus by som určite nedával, nebude tým pádom priliehať tak jak má a voda si tade nájde cestu. a zavariť šíber by podľa mňa bola škoda...
tiež som mal voľakedy podozrenie že mi tade niekade tečie voda na zadnú lavicu, šíber s tým ale nemal vůbec nič spoločné.. :geek:
na 100% neprilieha šíber ani mne, ale funguje a nepodteká, to je pre mňa podstatné 8-)

a len ako pikošku uvediem, že pred klampiarinou, ktorú som musel po búračke robiť (nájdete to v inom topicu tu na fóre), bol rozdiel v uhlopriečkach otvoru šíbra v streche po premeraní až 1 cm!!! a to opticky nebolo nič vidieť... *cry*
teda príčin prečo niečo nepasuje može byť vždy viac... *drinks*

Ahoj jestli ti tece na zadni lavici akrsibr to neni zkus se podivat do starsich navodu je tam odeme navod ja se toho zbavit mohlo by to byt ono *drinks*

michhi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod michhi » 07 srp 2010 15:46

J!R! píše:Jinak :) Ona i takova prosklena strecha vypada hezky,ale musi to dost vazit....a treba ji nekdo znate :) Potkal jsem ji na jedne benzince mezi Prahou a Plzni,kdyz jsem si jel pro celopero(kolo).Majitel(ka) tam nejspis pracuje *crx* Bohuzel to neni az tak poznat,ale je opravdu cela prosklena,nechtel jsem kolem ni nejak podezrele postavat a navic fotit:)

Jestli myslíš že taky crx ná sleněnou dtřechu tak se pleteš je zavařená

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 srp 2010 21:22

michhi píše:
J!R! píše:Jinak :) Ona i takova prosklena strecha vypada hezky,ale musi to dost vazit....a treba ji nekdo znate :) Potkal jsem ji na jedne benzince mezi Prahou a Plzni,kdyz jsem si jel pro celopero(kolo).Majitel(ka) tam nejspis pracuje *crx* Bohuzel to neni az tak poznat,ale je opravdu cela prosklena,nechtel jsem kolem ni nejak podezrele postavat a navic fotit:)

tomu nejak nerozumim,ale jsem si jist ze to cero melo sklenenou strechu.....nejsem slepej...

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 08 srp 2010 09:46

Někdo mi tvrdil, že zná člověka, který céro s prosklenou střechou v Čechách má, už ale nevím, jestli šlo o předělávku nebo o originál s pravostranným řízením. V levostranném autě asi nikdy z výroby nebyla. V Japonsku existovaly ale například i takto vybavená céra s motorem 1,5 karbec :)
Přílohy
CRX_Exclusive_800.jpg
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

michhi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod michhi » 09 srp 2010 08:31

J!R! píše:
michhi píše:

tomu nejak nerozumim,ale jsem si jist ze to cero melo sklenenou strechu.....nejsem slepej...

omlouvám se měl sem si to po sobě přečíst *dash*
ale tahle crx určitě nemá skleněnou třechu auto i majitele znam osobně vůz je uživatele MrBlue0553

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 08 led 2012 13:15

Napišu to sem,abych nemusel dělat nové téma ;) !! Potreboval bych poradit nejde mi otevírat sibr !!!! Pootevre se jen tak o 1 cm.(ta jedna srana) a to je konec !!! myslíte čím to muže bít ?? *cry*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 08 led 2012 14:12

moze to byt aj v spinavom ovladaci co ho otvara, lebo on ma tri polohy, v jednej sa otvori siber len ze sa vysunie zadok, a az v dalsej sa zacne odsuvat dozadu, tak skus pozriet tam. Vela ludi si mysli ze to ma len dve polohy. ;)

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 08 led 2012 14:17

Swingal píše:moze to byt aj v spinavom ovladaci co ho otvara, lebo on ma tri polohy, v jednej sa otvori siber len ze sa vysunie zadok, a az v dalsej sa zacne odsuvat dozadu, tak skus pozriet tam. Vela ludi si mysli ze to ma len dve polohy. ;)

Jo jo za chvilku to pujdu zkusit !!! Doufam,že to bude jen v tom ovladači *fin* !! Ale děkuji za tip *pohladit*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 08 led 2012 16:58

Tak vypínač jsem cely rozebral a byl teda pěkně zasr... !!! Tak jsem vyčistil kontakty,ale stejně to tím není !! *dash* Prostě mi jde jen první poloha (otevření) ale nevysouvá se !! *help*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 08 led 2012 17:18

A jde to mechanicky?Oddelej zatku z tapecu a zkus to tak.....bud to bude mechanicky zapriceny nebo opravdu vypinac....jedine to vyzkouset funkcnim...

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 led 2012 17:43

po pravdě nevim přesně jak to tam je u toho vypínače a nešlo by to vyskoušet spojenim kontaktu ? v konektoru ? omrknout to zkoušečkou a pak to zkusit spojit :-) by mohlo jít ne :-)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 08 led 2012 18:00

v servisnom manuali urcite bude ako sa to da vyskratovat aby sa to tvarilo ako v poloho otvarania, skus pohladat ...

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 08 led 2012 18:21

Mechanicky jsem to nezkousel, to je pravda !!! *dash* zítra to zkusím a jestli to teda pujde mechanicky otvírat i zavírat tak to je teda asi vypinačem ?? *oprava*

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“