Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - v novém

Příspěvekod sajlem » 27 pro 2011 18:48

kapid píše:Je videt ze te bere NFS styl ale mas to pekny, jen ten cernej sikmej zadek si mi moc nelibi :) ale ce je mi vlastne do tvyho auta vid :D *fin* *fin* *fin*

Bylo to nutné , protože jsem měl levaj blatník torchu upravenej :-D nechtěj vedět jak aby mi nedřelo kolo a tak jsem to pak kitoval a musel to tím pádem nějak nalakovat aby to šlo i přes to, protože kod původní barvy nemám. Proto jsem šel u zadku linkou nahoru ,a pak už .. musle být zadek černej. Ale je to jen provizorní řešení pak příjde celolak.
Odlehčené moc nemám takže od tebe dostanu na prd... ale stejnak proti tobě ten sprint dám. *dance*

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - FOTO 27.12.2011

Příspěvekod noha » 27 pro 2011 19:52

Zajímavý CéRo ... a moc pěkný khóóóleška :P
Kdyby byla všechna céra v základu tak by to byla nuda, takhle je aspoň o čem diskutovat ;)
Je vidět, že máš své auto rád ;)
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 pro 2011 19:58

noha píše:Zajímavý CéRo ... a moc pěkný khóóóleška :P
Kdyby byla všechna céra v základu tak by to byla nuda, takhle je aspoň o čem diskutovat ;)
Je vidět, že máš své auto rád ;)

na to auto bych nedal dopustit, ale pokud by jsi se chtel zbavit tech zadních světel tak ... bych je bral hnedla, tya máš taky moc pekné auto, tuning i když jen decentní , já mám rád styl fast and furious hodne, krásná auta z výkonem a s plamenem z výfuku a neony, .. . I to křídlo co všichni odsuzují... já si sporták bez křídla nedokážu představit.

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 27 pro 2011 20:03

A do jaky barvy pak pujde, ta co zatim mas se mi libi a do pristiho roka neco vymyslis s motorem a jeste mi ukazes zac je toho 2.g :) Kola ADVAN nebo ne?

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 pro 2011 20:06

kapid píše:A do jaky barvy pak pujde, ta co zatim mas se mi libi a do pristiho roka neco vymyslis s motorem a jeste mi ukazes zac je toho 2.g :) Kola ADVAN nebo ne?
Advan ale repliky, že jo , na origo nemám ale ten styl kol je to nejhezčí co může být , pěkně prodyšné kola kde je vydět na třmeny a kotouče. S tím motorem to na rok nepočítám to bude běh na delší třat , páč bych rád K20, ale musím šetřit. , a hlavně toho spoustu přečíst

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 pro 2011 20:16

*crx*
Naposledy upravil(a) sajlem dne 27 pro 2011 20:21, celkem upraveno 1 x.

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 pro 2011 20:19

DSCN7668+.jpg
lak bych dal asi jak má lambo červenou , nebo jak je Ford focus ST s tou svou vostrou zelenou tak takovou červenou
Jako pujdu nejspíš do červené ale ... ješte i ta zelená mě láká

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 27 pro 2011 20:34

[quote="sajlem na to auto bych nedal dopustit, ale pokud by jsi se chtel zbavit tech zadních světel tak ... bych je bral hnedla, tya máš taky moc pekné auto, tuning i když jen decentní , já mám rád styl fast and furious hodne, krásná auta z výkonem a s plamenem z výfuku a neony, .. . I to křídlo co všichni odsuzují... já si sporták bez křídla nedokážu představit.[/quote]

Světla nedám i když mě za ně zrovna dneska pucovali policajti :lol:
Taky vymejšlím křídlo...kóór na crxe by mělo bejt funkční kvůli lehkému zadku, ale zatím nevím jaké. ...respektive se mi líbí co má Jirka Haleš http://www.youtube.com/watch?v=kiMOFA5heZg ale nedaří se mi ho nikde dohledat.
Tvému stylu rozumím....a dál se budu koukat je se ti to vyvíjí ;)
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 pro 2011 20:45

noha píše:[quote="sajlem na to auto bych nedal dopustit, ale pokud by jsi se chtel zbavit tech zadních světel tak ... bych je bral hnedla, tya máš taky moc pekné auto, tuning i když jen decentní , já mám rád styl fast and furious hodne, krásná auta z výkonem a s plamenem z výfuku a neony, .. . I to křídlo co všichni odsuzují... já si sporták bez křídla nedokážu představit.

Světla nedám i když mě za ně zrovna dneska pucovali policajti :lol:
Taky vymejšlím křídlo...kóór na crxe by mělo bejt funkční kvůli lehkému zadku, ale zatím nevím jaké. ...respektive se mi líbí co má Jirka Haleš ale nedaří se mi ho nikde dohledat.
Tvému stylu rozumím....a dál se budu koukat je se ti to vyvíjí ;)[/quote]
ty jo to křídlo jsem někde viděl ale ted si nevzpomenu kde. ... pokud někdy ho ješte najdu tak .. dám odkaz, jsem rád že se ten můj styl někomu líbí, mám to auto rád i v serii ale ... F&F je top styl
Naposledy upravil(a) sajlem dne 27 pro 2011 21:00, celkem upraveno 1 x.

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 27 pro 2011 20:52

noha píše:Taky vymejšlím křídlo...kóór na crxe by mělo bejt funkční kvůli lehkému zadku, ale zatím nevím jaké. ...respektive se mi líbí co má Jirka Haleš

Jen tě trošku poopravím. Není to Jirka, ale Petr Haleš. ;) :)
sajlem píše:lak bych dal asi jak má lambo červenou , nebo jak je Ford focus ST s tou svou vostrou zelenou

Sleduju tě :) . Ta zelená by nemusela být špatná, když chceš být vidět. :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 27 pro 2011 21:05

Ludva píše:
noha píše:Taky vymejšlím křídlo...kóór na crxe by mělo bejt funkční kvůli lehkému zadku, ale zatím nevím jaké. ...respektive se mi líbí co má Jirka Haleš

Jen tě trošku poopravím. Není to Jirka, ale Petr Haleš. ;) :)
sajlem píše:lak bych dal asi jak má lambo červenou , nebo jak je Ford focus ST s tou svou vostrou zelenou

Sleduju tě :) . Ta zelená by nemusela být špatná, když chceš být vidět. :)

EOS8942.jpg
tohle se mi moc zalíbilo ale ... už mám červené sportovní sedačky, a ... matice na kolech atd, a já nejsem ten co by si dokázal představit jak by to vypadalo k zeleníému aut, mám rpoblém s představivostí v tomto směru jak to bazevně sladit. Je mi jasný že všechny doplnky na aute nemůžou být červený. ale .. želená a červená .. nevim nevim

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 27 pro 2011 21:16

sajlem píše: I to křídlo co všichni odsuzují... já si sporták bez křídla nedokážu představit.

No ale sportaky se rozlisuji predni a zadni nahon...takovy kridla,kdyz maj byt funkcni,tak se davaj na zadokolky,pripadne ctyrkolky,zkratka tam kde potrebujes pritlak na zadni(hnaci) naprave.Na predokolce to jiste taky svuj smysl ma,ale malinkaty....toto akorat zpusobi horsi jizdni vlastnosti a bude mit nutkani zvedat predek....jako vzhledovou zalezitost to chapu,ale jako ucelovou nikoliv.To same ty kola.......ale to se uz jen opakuji :)
Vypada to urcite dobre,tak at se zadari jak si predstavujes....

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 27 pro 2011 22:24

Musím Ti J!R! oponovat s přítlakem u předokolek.....i tam má smysl křídlo ..tam udělá své i prodloužená odtrhová hrana. Se zvedáním přídě máš samozřejmě pravdu, ale ne při těchto rychlostech ono je tam spousta otazníků...počínaje předním nárazníkem a jeho tvarem, rušivých elementů na kapotě a podobně, ale nebudem mu tím zasírat jeho vlákno :P má rád velká křídla a věř, že i ta jeho žiletka mu pomůže k přidřepnutí zadku pokud bude správně nainstalována :P
Obrázek

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 27 pro 2011 23:11

K barvě - Doporučil bych tu červenou... Zelená je kýč a rychle se okouká... Jestli ti záleží na názorech ostatních tak si tu udělej anketu... ;)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 28 pro 2011 11:32

No vzhledem k tomu ze zelena je moje top barva ta co je na tej silvince tak ta je fakt hodne moc luxusni lepsi nez na st co je:) jeste by mozna sedla zelena lambo :)
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 28 pro 2011 17:55

Slávek píše:No vzhledem k tomu ze zelena je moje top barva ta co je na tej silvince tak ta je fakt hodne moc luxusni lepsi nez na st co je:) jeste by mozna sedla zelena lambo :)

V těch barvách mám hokej , ... to je pro mě to nejšílenější na celém autě.
Jinak jsem už něco četl o swapu k20 aaa je tam moc otazníku. Jen jestli to má význam , .. protože samotná k20 mi nepříjde tak vostrá, napěchovat to kompresorem tak už by to možná stálo za to

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 28 pro 2011 20:01

sajlem píše: Jinak jsem už něco četl o swapu k20 aaa je tam moc otazníku. Jen jestli to má význam , .. protože samotná k20 mi nepříjde tak vostrá, napěchovat to kompresorem tak už by to možná stálo za to

Takovyhle plany a sny ma kazdej, ale jsem pro to, aby tam zustal co mozna nejlehci a nejvykonejsi motor :) Nevim jak je to s rozlozenim vahy na kola, ale s K20 a podobnyma by se to moc nezlepsilo :) Jediny co by se mi libylo je to ze ten motor je obracene a rozlozeni vahy na predni kola bude lepsi. Vaha se posune vic doleva :) Soupni tam turbinu, foukej a foukej a bude tam mooooooooooooooc koni :D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 28 pro 2011 20:17

kapid píše:
sajlem píše: Jinak jsem už něco četl o swapu k20 aaa je tam moc otazníku. Jen jestli to má význam , .. protože samotná k20 mi nepříjde tak vostrá, napěchovat to kompresorem tak už by to možná stálo za to

Takovyhle plany a sny ma kazdej, ale jsem pro to, aby tam zustal co mozna nejlehci a nejvykonejsi motor :) Nevim jak je to s rozlozenim vahy na kola, ale s K20 a podobnyma by se to moc nezlepsilo :) Jediny co by se mi libylo je to ze ten motor je obracene a rozlozeni vahy na predni kola bude lepsi. Vaha se posune vic doleva :) Soupni tam turbinu, foukej a foukej a bude tam mooooooooooooooc koni :D

hlavně se ten motor dá víc přeplnovat než d16

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 28 pro 2011 20:29

sajlem píše:hlavně se ten motor dá víc přeplnovat než d16

Je pravda ze objem nicim nenahradis ale nepsal jsem nic o D16. Ja bych tam soupnul B16 a foukal. Nevim jakej vykon tam chces mit, ale i s foukanym D a B muzes mit koni, ze nebudes vedet co s nima :) Tod muj nazor, ale delej si co uznas za vhodny :)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 28 pro 2011 20:36

A prerobit to na zadny nahon by bol asi vacsi broblem ze? :D

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“