POZOR! www.sportovniautodoplnky.cz

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

POZOR! www.sportovniautodoplnky.cz

Příspěvekod sajlem » 20 pro 2011 17:29

Chtěl bych vás všechny varovat před touto společností www.sportovniautodoplnky.cz (e-shop), která má i webovou doménu www.a1racing.cz.

A proč ? Před pár dny jsem si udělal objednávku, následující den ráno přišlo potvzení o přijetí objednávky. Po dvou dnech přišel email v 12:12 ze zadní rozpěru a tažné oko nemají. 12:19 emali že zboží bylo vyexpedováno. Že by se někdo zeptal než to odešlou to ne ale tím to nekončí.
Objednávka dnes došla. Silokonové hadice které měli být červené , byli červené pouze z vnitřní strany smotku. Proste to muselo být tak 1rok vystavené za výlohou.
Nedá se to použít jedna část je světle oranžová , zevnitř červené. To už jsem byl naštvanej. A když koukám dál zjístím že zámky kapoty které jsem si objednal červené, došli modré, i na faktuře byli modré. Jen já mám email o potvrzení objednávky že chci červené. tam si s tím hlavu nelámou.

Takže sečteno podtrženo , z 8mi dílů , došlo 6, z toho jeden v jiné barvě, a druhý vysvícený od slunka.

Ješte to hodlám řešit.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: POZOR! www.sportovniautodoplnky.cz

Příspěvekod Wláďa » 20 pro 2011 17:36

Tuhle stránku znám a můžu potvrdit že tam nejsou spolehliví... Nebudu se vyjadřovat, párkrát sem si tam objednal ale věci co tam maj jsou předražené, dá se to sehnat za daleko menší peníz...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 20 pro 2011 17:44

Taky s nema mam spatny zkusenosti... Kdysy jsem u nich objednal iridiove svicky na Kangoo a kdyz jsem je vymenil,tak to jelo jen na tri valce.Tak jim volam a oni jak muzu vedet ze je to svickou :D zkratka nejaka reklamace nepripadal v uvahu.Ale nakonec mi poslali dalsi kus...
On je to vzdy risk kupovat pres e-shopy,ikdyz priznam se,ze jinak uz ani nenakupuji,krom svaciny do prace :D Nastesti mam asi stesti... ono staci udelat bububu s podanim tresniho oznameni,stiznosti na ochranu a prav spotrebitelu a udelany "krasne" reklamy po forech.... :)
Lidi jsou zkratka svine ;)

Majtycrx
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Majtycrx » 20 pro 2011 18:07

mam snima taky spatnou zkusenost..komunikace na bodu 0

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 20 pro 2011 19:00

Já už si u nich neobjednám 100% nikdy nic. A to už i předtím někdy s jinejma dílama, jenže jsem tehdy myslel že to je jen náhoda že mám takovou smůlu.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 20 pro 2011 22:22

Nespravime pre toto osobitne forum? Alebo aspon keby sa prvy prispevok editoval ze kto ma zle a kto dobre skusenosti s cim.

Ja mam napriklad dobre skusenosti s:
http://www.autodily-pracharna.cz/

Poslali zly brzdovy valec, ale boli ochotny to riesit, postovne spat som platil sice ja ale potom dali novy a spravny diel v ramci reklamacie za cenu stareho. Komunikacia velmi dobra.

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 22 pro 2011 11:48

ja zase muzu vrele doporucit www.spoilercentrum.cz komunikace za jedna(dokonce jeste lepsi :) ) vse dorazilo v poradku.nemel jsem jediny problem.jinak jsem si objednaval irid. svicky a oni se ptali,co mam za auto,typ motoru,proste vsechno nezbytne :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 22 pro 2011 18:33

mrni píše:ja zase muzu vrele doporucit http://www.spoilercentrum.cz komunikace za jedna(dokonce jeste lepsi :) ) vse dorazilo v poradku.nemel jsem jediny problem.jinak jsem si objednaval irid. svicky a oni se ptali,co mam za auto,typ motoru,proste vsechno nezbytne :)

http://www.spoilercentrum.cz- kladná zkušenost také
Tuning-in.cz - kladné zkušenosti
HPP - také kladá zkušenost

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 22 pro 2011 19:42

mrni píše:ja zase muzu vrele doporucit http://www.spoilercentrum.cz komunikace za jedna(dokonce jeste lepsi :) ) vse dorazilo v poradku.nemel jsem jediny problem.jinak jsem si objednaval irid. svicky a oni se ptali,co mam za auto,typ motoru,proste vsechno nezbytne :)

Také jsem s nima spokojen... párkrát jsem tam nakupoval ; osobně-mám to kousek *fin*
I reklamaci vyřídili v pohodě (záměna zboží-špatně objednáno)
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 22 pro 2011 19:58

sajlem píše:Chtěl bych vás všechny varovat před touto společností www.sportovniautodoplnky.cz (e-shop), která má i webovou doménu http://www.a1racing.cz.

Ja mám s nimi viacnásobne dobré skúsenosti, možno výnimka potvrdzuje pravidlo...

Zpět na „Pokec / Discussion“