Kam to pujde dál zatím nevím...pár variant mám, ale kdo ví jak to dopadne

Interiér pujde do černa...nemusím moc to stříkání rámečků a lehce vyndatelných dílů co se dobře dělají
 Ale každopádně to nezavrhuju a když se to udělá vkusně proč ne ...tady platí ta individualita-každému se líbí a má rád něco jiného a proto ty auťáky vapadají tak jak vypadají....každé je jiné a o tom to je
 Ale každopádně to nezavrhuju a když se to udělá vkusně proč ne ...tady platí ta individualita-každému se líbí a má rád něco jiného a proto ty auťáky vapadají tak jak vypadají....každé je jiné a o tom to je   
 Já půjdu směrem čistého interiéru maximálně přeflokovat do barvy, ale já ho mám celkem zachovalej a nevytrhanej a hlavně nepropálenej

Sedadla taky ucházející krom opěrky spolujezdce která je lehce vyndavací a zas tam dací

Chybí mi zadní plato, to musím ubastlit. A pár dalších věcí co se musí dotáhnout jako například, vyhodit el. stahování oken...chci spátky švihadla takže tohle bude naprodej nebo bude možná výměna

Uvažuji i navrácení původních zrcátek která mám ve sklepě.
Dál pujde zřejmě dolů křidélko, nemyslím si totiž že má nějaký efekt přítlaku
 tak že to není účelné tím pádem to nechci
 tak že to není účelné tím pádem to nechci   
 Ten body kit jsem zmiňoval tak to se teprve uvidí.
Ty sedmnáctky loukotě zatím nechám, ale to taky není zatím definitivní, myslím, že pujde rychleji do khélu uložení, blocky a čípky a podobně....to je zase na jinou debatu

Teď mne čeká oprava šíbru páč mám u prodejce ještě jeden na nástřiku pak následná výměna a oprava toho původního, nebo spíš rozebrání a zjištění jak ho ubastlit jinak.
to je tak zatím vše......

dekuji za info....pokud jse vse udelane,tak je to pekna cena.Je pravdou,ze lidi si radej koupi cero za 30,nez aby nasetrili a koupili za 80 uz hotove.Co si budem povidat,vetsina crx jen jezdila a nic moc na nich predesli majitele neudelali.A kdyz,tak to prznili...
 dekuji za info....pokud jse vse udelane,tak je to pekna cena.Je pravdou,ze lidi si radej koupi cero za 30,nez aby nasetrili a koupili za 80 uz hotove.Co si budem povidat,vetsina crx jen jezdila a nic moc na nich predesli majitele neudelali.A kdyz,tak to prznili... ale uff.....oddechl jsem si
 ale uff.....oddechl jsem si  ..podívám se na plánovaný sraz a napíšu si to v práci do kalendáře abych to mohl vyjisit a šel za mě kolega kdyby náhodou
 ..podívám se na plánovaný sraz a napíšu si to v práci do kalendáře abych to mohl vyjisit a šel za mě kolega kdyby náhodou  

Každé auto si najde svého majitele,noha ocenil stav céra a proto si jej vzal
 Každé auto si najde svého majitele,noha ocenil stav céra a proto si jej vzal  Nevím proč ale občas mi příjde,že někteří si myslí,že ED9 je něco míň než EE8,já to prostě takhle neberu,obojí typy mají něco do sebe.
 Nevím proč ale občas mi příjde,že někteří si myslí,že ED9 je něco míň než EE8,já to prostě takhle neberu,obojí typy mají něco do sebe.

...tak držím palce ať máte spolu co nejvíc krásných kilometrů a promazlených hodin v garáži
 ...tak držím palce ať máte spolu co nejvíc krásných kilometrů a promazlených hodin v garáži 

Máš koukám taky stejnej ,,mugenovskej" styl
 Máš koukám taky stejnej ,,mugenovskej" styl