bolo mi az luto ho takto vytocit...

Moderátor: Minor

jj, kazda nalepka je za 5HP... inak ja viem a aj mi vsetci vraveli ze chipovat hladky benzin sa neoplati no ja som to chcel aj tak skusit... s tymi vnutornostami viem... planujem kupit ojnice a piesty a zgeneralkovat cely motor ked bude cas a peniazky na to...Antiamik píše: Čo už dáme aspoň nejaké vtec nálepky![]()
shuty píše:*vytlem* jj, kazda nalepka je za 5HP... inak ja viem a aj mi vsetci vraveli ze chipovat hladky benzin sa neoplati no ja som to chcel aj tak skusit... s tymi vnutornostami viem... planujem kupit ojnice a piesty a zgeneralkovat cely motor ked bude cas a peniazky na to...
shuty píše:mno swap, ok a ako vysvetlim na STK ze v aute je uplne iny motor ako tam ma byt? viem ze po znamosti a za prachy sa da vsetko, ale som clovek co ma rad veci na poriadku... a pochybujem ze Honda vyda potvrdenie na zmenu motora... co? a ak by som uz swapoval tak zrejme za uplne iny motor ako ma CRX, napriklad z integry alebo prelude... problem je ze tie najlepsie motory si japonci nechavaju doma a na nas trh sa moc nedostanu... napriklad taky B16B ktory ma 185PS... alebo B18C s 200PS...![]()
no ja sa momentalne uplne vpohode uskromnim aj s D16Z5 a ak by ma do buducna chytila nejaka vykonostna mania tak nan hodim turbo a vybavene...
kde si bol na brzde & čo to stálo ak to nie je tajné...Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů