uff tak tohle uz je na me trosku moc ale tak nechcete nekdo udelat nejakej balicek empetrojek do auta? furt shanim neco s poradnejma basama (trance a podobny smazarny vynechat (milovnici tohodle stylu, neberte to osobne ) ) nejlip pomalejsi (neco jako basshunter) a hlavne v poradny kvalite (zadny 128kbps, ale pekne 320 bitrate)???
hele ja posloucham vsechno,trance je jen odvetvi kdyz chci udelat humbuk kdyz nekam prijedu jinak disco techno atd no problema tanecni hudba tak tu upni neco co je tvuj styl a klidne bych ti nejakej balicek poskladal, s tvoji asistenci neni problem
Skládejte tu klidně haldy muziky já se kdyžtak taky přidám, s nějakejma pořádnejma bass peckama ! taky už mám svoje cédla docela ohraný tak sem rád za každej novej úloveček!
Tak pozor pánové a dámy nejzajímavější kousky z tohoto tématu budu průběžně doplňovat do.... CRX RÁDIA tak doufám, že tu společně utvoříme nějakej pekelnej set, kterej se bude v CRXech vyjímat Rádio zde: http://www.crxklub.cz/radio/radio.htm
Tam nemáš online připojení k internetu na čelním panelu hned vedle parkovacích senzorů? nevíte někdo o nějaké stránce jako jsou na fotky, kde by se mptrojka nahrála a dala se pak stáhnout? já je klidně pohledám