Euro limit D16Z5
Moderátor: Minor
Re: Euro limit D16Z5
Zažil sem už haldu nepříjemností při přihlašování, tak snad pro ně konečně bude platit to co je v TP 

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Tak mám přihlášeno
přes nepříjemnosti na evidenčce s přerazeným motorem jsem vše ustál a šel CRX dneska přihlásit
Měl jsem i štěstí na osobu, jenž znám osobně tak sem ji vše předal a osoba povídá:
To bude drahýýýý víš to? a já na to: neblbni, sem se informoval a dle toho co mám v TP tak je to Euro 2 což je 3tis....
odvětila: euro2 ??? auto z 90-tého roku? a usmála se.....v tom vstal od stolu její kolega a povídá: to je blbost to neexistuje...ale v TP to je tak co....
Máš to za 3800,- jdi si sednout já tě zavolám.
Tak jsem měl aspoň drobet štístka a prošlo mi Euro2

Měl jsem i štěstí na osobu, jenž znám osobně tak sem ji vše předal a osoba povídá:
To bude drahýýýý víš to? a já na to: neblbni, sem se informoval a dle toho co mám v TP tak je to Euro 2 což je 3tis....
odvětila: euro2 ??? auto z 90-tého roku? a usmála se.....v tom vstal od stolu její kolega a povídá: to je blbost to neexistuje...ale v TP to je tak co....
Máš to za 3800,- jdi si sednout já tě zavolám.
Tak jsem měl aspoň drobet štístka a prošlo mi Euro2

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Stastny to clovek....ja u EE8 dal 10ku....Ale nez nekde litat od hnupa ke kokotovi s nejistym vysledkem,tak jsem radej zaplatil a udovodniul si to tim ze mam stejna nahradu katu 

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Stastny to clovek....ja u EE8 dal 10ku....Ale nez nekde litat od hnupa ke kokotovi s nejistym vysledkem,tak jsem radej zaplatil a udovodniul si to tim ze mam stejna nahradu katu
Ale... já třeba kat vůbec nemám a platil jsem 5

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Loiza666 píše:J!R! píše:Stastny to clovek....ja u EE8 dal 10ku....Ale nez nekde litat od hnupa ke kokotovi s nejistym vysledkem,tak jsem radej zaplatil a udovodniul si to tim ze mam stejna nahradu katu
Ale... já třeba kat vůbec nemám a platil jsem 5![]()
Tak ofiko ho ale mas ne?Ja ho taky ofiko mam............ale ke kompletu SRS mi jej nedali

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Loiza666 píše:J!R! píše:Stastny to clovek....ja u EE8 dal 10ku....Ale nez nekde litat od hnupa ke kokotovi s nejistym vysledkem,tak jsem radej zaplatil a udovodniul si to tim ze mam stejna nahradu katu
Ale... já třeba kat vůbec nemám a platil jsem 5![]()
Tak ofiko ho ale mas ne?Ja ho taky ofiko mam............ale ke kompletu SRS mi jej nedali
No, mám no. Ale teda... proč když máš kat, tak nemáš žádné EURO?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Ale... já třeba kat vůbec nemám a platil jsem 5
[/quote]
[/quote]
No, mám no. Ale teda... proč když máš kat, tak nemáš žádné EURO?[/quote]
Pac to nejaky "dobrak" urednicek nezapsal,kdyz se to dotahlo.Driv se nejaky euro vubec neresilo...a prave proto nekdo nema zadny a dalsi euro 1,2 ci 3....proste je to o stesti...

No, mám no. Ale teda... proč když máš kat, tak nemáš žádné EURO?[/quote]
Pac to nejaky "dobrak" urednicek nezapsal,kdyz se to dotahlo.Driv se nejaky euro vubec neresilo...a prave proto nekdo nema zadny a dalsi euro 1,2 ci 3....proste je to o stesti...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“