http://auto.bazos.cz/inzerat/13189847/Honda-CRX-II.php
 http://auto.bazos.cz/inzerat/13189847/Honda-CRX-II.phpP: CRX (nalezeno v inzerátech)
Moderátor: Minor
Re: P: CRX (nalezeno v inzerátech)
řikám kolem 80!  http://auto.bazos.cz/inzerat/13189847/Honda-CRX-II.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/13189847/Honda-CRX-II.php- Martin666
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:řikám kolem 80!http://auto.bazos.cz/inzerat/13189847/Honda-CRX-II.php
Jejda.... Hira po posledních problémech prodává
 už s tím asi nemá nervy
 už s tím asi nemá nervy 
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
						Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat

Jazzik
						- Martin666
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat
Zase.... nedivím se mu. Ztratil důvěru. Když tě třeba přítelkyně dvakrát po sobě podvede, budeš s ní ještě chtít být? Já mám CRX jako druhou holku... a to si myslím, že to většina z Nás
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
						Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Loiza666 píše:jazzik píše:blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat
Zase.... nedivím se mu. Ztratil důvěru. Když tě třeba přítelkyně dvakrát po sobě podvede, budeš s ní ještě chtít být? Já mám CRX jako druhou holku... a to si myslím, že to většina z Nás
to ano,v tom mas pravdu...ale k cemu tedy do toho cpu tolik penez kdyz tomu autu neverim?
Jazzik
						- Martin666
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:Loiza666 píše:jazzik píše:blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat
to ano,v tom mas pravdu...ale k cemu tedy do toho cpu tolik penez kdyz tomu autu neverim?
Nemohl vědět, že mu to odejde. Jak všechno opravil a udělal tak se mu vys*al motor... koupil nový a na našem malém srazu CRX mu odešel ten "nový" motor, co měl. Dojel dom sice po svých, ale kouřilo a hrčelo mu to pěkně. Bohužel se měl starat asi prvně o motor než o všechno ostatní a až nakonec o motor. Hold... je to tak no. Na jednu stranu ho chápu, ale na druhou stranu bych si z toho vzal poučení, protože jeho
 nevypadá špatně a potenciál na nádherné
 nevypadá špatně a potenciál na nádherné   opravdu má!
 opravdu má!Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
						Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
[quote="Loiza666"] ....[quote]
presne tak,je to smula,asi uz by me to taky nebavilo,ale po tolika investicich a jeste kdyz to auto neni vrak tak i kdybych to mel asi dat do garaze na rok,dva tak bych to udelal,protoze takhle se to auto stejne nezaplati :/
 tak i kdybych to mel asi dat do garaze na rok,dva tak bych to udelal,protoze takhle se to auto stejne nezaplati :/

presne tak,je to smula,asi uz by me to taky nebavilo,ale po tolika investicich a jeste kdyz to auto neni vrak
 tak i kdybych to mel asi dat do garaze na rok,dva tak bych to udelal,protoze takhle se to auto stejne nezaplati :/
 tak i kdybych to mel asi dat do garaze na rok,dva tak bych to udelal,protoze takhle se to auto stejne nezaplati :/Jazzik
Ale kdo z vas vi jakej je presnej duvod prodeje? V inzeratu neni nic o padlim mototru, takze auto zrejme jezdi vesele dal. Auto vypada paradne ale padlej motor by me asi nezastavil, da se sehnat za 5000, vycistit ho a jezdit.

Ale kdo z vas vi jakej je presnej duvod prodeje? V inzeratu neni nic o padlim mototru, takze auto zrejme jezdi vesele dal. Auto vypada paradne ale padlej motor by me asi nezastavil, da se sehnat za 5000, vycistit ho a jezdit.

- Martin666
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Ale kdo z vas vi jakej je presnej duvod prodeje? V inzeratu neni nic o padlim mototru, takze auto zrejme jezdi vesele dal. Auto vypada paradne ale padlej motor by me asi nezastavil, da se sehnat za 5000, vycistit ho a jezdit.
Mám pocit, že odešel na klice. A přesný důvod? Asi zanevřel na CRX a chce jiné.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
						Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Taky koukam ze ho prodava a za jakou cenu...   jako nedivil bych se,kdyby za tyto peniza sla.Duvod prodeje taky neznam,ale verim ze auto opet normalne jezdi...
  jako nedivil bych se,kdyby za tyto peniza sla.Duvod prodeje taky neznam,ale verim ze auto opet normalne jezdi...
A neda si pokoj s tema 100kw!!!! 

jako nedivil bych se,kdyby za tyto peniza sla.Duvod prodeje taky neznam,ale verim ze auto opet normalne jezdi...
  jako nedivil bych se,kdyby za tyto peniza sla.Duvod prodeje taky neznam,ale verim ze auto opet normalne jezdi...A neda si pokoj s tema 100kw!!!!

J!R! píše: A neda si pokoj s tema 100kw!!!!
Zrovna tomuhle auto verim ze tam tech 100kw je. Neni to zadnej uzasnej vykon kterej by se z toho nedal dostat pomoci precipovani + svodu, vyfuku, sani. Kdybych mel laditelnou jednotku tak to ze svy ZC1 taky dostanu.
Ja tomu teda neverim...uz jen to zaokrouhleni je podezrely...Ale je to jen muj nazor...

kapid píše:Majitel napsal:
Jsou to jmenovitý hodnoty, který ten chip měl udělat... Všechno tohle se počítá u novýho motoru, tedy 91kW + 9 kW chip. Pokud je to starší auto, výkon logicky klesá, takže reálná hodnota se samozřejmě liší od té jmenovité. Na brzdě jsem s tím nebyl.
Majitele znam a parkrat jsem to s nim uz resil
 Z teho co Ti udepsal jasne zni zeby za to ruku do ohne nedal...Navic se jiste jedna o "ebay" chip za 20dolaru...coz ma taky svou vypovidajici hodnotu.Hlavne me irituje jak tvrdi ze je to jediny oficialne cipovany motor v Evrope...Zkratka tomu neverim a proto jsem ji chtel videt v akci.Ale nespinim jeho ci jeho inzerat...ale toto se mi proste nelibi.Kdyz temu verim a stojim si za tim,tak to vemu na brzdu,anebo se aspon svezu s origo ecu a pote s tou "lazenou"....
 Z teho co Ti udepsal jasne zni zeby za to ruku do ohne nedal...Navic se jiste jedna o "ebay" chip za 20dolaru...coz ma taky svou vypovidajici hodnotu.Hlavne me irituje jak tvrdi ze je to jediny oficialne cipovany motor v Evrope...Zkratka tomu neverim a proto jsem ji chtel videt v akci.Ale nespinim jeho ci jeho inzerat...ale toto se mi proste nelibi.Kdyz temu verim a stojim si za tim,tak to vemu na brzdu,anebo se aspon svezu s origo ecu a pote s tou "lazenou"....Re: P: CRX (nalezeno v inzerátech)
J!R! píše:kapid píše:Majitel napsal:
Jsou to jmenovitý hodnoty, který ten chip měl udělat... Všechno tohle se počítá u novýho motoru, tedy 91kW + 9 kW chip. Pokud je to starší auto, výkon logicky klesá, takže reálná hodnota se samozřejmě liší od té jmenovité. Na brzdě jsem s tím nebyl.
Majitele znam a parkrat jsem to s nim uz resilZ teho co Ti udepsal jasne zni zeby za to ruku do ohne nedal...Navic se jiste jedna o "ebay" chip za 20dolaru...coz ma taky svou vypovidajici hodnotu.Hlavne me irituje jak tvrdi ze je to jediny oficialne cipovany motor v Evrope...Zkratka tomu neverim a proto jsem ji chtel videt v akci.Ale nespinim jeho ci jeho inzerat...ale toto se mi proste nelibi.Kdyz temu verim a stojim si za tim,tak to vemu na brzdu,anebo se aspon svezu s origo ecu a pote s tou "lazenou"....
Psss pssss! Máš pravdu, ruku do ohně by za to majitel nedal. Slyšel jsem, že tohle mu řekli servisáci, teda dokonce řekli, že ten chip přidává maximální výkon a to 36 koní... Takže by jsme byli na 150 kobylkách a to fakt nejsme. A ani na ně (servisáky) jsem neslyšel chválu, natáhli ho a mají moc veliký kecy...

Myslím, že ani on sám tomu nevěří. Asi to na ten inzerát píše jen že to vypadá dobře a je to takovej "reklamní trik". Jediný oficiálně chipovaný motor v Evropě je, podle mě, kravina.   

Je jasny ze to muze dost lidi nalakat,ale taky tech se vyznaj a neda jim to muze zase odradit....Myslim ze Tvoje auto nema potrebu hlasat do Sveta tento "reklamni trik",je fakt pekny a jednou bude mit vyssi cenu nez 58tis....Proc se ji chce majitel zbavit?Vzdyt vysla na jeste jednou tolik a neni to tak davno.... 

Rád bych nějaký normální auto. Ale čím víc to cpu na různý servery, tím víc si říkám, že se mi ji nechce dávat pryč a že si našetřím a dám jí pořádnou péči a odjezdím s ní minimálně jednu sezónu.

Tak to normalni auto chapu... Ale Tvuj umysl vydrzet,se mi libi mnohem vic  Pac ono uz moc nechybi k spokojenosti,zkratka jsi me docela smulu.Ale verim ze kdyz zazijes jednu spokojenou sezonu,tak budes moc rad vzpominat...
 Pac ono uz moc nechybi k spokojenosti,zkratka jsi me docela smulu.Ale verim ze kdyz zazijes jednu spokojenou sezonu,tak budes moc rad vzpominat...

Pac ono uz moc nechybi k spokojenosti,zkratka jsi me docela smulu.Ale verim ze kdyz zazijes jednu spokojenou sezonu,tak budes moc rad vzpominat...
 Pac ono uz moc nechybi k spokojenosti,zkratka jsi me docela smulu.Ale verim ze kdyz zazijes jednu spokojenou sezonu,tak budes moc rad vzpominat...Re: P: CRX (nalezeno v inzerátech)
jestli se nepletu,tak hira své crx dal na prodej nedlouho poté,co si jej přivezl z Něměc.V té době ještě nic s motorem nebylo,nebo bylo?

Zpět na „Bazar - Prodám CRX / CRX for sale“