http://www.sportovnivozy.cz/23435-honda ... alozkaFoto
Moderátor: Minor
jazzik píše:
smarja pano,komu co to auto udelalo ....
Minor píše:Výkon 220 koní, případně o kus dál údaj 231 koní, no, panečku, to zírám
Majtycrx píše::D ze zvedavosti sem psal majitelovi co tam je za upravy a on nevi.. ale prej jeho bracha rikal ze stim jel 250km/h a ze to ma tolik koni..nevi asni jestly motor funguje... a proda to jako celej jinak by z toho vytriskal vic..
Loiza666 píše:Majtycrx píše::D ze zvedavosti sem psal majitelovi co tam je za upravy a on nevi.. ale prej jeho bracha rikal ze stim jel 250km/h a ze to ma tolik koni..nevi asni jestly motor funguje... a proda to jako celej jinak by z toho vytriskal vic..
Njn, ale on se toho chce zbavit tak, jak to je. Nechce to mít doma asi rok... dva a prodávat to na částiAle jak ví, že to má tolik koní? Byl s tím na brzdě ?
J!R! píše:Loiza666 píše:Majtycrx píše::D ze zvedavosti sem psal majitelovi co tam je za upravy a on nevi.. ale prej jeho bracha rikal ze stim jel 250km/h a ze to ma tolik koni..nevi asni jestly motor funguje... a proda to jako celej jinak by z toho vytriskal vic..
Njn, ale on se toho chce zbavit tak, jak to je. Nechce to mít doma asi rok... dva a prodávat to na částiAle jak ví, že to má tolik koní? Byl s tím na brzdě ?
Jeho bracha to preci rikal
Redy píše:samozřejmě je to kec jako že já mám mega na účtu...je to fakt škoda že je céro takhle levný a dostává se do rukou takovejm s prominutím imbecilům, co ho dostanou do podobnýho stavu, ani neví co do podobnýho stavu dostanou a ještě s tim veřejně vystoupí...tak mě tak napadá...jak by se dala uměle zvednout prodejní cena céra aby mělo hodnotu třeba 80tisje nás tu přeci dost aby jsi vytvořili nabídku crxek s podobnou sumou a "přizpůsobili" tak trh
ne?
Redy píše:takže co se domluvit, udělat pár fiktivních prodejů ed9 s cenou okolo 80tis?ee8 s cenou 120tis...když se takových inzerátů objeví 5...10...tak je tu jistá šance, že ostatní prodávající tomuhle přizpůsobí cenu
v inzerátech několik ed9 za 80tis, tak už potom může prodávající psát zájemcům...podívej se okolo za kolik se prodávají, případným uherákům, který si budou chtít jen zajezdit...
princezna byla samozřejmě ten případ, protože předchozí majitelé si prostě chtěli jen zajezdit a na nějakou údržbu se těžce dlabalo, nebrali to jako něco co má cenu, ale jako takový burago co potom můžou mrsknout na skládku aniž by je to nějak finančně mrzelo
J!R! píše:Jednou jsem nabidl sve cero k prodeji za 100tis,pripadne za 120 s druhym motorem + veci na swap a dockal jsem se jen vysmechu.... Kazdopadne ten napad s umele navysenou cenou se mi libi
kapid píše:Moje ma historickou hodnotu, pod 150 000 nejdu
Zpět na „Bazar - Prodám CRX / CRX for sale“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host