Zadní světlo do mlhy_nesvítí
Moderátor: Minor
- aerostanislav
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Zadní světlo do mlhy_nesvítí
Ahoj CRXkáři potřeboval bych poradit. Nesvítí mě zadní světlo do mlhy,ani kontrolka ve vypínači na přístrojové desce . Prosím kde začít,nemá někdo přeloženy do češtíny pozice pojistek? Předem Díky    Standa.

Re: Zadní světlo do mlhy_nesvítí
V tlačítku jsou dvě žárovečky, jedna pro podsvětlení a druhá pro indikaci zapnuté mlhovky. I když bude indikační žárovečka vadná, mlhovka svítit bude. 
Zkoušel jsi žárovku vzadu v panelu?
Zkoušel jsi vyndat tlačítko a na konektoru mlhovku "sepnout"?
Jinak by to mohla být pojistka č. 9 - "rear fog light"

Zkoušel jsi žárovku vzadu v panelu?
Zkoušel jsi vyndat tlačítko a na konektoru mlhovku "sepnout"?
Jinak by to mohla být pojistka č. 9 - "rear fog light"
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
						- aerostanislav
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Díky Minore, zítra se na to podívám.Je to moc fajn mít takové přátele hned je na světě líp.Ještě jednou MOOOC díky.   Standa.

- aerostanislav
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo někde je něco v háji ,dnes jsem rozebral kde co ,ale závada trvá dál. Nejdřív jsem skontroloval žárovku, potom jsem se podíval na tu pojistku č 9.Když jsem zjistil ,že i ta je dobrá jsem se pustil do přístrojové kapličky a po zážitku se zasuvkami(vždycky zapomenu kde to mám zmáčknout,abych to rospojil) jsem dostal spínač ven ,ten jsem rozebral, v domění , že jsou opálené kontakty.(kdysi před asi 3_4 léty jsem měl opálené kontakty v přepínači dálkových a tlumených světel) Jaké bylo moje překvapení ,že uvnitř bylo vše OK.Ušetřil bych si kupu práce, kdybych si zkontroloval zda jde do  tohoto vypínače elektrika samozřejmě že nejde .Tak jsem zase v koncích .Proto že mám nějaký slabý internet nejde mě stáhnout schéma elektriky . Dal jsem to dohromady abych mohl jezdit a časem se uvidí,jen musím doufat ,že do mě někdo v mlze nenapicne. Jo a při demontáži kontrolek ve spínači se mi jedna podařila rozlomit,ale to je asi maličkost. Tak to byla moje dnešní anabaze.Všechny CRXkáře zdravím    Standa od Mohelnice u Mírova.

- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
chlope jedna rada...bud si kup nebo si udělej žárovkovou zkoušečku...nic jiného než žárovka a dva dráty... (staará patice i se žárovkou). kontrola vždy na autobaterii svítí nesvítí a pak hledat problém...ukostřid a hledat...nemusel jsi zbytečně rozebírat půl auta.

No, vezmi to přes zkoušečku, jestli jde na pojistku proud. Ale pozor, jde tam jen při zapnutých světlech. Pak jestli je i za pojistkou. prostě musíš určit, kde proud ještě je a kde ne.
To zapojení nevypadá složitě

To zapojení nevypadá složitě

- Petk@
- Šéfík!:) 
- Kontaktovat uživatele:
na bejvalim ceru jsem mel ten samej problem a take sem nic nenasel pojistka dobra kabel taky proud sel ale nesvitila a pak jsem zjistil že byl vadný drat k vipinači který zlobil tak že kdys jsem mel kryt na pojistky sundanej tak vodil ale kdys byl kryt na svim miste tak nešel pritom se tam nikde nic nedotýkalo a drat nebyl nijak viditelně poškozen jakože skříplej nebo tak , ale v praci jsme meli acorda coupe us 92r.a tam to delalo nepochopitelně to že žarovka fungovala jako vodič dál a kdys nešla ve vypínači tak prostě čau dal proud nepujde  vypinač teda nebyl origo ale stejnak
 vypinač teda nebyl origo ale stejnak  jinak kdys sme utech mlhovek nemate nejakej typ na cero poface mlhovky na čumak ?
 jinak kdys sme utech mlhovek nemate nejakej typ na cero poface mlhovky na čumak ?  

vypinač teda nebyl origo ale stejnak
 vypinač teda nebyl origo ale stejnak  jinak kdys sme utech mlhovek nemate nejakej typ na cero poface mlhovky na čumak ?
 jinak kdys sme utech mlhovek nemate nejakej typ na cero poface mlhovky na čumak ?  
- aerostanislav
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím CRXkáře ,po dnešní ranní jízdě vše v naprostém pořádku. Přátelé , při podzimní prohlídkové akci v hondě zjistili že mi nesvítí světlo do mlhy(zadní), s tím,že jsou zřejmě vypáleny kontakty ve spínači na přístrojové desce.Proto jsem tak blbě postupoval.Mám dojem že ,to začalo fungovat proto že při demontáži spinače jsem utřel hadříkem deštičku s kontakty (bylo na ní dosti vazelíny)a pohnul s paticí kontrolky tak to začalo opět fungovat.No uvidím jak dlouho.PS.tu žárovkovou zkoušečku mám a ne 1, ale na veterány ,které renovuji musím mít taky ještě 6ti voltovou. Přesto všem moc děkuji za dobře míněné radyDÏKY.

Jak často spínáš mlhovku, aby se tam ty kontakty vypálily? To se mi moc nezdá.
Ale hlavní je, že to funguje.

Ale hlavní je, že to funguje.
						Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“