Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
Re: Sajlem - začíná
Velmi pekne 
Tak to čumím!!! Moc povedený!! Ještě nějak doladit ten lak. PECKA!
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:*fin* tak to se povedlokdesi nechal křídlo
![]()
Křídlo je na jinejch dveří musí se předelat a přidelat na pevno tam to bylo jen tak lajdácky, aaa chtel jsem se jít projet, tak jsem přehazoval dveře, ale k projíždce zatím nedošlo . ale krídlo bude
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem rád že se to líbí , děkuju poteší. Já jsem taky potešenej že to tak nějak už konečně dopadlo. Jinak jo jo uvažuju co vymyslet s lakem ale ta matná se mi i líbí , ale ... chtelo by to tam nějakou třešinku na dort ale bojím se abych to neposral páč když jsem oblepoval auto abych nalakoval jen to co chci tak ... to byla šílená práce
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Jaké auto má stejné blatníky a prahy ? civic IV ed ? Je to pravda ?
sajlem píše:Jaké auto má stejné blatníky a prahy ? civic IV ed ? Je to pravda ?
jestli myslis zadni lemy/blatniky tak sou spodky a asi i kvuli listam atyp,stejne jako prolis na spodni plastovej prah na crx...a predni blatniky jsou taky odlisne kvuli spodnimu plastovemu krytu a kvuli jinemu tvaru pozicky ...
Jazzik
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Ví někdo o nejaké pekné kastli ? Koupím, nebo jestli někdo daruje ....
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Nemá někdo Vtec kapotu upravenou na ED9 ? nejlépe plechovou , ale možná i lamino
sajlem píše:Nemá někdo Vtec kapotu upravenou na ED9 ? nejlépe plechovou , ale možná i lamino
člen majkyCRX má na svém céru vtec kapotu tuším,skus se optat zda by ti jí neprodal,jestli bude rozebírat na díly
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:sajlem píše:Nemá někdo Vtec kapotu upravenou na ED9 ? nejlépe plechovou , ale možná i lamino
člen majkyCRX má na svém céru vtec kapotu tuším,skus se optat zda by ti jí neprodal,jestli bude rozebírat na díly
Díky za tip už jsem psal SZ.
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Má někdo zkušenosti se záměnou původního vedení paliva za pancéřové hadice ?
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Kdo poradí jak přidělat přední spodní rozpěru ? Jak se mám dostat k té matce která je tam utopená.
, klíčem ani golou se tam nedostanu, máte s tím někdo zkušensoti ?
, klíčem ani golou se tam nedostanu, máte s tím někdo zkušensoti ?Re: Sajlem - začíná
sajlem píše:Kdo poradí jak přidělat přední spodní rozpěru ? Jak se mám dostat k té matce která je tam utopená., klíčem ani golou se tam nedostanu, máte s tím někdo zkušensoti ?
Spodni rozpera se pridelava na zacatek spodniho ramene,je tam jeden sroub a navarena matka...
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:Kdo poradí jak přidělat přední spodní rozpěru ? Jak se mám dostat k té matce která je tam utopená., klíčem ani golou se tam nedostanu, máte s tím někdo zkušensoti ?
Spodni rozpera se pridelava na zacatek spodniho ramene,je tam jeden sroub a navarena matka...
To vím, že na začátek ramena ale ... ta matka je tam teda navařená jo ? a stejnak tak to uříznu vyklepnu, aaa jak to tam vrátám ? ten šroub prostrřím ale stejnak je znovu otázka jak tam zašroubuju matku když se tam ničím nedosstanu ?
Nejak nerozumim....sroub vysroubuju,dat vzperu,sroub ji prostrcim,pdal pak pres rameno do navarene matky.Ale kdovi jak to mam mas,mozna by to chtelo foto
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Nejak nerozumim....sroub vysroubuju,dat vzperu,sroub ji prostrcim,pdal pak pres rameno do navarene matky.Ale kdovi jak to mam mas,mozna by to chtelo foto
Zejtra vyfotím, je to tam proste mezi plechama a nedá se k té matce dostat.
sajlem píše:J!R! píše:Nejak nerozumim....sroub vysroubuju,dat vzperu,sroub ji prostrcim,pdal pak pres rameno do navarene matky.Ale kdovi jak to mam mas,mozna by to chtelo foto
jasne,ale porad tam preci musi byt "pan" sroub,kdyz je tam maticka...Na toto jsem fakt zvedav
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:J!R! píše:Nejak nerozumim....sroub vysroubuju,dat vzperu,sroub ji prostrcim,pdal pak pres rameno do navarene matky.Ale kdovi jak to mam mas,mozna by to chtelo foto
jasne,ale porad tam preci musi byt "pan" sroub,kdyz je tam maticka...Na toto jsem fakt zvedav
Pan šroub tam je ale když nechytnu matku , ... a přes matku se to bude líp povolovat, za čroub jsem to zkoušel a nehnul jsem tím ,..
Dobre,ale kdyz je matka bodnuta,tak proc ji chytat???Polil to brzdovkou,at ji spoj celou noc chlasta a pak to zkus povolit pres paku.....opatrne.....pripadne bych to jeste nahral,ale bacha na silentblok
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Dobre,ale kdyz je matka bodnuta,tak proc ji chytat???Polil to brzdovkou,at ji spoj celou noc chlasta a pak to zkus povolit pres paku.....opatrne.....pripadne bych to jeste nahral,ale bacha na silentblok
Jak to teda oddělat uříznout a dát jinej šrou a matku ? pokud je to přivařený tak myslím že stím nehnu , ... i kdybych .... dělal cokoliv