CRX jako první auto
Moderátor: Minor
CRX jako první auto
Zdravíčko, asi je blbost ptát se jestli si mám tohle auto pořídit jako první a nebo ne , protože se stejně rozhodnu sám, ale přesto to zkusim, vážně je to tak silný, že bych to nezvládnul, nebude lepší zaučit se aspon na "chvíli" na něčem slabším ? Údaje o výkonu nejsou zase tak zarážející 130 resp. 150 koní není zase takové množstí, ale s 950 kg hmotností auto to musí být něco. Jinak bych se chtěl zeptat na co si dát pozor při koupi a jestli je v dnešní době ještě možné koupit V-Teca za slušnou cenu a v kvalitním stavu ...díky
Jinak je jasný, že to bude střela, ale přijde mi zbytečný kupovat si nějakou fábii, která mi přijde za dva tejdny slabá ...
Jinak je jasný, že to bude střela, ale přijde mi zbytečný kupovat si nějakou fábii, která mi přijde za dva tejdny slabá ...
Re: CRX jako první auto
Ahoj.No,myslim ze je jasny jak se rozhodnes
ale muj nazor je,zeby ses mel nejdriv vyjezdit s necim jinym.Nejde o to,aby to bylo slabsi,ale spis aby ses naucil vseobecne jezdit autem.Jasny mas ridicak,takze umis jezdit,ale ver ze tomu neni.Navic s CRX se jezdi ta trosku jinak diky temu ze je pomerne nizka,takze je horsi vyhled.Dam Ti svuj priklad...ridicak v 18,hnedka jsem sedl do S 125 a hned asi 4 zatacka,frajer nejvetsi a bum bac.Auto se razem stalo 4stopym a muzu byt rad ze jsme tam nepotkal nekoho jinyho.Dokonce jsem sebou byl tak pohorsen,ze jsme uvazoval ze ridicak vratim.Pak jsem si koupil Renault Kangoo,pac bylo za vynikajici cenu a hlavne kvuli praci.Mezitim jsem si cekani kratil endurama a kroskama.Muj cas nadesel tak ve 22,koupil jsem swapa a behem 2mesicu jsem s nim asi ve 170 trefil srnku.V te dobe jsem mel najezdeno min 120tis km,nejaky veci se dali vychytat,ovsem ma touha po rychlosti byla silnejsi.Vedel jsme ze stretu nezabranim a uhnout by znamenalo konecnou,pac podel silnice jsou vcelku huste stromy.V dane situaci to bylo nejlepsi rozhodnuti,dokonce jsem i prestal brzdit,abych nemel predek prilis nizko a nevletela mi do kabiny.Musim rict,ze mi to opet pomohlo vic myslet.Ono je to v dnesni dobe na silnich cim dal hori,lidi jsou neuveritelny,bezohledny hovada.A dalsi vec,ze clovek dokaze snadno precenit sve schopnostiPred mesicem nejnovejsi clen z Brna,co mel crx slaby 2 mesice a nejake zkusenosti z rizeni,to prehnal v jedne zatacce,auto je KO a spolujezdec skoncil s tristivou zlomeninou ve spitale.Takze za me:urco bych pockal,ikdyz chapu ze je to nadlidskej ukol.Ale pokud jsi dostatecne rozumny,dokazes sve choutky ovladnout,tak prosim.Jinak sel bych spis do felicie,hodne dobry auto pro zacatecnika,levny dily,pomerne spolehlivy a nebudou mrzet sramy a tukance,ktery jiste prijdou.
Mnoooo a na co si davat pozor?To si precti tady viewtopic.php?p=4335#p4335/ a jinak to plati jako u vsech ostatnich aut...Sehnat vteca za rozumny penize jiste jde,ikdyz to bude tezky,ale taky tomu bude odpovidat stav.Jestli chces koupit auto a jezdit,tak si musis priplatit a stejne to neni vzdy uplne jisty.Sam prodavam EE8http://auto.bazos.cz/inzerat/1185784 ... hp,inzerat videlo pres 1500lidi a ozvali se dva...jeden mi nabizel vymenou jakysiho Chryslera v kabriu a dalsi aby se mi vysmal jakyho vraka to prodavam za 100tis a jestli to znam v Bohnicich

Mnoooo a na co si davat pozor?To si precti tady viewtopic.php?p=4335#p4335/ a jinak to plati jako u vsech ostatnich aut...Sehnat vteca za rozumny penize jiste jde,ikdyz to bude tezky,ale taky tomu bude odpovidat stav.Jestli chces koupit auto a jezdit,tak si musis priplatit a stejne to neni vzdy uplne jisty.Sam prodavam EE8http://auto.bazos.cz/inzerat/1185784 ... hp,inzerat videlo pres 1500lidi a ozvali se dva...jeden mi nabizel vymenou jakysiho Chryslera v kabriu a dalsi aby se mi vysmal jakyho vraka to prodavam za 100tis a jestli to znam v Bohnicich

Zdravíčko
! silná může být ve špatných rukou i felda 1.3...sám jsem měl crxo jako první auto a pokud člověk za volantem používá hlavu rozhodně tím zmenšuje riziko nějaké kolize...bohužel crxo je finančně dostupné, líbivé, dá se říct silné auto a často se dostává do rukou horkých čerstvých řidičáků...rozhodneš se sám, ale pokud mohu doporučit, jestli plánuješ první jízdu ke škole zamachrovat před kámošema, támhle tomu nabídnout svezení, pořádně jí prohnat apod...tak si crxo jako první auto nekupuj
pokud ho chceš nejdřív zavést do garáže, pokochat se sám, zjistit co je na ní špatně apod a po zimě vyrazit na slunečnou projížďku...vítej v klubu
co se týče vteca tak se dá koupit, ale cena je od 50tis, ale začal bych u ed9 a seznámil se co kde je, jak se auto chová atd
a když to bude srdcovka, přechod na vtec bude následovat sám...ale třeba taky ne, on tam výkonostně není zas tak drtivý rozdíl, spíš jde o to že je vtec o něco hezčí a je to větší rarita na pokoukání, ale zase si za to člověk připlatí a díly se shání hůř 

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
nikdo z nás do tebe nevidíme ,znám pár lidí mladší 15ti co jezdí lépe než někteří co mají řidičák desítky let.
CRX je auto jako káždé jiné,ovšem má jednu zvláštnost.Dám srovnání .
Sednu do civic 4g HB 1,6 vtec. (to samé jak crx jen o kousek delší rozvor a jiná prdýlka) jedu pohoda jazz nebo se někdy rozvášním.
Sednu do crx 2g(i 1g) klidně nejslabší motorizace co jsem zažil v ní 1,5. A skoro od začátku mám na rameni raraška ,co našeptává abych se tak neloudal,abych více prožíval zatáčky atd.
Nevím zda už jsi jízdu v crx ochutnal,nebo v jiné hondě... ale ve většině aut myslím benzínovích,točíš 5000ot tak na tebe všichni koukaj proč to přetáčíš,u hondy si začínáš hrát. v tom je ta síla hond...tedy starejch jebek. Dlouhé spektrum otáček kdy má motor výkon.
CRX je auto jako káždé jiné,ovšem má jednu zvláštnost.Dám srovnání .
Sednu do civic 4g HB 1,6 vtec. (to samé jak crx jen o kousek delší rozvor a jiná prdýlka) jedu pohoda jazz nebo se někdy rozvášním.
Sednu do crx 2g(i 1g) klidně nejslabší motorizace co jsem zažil v ní 1,5. A skoro od začátku mám na rameni raraška ,co našeptává abych se tak neloudal,abych více prožíval zatáčky atd.
Nevím zda už jsi jízdu v crx ochutnal,nebo v jiné hondě... ale ve většině aut myslím benzínovích,točíš 5000ot tak na tebe všichni koukaj proč to přetáčíš,u hondy si začínáš hrát. v tom je ta síla hond...tedy starejch jebek. Dlouhé spektrum otáček kdy má motor výkon.
ja osobne prvni den po papirech sem sednul do maminky p106 1,0 ... pak nasledoval golf 2 1,6d ... vsechno pomale,ale relativne pohodlne.Pak sem samozrejme chtel CRX pac ten vykon,relativne malej obsah=nizka pojistka a spotreba... bohuzel pred 3roky se pohybovala cena kolem 60tis kc...takze jsem objevil civic 4g s motorem d13b2 (1,3) a 75koni...najednou to litalo,ta chut do toho auta sednout a nekam ject...nizky auto,pohodlny,hezkej interier ... pelasilo to ...jenze pak to prislo - sup obrubni,sup patnik,sup hodiny pri prvni zime ... pak sem si rikal jak budu zkouset co to auto umi,napred sem malem vylit do skarpy,pak pod kamion ... pak sem si o dva mesice pozdeji koupil c4g 1,4 s 90koni ... opet narust vykonu sem poznal a zacinalo to odznova ... zima nejaky oderky ...parkrat sem nedobrzdil ale nikomu se nic nestalo ... a az po 3tim c4g tak sem skoncil u crx,ktere sem si sam vlastne postavil temer od sroubku,o to vic si toho auta clovek vazi a o to vic se snazi cemukoliv vyhnout,ale lidi na silnicich sou horsi a horsi a obcas se tomu nevyhnes ...muj nazor je ten,ze crx je moc "splaseny" na prvni auto
Jazzik
Tak ja poviem za seba
Vodicak som dostal pred rokom aj dvoma mesiacmi (31.8.2010). Vtedy som zacal premyslat o nejakom aute. Najprv som zacal jazdit na autach rodicov (Octavia 1.9 TDI 110k Combi a Opel Corsa D 1.3 CDTI 75k). Najazdil som na tychto autach dokopy za pol roka asi 4 tisic kilometrov. Proste som sa snazil jazdit co najviac. Zacal som ziarlit na spoluziaka ktory si kupil auto (za pozicane peniaze) hned dva mesiace po vodicaku. Bol to Golf 3 1.6 (v papieroch 1.4). Strasne som mu zavidel. Najprv sme obaja chceli felicie no po skusenostiach zopar s nimi som sme si povedali rasdsej nie. Nakoniec prisiel marec. Ja som obzeral nejake golfy trojkove nech mame obaja rovnake. Ale potom som zacal poskulovat po takejto CRXke, raz som zbadal inzerat na bazos.sk, isiel pozret CRXku ku Komarnu. Isiel som tam na felicii, na testovacej jazde v CRX to bolo nieco uplne ine, auto sedelo, nehupalo sa, stale islo. Bolo to jasne, chcem ho aj ked ma 280 tisic nabehane. Tak som si viezol o par dni na to domov moju Hondicku.
Skusenosti do teraz su taketo. Chcel som na tom aute jazdit do skoly. Bohuzial nemam na to tolko financii, a skolu mam 5 km od domu a b Bratislave sa dostat do skoly nieje problem, takze som zacal iba niekedy chodit autom do skoly. Je to lacnejsie, ale menej stylove ale tym padom sa nazbieraju peniaze na opravy. To auto ich potrebuje ako sol. Takze auto mam skorej ako hracku, svojo milacika do ktoreho strkam peniaze
Ked s nim jazdim, snazim sa jazdit viac menej na spotrebu, a ked je moznost (napr. sa za niekym vlecem, a vidim volnu cestu) tak podradim aj o tri prevodove stupne a oebehnem ho a potom si zasa idem svojim pomalsim tempom. Zatacky sa moc snazim nerezat lebo viem ze podvozok tam momentalne nieje na tom najlepsie. A brzdim radsej skor ako neskoro, snazim sa predvidat dianie na ceste. Takze si myslim ze pokial mas dostatok rozumu tak CRX ako prve auto kludne mozes mat. A ked si ho kupis ze vlastnorucne zarobene peniaze, verim tomu ze si ho budes vazit.
Holt, ale prichadza prva zima, takze uvidime, urcite sa budem chcet vyblazdnit na nejakom parkovisku, ale na ceste budem radsej velmi opatrny ...
Suma sumarum, urcite treba ziskat nejake skusenosti z ciest, krizovatiek, chovania ludi na ceste a podobne, az potom by som kupil auto.
P.S.: ked som mal auto prve dni, najazdil som za 3 dni 100km (kazdy treti den 10€ v nadrzi) potom ked som si uvedomil ze si vyhadzujem peniaze z okna tak som to obmedzil. Teraz to vychadza tak 100km na mesiac, a to su tu jazdu uzivam, vychutnavam
myslim ze vtedy si vazim auto, kebyze ho pouzivam kazdy den, tak by pre mna nebolo to co je teraz 
Vodicak som dostal pred rokom aj dvoma mesiacmi (31.8.2010). Vtedy som zacal premyslat o nejakom aute. Najprv som zacal jazdit na autach rodicov (Octavia 1.9 TDI 110k Combi a Opel Corsa D 1.3 CDTI 75k). Najazdil som na tychto autach dokopy za pol roka asi 4 tisic kilometrov. Proste som sa snazil jazdit co najviac. Zacal som ziarlit na spoluziaka ktory si kupil auto (za pozicane peniaze) hned dva mesiace po vodicaku. Bol to Golf 3 1.6 (v papieroch 1.4). Strasne som mu zavidel. Najprv sme obaja chceli felicie no po skusenostiach zopar s nimi som sme si povedali rasdsej nie. Nakoniec prisiel marec. Ja som obzeral nejake golfy trojkove nech mame obaja rovnake. Ale potom som zacal poskulovat po takejto CRXke, raz som zbadal inzerat na bazos.sk, isiel pozret CRXku ku Komarnu. Isiel som tam na felicii, na testovacej jazde v CRX to bolo nieco uplne ine, auto sedelo, nehupalo sa, stale islo. Bolo to jasne, chcem ho aj ked ma 280 tisic nabehane. Tak som si viezol o par dni na to domov moju Hondicku.
Skusenosti do teraz su taketo. Chcel som na tom aute jazdit do skoly. Bohuzial nemam na to tolko financii, a skolu mam 5 km od domu a b Bratislave sa dostat do skoly nieje problem, takze som zacal iba niekedy chodit autom do skoly. Je to lacnejsie, ale menej stylove ale tym padom sa nazbieraju peniaze na opravy. To auto ich potrebuje ako sol. Takze auto mam skorej ako hracku, svojo milacika do ktoreho strkam peniaze

Holt, ale prichadza prva zima, takze uvidime, urcite sa budem chcet vyblazdnit na nejakom parkovisku, ale na ceste budem radsej velmi opatrny ...
Suma sumarum, urcite treba ziskat nejake skusenosti z ciest, krizovatiek, chovania ludi na ceste a podobne, az potom by som kupil auto.
P.S.: ked som mal auto prve dni, najazdil som za 3 dni 100km (kazdy treti den 10€ v nadrzi) potom ked som si uvedomil ze si vyhadzujem peniaze z okna tak som to obmedzil. Teraz to vychadza tak 100km na mesiac, a to su tu jazdu uzivam, vychutnavam

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím 
já jezdil hoooodně dlouho s favoritem. Tomu jsem nikdy nic neudělal. Potom jsem si občas vyzkoušel kamošovo CRX a byl jsem docela mimo z toho auta. Bylo to prostě něco neobvyklého a i když jsem měl s favoritem pěkných pár tisíc km naježděných, z jízdy s CRX jsem měl hodně dlouho strach a bál se trochu víc šlapat na plyn. Nakonec mám VTECa a jsem spokojen, že jej mám, ale jezdím prakticky každý den a s VTECem mám taky kolem 20 tisíc kilometrů. Zhruba za rok s tím, že v zimě jsem si raději brával favorita. Potom jsem měl malou havárku a CRX bylo na pár měsíců odstavené. Takže..... jej mám v kupě zhruba od července. Ale.... jako první auto rozhodně nedoporučuji. Pokud nemáš zkušenosti a rád dáváš plyn, bude velice lehké dostat někde smyk, protože CRX má velice špatně rozloženouz váhu a při brzdění v zatáčce nebo i před zatáčkou můžeš dostat lehce smyk! Prostě zkušenosti jsou u tohoto auta na místě

já jezdil hoooodně dlouho s favoritem. Tomu jsem nikdy nic neudělal. Potom jsem si občas vyzkoušel kamošovo CRX a byl jsem docela mimo z toho auta. Bylo to prostě něco neobvyklého a i když jsem měl s favoritem pěkných pár tisíc km naježděných, z jízdy s CRX jsem měl hodně dlouho strach a bál se trochu víc šlapat na plyn. Nakonec mám VTECa a jsem spokojen, že jej mám, ale jezdím prakticky každý den a s VTECem mám taky kolem 20 tisíc kilometrů. Zhruba za rok s tím, že v zimě jsem si raději brával favorita. Potom jsem měl malou havárku a CRX bylo na pár měsíců odstavené. Takže..... jej mám v kupě zhruba od července. Ale.... jako první auto rozhodně nedoporučuji. Pokud nemáš zkušenosti a rád dáváš plyn, bude velice lehké dostat někde smyk, protože CRX má velice špatně rozloženouz váhu a při brzdění v zatáčce nebo i před zatáčkou můžeš dostat lehce smyk! Prostě zkušenosti jsou u tohoto auta na místě

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
musím oponovat.CRX je nedotáčivé auto,né přetáčivé.Dá se to změnit nastavením geometrie(dělá se na závody do vrchu a pod.),ale na normální denní ježdění se to nehodí. Do smyku se crx dostane ze třech důvodů.Bud to řidič chce a nebo je fakt velká lama(ale tam je jedno čím jede)a za třetí špatný podvozek.
Tady je ukázka(byť se jedná o c4g kde tu a tam asistuje crx2g ovšem podvozkově jsou až na rozvor identické),že spíše dostaneme auto na 3 kola nežli do smyku.Krásně tam je vidět nedotáčivost.Jen tu a tam si Senna pohraje a srovná dveřma.Točeno je to v době kdy i naladěné tlumiče nebyli tak kvalitní jaké se dají koupit dnes.
http://www.youtube.com/watch?v=rZFPWsMhF58
Lamou myslím to ,aby člověk místo korekce průjezdu zatáčkou plynem se snažil auto zaříznout brzdou.
Když nad tím přemýšlím,nikdy mi ani crx2g ani c4g ani shutlík 2g neudělali smyk co jsem nechtěl.měl jsem hodně krizovek a vždy mě půlky sevřela nedotáčivost která mě vytlačovala ven.
A špatným podvoskem myslím to ,že je na kaši... špatná geo,nebo vymlácené silenty že kola plandaj jak ploutve za rybou
Tady je ukázka(byť se jedná o c4g kde tu a tam asistuje crx2g ovšem podvozkově jsou až na rozvor identické),že spíše dostaneme auto na 3 kola nežli do smyku.Krásně tam je vidět nedotáčivost.Jen tu a tam si Senna pohraje a srovná dveřma.Točeno je to v době kdy i naladěné tlumiče nebyli tak kvalitní jaké se dají koupit dnes.
http://www.youtube.com/watch?v=rZFPWsMhF58
Lamou myslím to ,aby člověk místo korekce průjezdu zatáčkou plynem se snažil auto zaříznout brzdou.
Když nad tím přemýšlím,nikdy mi ani crx2g ani c4g ani shutlík 2g neudělali smyk co jsem nechtěl.měl jsem hodně krizovek a vždy mě půlky sevřela nedotáčivost která mě vytlačovala ven.
A špatným podvoskem myslím to ,že je na kaši... špatná geo,nebo vymlácené silenty že kola plandaj jak ploutve za rybou
Naposledy upravil(a) PAKO dne 31 říj 2011 09:25, celkem upraveno 2 x.
hehe, petr bude mít kvalitní počtení na večer 

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
to jsem tam zapoměl napsat... CRX sluší holkám 

Všem díky za příspěvky a rady. Řidičák je na cestě a auto bych měl stejně až na jaře. Protože jezdit s Crx v zimě a nebo za děště je prej docela nebezpečný
. Jinak nějaký zkušenosti mám, vím, že to sem vůbec nepatří, ale dlouhou dobu mám motorku najezdil jsem na nich koolem 10 000 km. Jezdil jsem v načipovaný octavii , která má 190 koní, kamarád má Alfu GTV 3.0 , předtím měl Saaba, kterej měl asi 280 koní. Vím jak se silný auto chová. Něco málo vím i jako řidič , ale hlavně jako spolujezdec.
Vím, že to říká každý, ale myslím si , že umím jezdit dobře, nemám s ničím absolutní problém a pud sebezáchovy mi také něco říká. I kdybych to auto měl tak bych se bál jezdit s tím hned palbu. Ale jak někteří píšete možná by bylo lepší nejdříve něco málo najezdit něco s něčím slabším a nebo s Crx, ale s někým, který mě bude hlídat a popř. poradí. Nikdy jsem v Crx ještě nejel jeden známý má Targu, ale ještě jsem se nesvezl, je to škoda hned bych věděl něco víc.
Ale jaro je ještě daleko, kdo ví co se do té doby stane. Jinak všem díky za příspěvky

Vím, že to říká každý, ale myslím si , že umím jezdit dobře, nemám s ničím absolutní problém a pud sebezáchovy mi také něco říká. I kdybych to auto měl tak bych se bál jezdit s tím hned palbu. Ale jak někteří píšete možná by bylo lepší nejdříve něco málo najezdit něco s něčím slabším a nebo s Crx, ale s někým, který mě bude hlídat a popř. poradí. Nikdy jsem v Crx ještě nejel jeden známý má Targu, ale ještě jsem se nesvezl, je to škoda hned bych věděl něco víc.
Ale jaro je ještě daleko, kdo ví co se do té doby stane. Jinak všem díky za příspěvky

A Minorovi děkuji za poklonu 

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:musím oponovat.CRX je nedotáčivé auto,né přetáčivé.Dá se to změnit nastavením geometrie(dělá se na závody do vrchu a pod.),ale na normální denní ježdění se to nehodí. Do smyku se crx dostane ze třech důvodů.Bud to řidič chce a nebo je fakt velká lama(ale tam je jedno čím jede)a za třetí špatný podvozek.
A proč se tedy CRXku tak lehce přetočí prdel? Tohle jsem myslel. Všechny lidi co znám říkají, že s CRXkem se musí trochu opatrně kvůli prdeli, že je lehčí a méně vyvážená. I mě se to právě jednou povedlo dostat prdel do nechtěného smyku a to jsem jel na rovině, ale hold jsem trochu přibrzdil a prdel si začala dělat, co se ji zlíbilo. Tímto jsem myslel, že by si měl dávat pozor. A na vodě kor...
Nebo se mýlím?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Ustřelila ti, protože jsi přibrzdil.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Ustřelila ti, protože jsi přibrzdil.
Lehce přibrzdil...

Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
V zatáčce se to stát může a dostaneš pak hodiny. Jak zabrzdíš, autu se odlehčí zadek a snáz se utrhne.
Nicméně charakter auta je, jak psal Pako, nedotáčivý.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:V zatáčce se to stát může a dostaneš pak hodiny. Jak zabrzdíš, autu se odlehčí zadek a snáz se utrhne.
To vím

Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Targa je zcela jiná koncepce těžiště dole kůli výztuhám a tuhosti rámu.podvozkově je identická jen na zadku předek má delta ramena (menší vůle v pohybu nápravy dopředu dozadu).Jinak počítej že CRX 2g je motokára,tam kde ty jedeš s pocitem závodníka 120 tam s oktávií profrčíš aniž si všimneš.Ovšem pocit z jízdy ,odezva auta je zcela něco jiného.Technika běží kupředu ,ale crx má pořád kouzlo.