žere?

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

schympanze
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

žere?

Příspěvekod schympanze » 25 říj 2009 13:00

tak ako je to s vasimi krásavicami? žeru vam aj olej okrem benzinu?:) ak hej tak kolko? aspon možem porovnat.

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: žere?

Příspěvekod Antiamik » 25 říj 2009 13:07

Čaf ja to ani neviem odhadnúť. Jazdím denne ale slušne žiadny *vtec* na križovatkách :lol: takže vobec nedolievam, stále je tam rovnako.
Max dolejem nejaké poldeci ktoré zostane vo flaške *drinks* (od oleja) kým zasa mením olej.

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 25 říj 2009 13:14

Já se přidám s pozitivní recenzí :D tuhle jsem měnil olej cca po roce a půl a pořád nudně stejná hladinka a všichni okolo mě na Honday dolejvali jak divý *vytlem* jezdím normálně podle předpisů, tu a tam se neudržím a pořádně jí protáhnu :D takže asi klasika každýho normálního slušnýho řidiče 8-) za rok najedu cca 5-8tis. km. *fin*

Lenny
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lenny » 26 říj 2009 09:19

Moje teda hamá olej podle toho jak moc jí šlapu na krk a jelikož mi to většinou nedá ji neprohnat tak dolévám ale naštěstí jen pár dcl :)

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 26 říj 2009 10:09

Dolievam cca. liter od výmeny po výmenu, teda za 10000 km. Je to normálne, vtec si potiahne svoje 8-)

Známy má integru, niekde v origo honďáckom manuáli vyčítal, že pri ostrej jazde si potiahne liter na 1000 km a je to v norme. Jasnačka že ho pak treba zas doliať... :D
enjoy VTEC

schympanze
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod schympanze » 26 říj 2009 10:25

no tak to mam podobne.asi 800ml na 1000km.ale pripisujem to guferam : ventilov :( lebo až tak casto ju zase nepretacam.dufam že na to naskriabem peniaze

CRXT
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod CRXT » 08 lis 2009 14:19

Dva a půl litru aleje na 1000km.předtím než jsem to zozebral.Tahle honda žrala nejvíc co jsem kdy měl.Teď už nežere nic.Z 90% to dělají stejně kruhy na pístech.Kolikrát je to spečený tak,že ani nejdou vyndat.Kladivo a šroubovák a vymlátit to na férovku ven.Můžete i nízkorozpočtově-pokud ty kruhy jsou v cajku,tak je jenom rozebrat a vyčistit.Co se týče gufer,tak jsem dospěl k názoru,že když je vyměníš,tak si za rok až dva tam kde jsi byl.Změřit vůle dříků s ventilem a popřípadě vyměnit i ty dříky.Mimochodem se i podstatně sníží chraštění v motoru. *fin*

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 08 lis 2009 17:02

Kupuju 4L balení oleje Q8, vypustím, doleju na MAX a zbývající množství (0,3-0,5l) mi v pohodě stačí na dolití do další výměny (8-10.000km) *fin*
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ondra-CRX » 08 lis 2009 19:04

ja se taky přidam moje CRX žere ale neni to nejak strašne nedokážu odhadnout kolik ale určite min než litr oleje na 1000km jinak když jsem se o tom bavil s kamošem cojezdi vrchy s CRX tak rikal že dyž tomu davaš tak že si to veme olej ale neni to vubec zle samozřejme pokud to nežere hodně a jinak jak tady psal kolega hlavni příčinou jsou připečenme pistni kroužky k pistu zapečene(stíraky)ale nevešejte hlavu kdo maže ten jede *dance* jj jo to hlavne jak tomu kdo dava a me když chytne blba tak 1 ,2 do omezovače ale to zna asi každy co si budeme povídat *dance* *honda* a mam najeto 251000km ro informaci ja dělal pouze rozvody borec stim naletal 100000 a nedelal nic hned jak jsem to koupil jsem je udelal předtim to mela jakasik baba ta najezdila 130000 ale jestli delala neco s motorem nevim *vtec* *vtec* *vtec* takže tak

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 08 lis 2009 22:58

mám B16A1 a za tu dobu co jsem se "motal kolem aut" jsem neobjevil lepší motor..... stav tacho je 209 000km a olej snad ani nedolejvám..vozím sebou od výměny litr v kufru a je tam ještě půl litru a ten první půllitr jsem dolejval až po Mimoni...prostě neexistuje nějakej litr na 1000/km.....a pokud tomu vůbec nenakládám tak je spotřeba dá se říci nulová.....to Sunny GTI N13 motor CA16DE mi žral oleje skoro jako benzínu :D
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 17 lis 2009 21:37

Nazdar 8-) no ako to tu tak čítam tak moja crx je asi jednoznačný favorit v žratí oleja *vytlem*
Jazdím jak človek žiadne extrémy a zhltne mi to liter na 500km :cry: tlaky má na výbornú 14.2 , ide v pohode a motor čmúdi a žere olej veselo... :| guferka mam už kupene a pripravene na vymenu ale mam pocit že to asi velmi nepomože pri takejto spotrebe...takže asi už len komplet GO... *dash*
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 17 lis 2009 21:44

mišoCRX píše:Nazdar 8-) no ako to tu tak čítam tak moja crx je asi jednoznačný favorit v žratí oleja *vytlem*
Jazdím jak človek žiadne extrémy a zhltne mi to liter na 500km :cry: tlaky má na výbornú 14.2 , ide v pohode a motor čmúdi a žere olej veselo... :| guferka mam už kupene a pripravene na vymenu ale mam pocit že to asi velmi nepomože pri takejto spotrebe...takže asi už len komplet GO... *dash*

Tak to Ti pekne papká :o ale keď sú tlaky fpoho, tak by to mohli vyriešiť asi tie nové guferká *fin*
enjoy VTEC

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 17 lis 2009 22:57

mišoCRX píše:Nazdar 8-) no ako to tu tak čítam tak moja crx je asi jednoznačný favorit v žratí oleja *vytlem*

to je tady zajímavé..já po přivezení auta do čr nechal měřit tlaky a nebylo to nic moc..přitom olej nežrala... tak je možné že po výměně gufer na ventilech by se to mohlo výrazně zlepšit, pže litr na 500km je fakt extrém...
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 18 lis 2009 15:27

No je to veru vela :( tažko povedat... už som počul viacero dohadou a nazorov či by to mohlo byt v tych guferkach alebo nie...jediny sposob ako si byt isty je asi len vymenit ich.. do krúžkovania a GO motora sa mi veru nechce lebo tuto zimu by som rád dal do poriadku karoseriu a rozpočet je taky že len len...takže uvidim...ak by sa to vyrazne zlepšilo ked sa vymenia guferka bol by som len milo prekvapeny *dance* *honda*
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“