ED9 - červená -majkyCRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: majkyCRX

Příspěvekod Ludva » 29 zář 2011 06:23

majkyCRX píše:no tak i presto ze byl udelanej repas brzdovich trmenu ... tak auto ma porad snahu me tahnout doleva kdyz brzdim uz nevim cim to muze byt ...:-(

Nejsem toho až tak znalej, ale myslím si, že tohle není jen o brzdách. Záleží na celém podvozku. Můžou to dělat špatně sjeté pneumatiky, špatné stabilizátory, atd. Mrkl bych se na podvozek ;) A ještě k těm diskům. Nedávej větší jak 15. Zabil by jsi tím jízdní vlastnosti.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 zář 2011 06:35

hele mě to dělalo taky ale na opačnou stranu a bylo to pneumatikama, protože už byly starý a na jedný straně byla trošku stvrdlá stářím a když jsem brzdil šlo to doprava a při sešlápnutí plynu zase do leva... Uvidíš že až na to příjdeš tak se budeš tlouct do hlavy jaká to bude prkotina...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 29 zář 2011 07:39

Muze to byt treba i krivou silnici....najdi opravdu rovnou,koukni do zrcatka jestli neco nejede a na chvilku poradne zaslajfuj,aby zustali cary na asfalte....pak vylez a zkontroluj zda zacli brzdit obe kola stejne.Anebo si zajed na valcovou zkusebnu brzd.To ze to nekdo delal,neznamena ze to udelal dobre... ;) Kdyztak vyzkousim na letisti

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 29 zář 2011 09:20

Však já tvé crx dobře znám,s ozzym(bývalým majitelem) jsme dobří kamarádi.Sedačky které máš ve svém céru jsou moje bývalé ;) V plánu máš toho udělat dost,chce to dělat vše postupně a věřím,že to zvládneš *fin* Být tebou,tak určitě začnu tím,abych dal auto do co nejlepčího technického stavu,abys ses mohl na všechno spolehnout a pak bych teprv řešil kosmetiku atd.Ale je to samozřejmě na každém jak začne:o)co se týče těch předních brýli,ty staré se musejí tuším že odvrtat,nové brýle se dají sehnat zde jsem něco našel: http://www.zbozi.cz/?q=p%C5%99edn%C3%AD ... ejlevnejsi.
Člen martin 16 si je onehdá kupoval a tuším že říkal že seděly dobře.[/quote]

jojo potvrzuji co píše Lazzzik tuším to bylo od firmy Pětkol a sedly víc než dobře *fin*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 29 zář 2011 20:49

Ludva píše:
majkyCRX píše:no tak i presto ze byl udelanej repas brzdovich trmenu ... tak auto ma porad snahu me tahnout doleva kdyz brzdim uz nevim cim to muze byt ...:-(

Nejsem toho až tak znalej, ale myslím si, že tohle není jen o brzdách. Záleží na celém podvozku. Můžou to dělat špatně sjeté pneumatiky, špatné stabilizátory, atd. Mrkl bych se na podvozek ;) A ještě k těm diskům. Nedávej větší jak 15. Zabil by jsi tím jízdní vlastnosti.[/quoteahoj .. no hele kamos .. matycrx ... ma bilou prodava ji ...http://www.sportovnivozy.cz/19440-honda ... ng-jihlava kuli nemu jsem s hondou zacal .. a ten tam ma 16 ;) a auto sedi asi tak 10 vic jak moje ... ale to bdue tim podvozkem no ja zadnej sport podvozek nemam ;) ... takze asi tak .. no to ohledne kol .. a ohledne .. tech brzd ... tak pneu ... mam dobre ... vzorek njak novi .. ale na ejdne strane .. je od neceho jakoby ostrouhane kus gumy jak o patnik nebo tak ... ale em to dela vylozene kdyz na to slapnu at jsem narovni nebo kdekoli jinde .. tak proste to zatahne doleva jak dkyby zaclo driv brzdit leve kolo nebo ja nevim ... odvzdusnovalo se to pak teda dokonce i ten repas .. a proslapalo se na kazde kolo hafo kapaliny .. a proste porad to dela ... fakt neviiim ..

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 29 zář 2011 20:49

Martin16 píše:Však já tvé crx dobře znám,s ozzym(bývalým majitelem) jsme dobří kamarádi.Sedačky které máš ve svém céru jsou moje bývalé ;) V plánu máš toho udělat dost,chce to dělat vše postupně a věřím,že to zvládneš *fin* Být tebou,tak určitě začnu tím,abych dal auto do co nejlepčího technického stavu,abys ses mohl na všechno spolehnout a pak bych teprv řešil kosmetiku atd.Ale je to samozřejmě na každém jak začne:o)co se týče těch předních brýli,ty staré se musejí tuším že odvrtat,nové brýle se dají sehnat zde jsem něco našel: http://www.zbozi.cz/?q=p%C5%99edn%C3%AD ... ejlevnejsi.
Člen martin 16 si je onehdá kupoval a tuším že říkal že seděly dobře.

jojo potvrzuji co píše Lazzzik tuším to bylo od firmy Pětkol a sedly víc než dobře *fin*[/quote]
jj diky ;) moc ;)

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 29 zář 2011 20:55

J!R! píše:Muze to byt treba i krivou silnici....najdi opravdu rovnou,koukni do zrcatka jestli neco nejede a na chvilku poradne zaslajfuj,aby zustali cary na asfalte....pak vylez a zkontroluj zda zacli brzdit obe kola stejne.Anebo si zajed na valcovou zkusebnu brzd.To ze to nekdo delal,neznamena ze to udelal dobre... ;) Kdyztak vyzkousim na letisti

jukni coi jsem sem psal ;)
co to dela :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 30 zář 2011 08:04

majkyCRX píše:
J!R! píše:Muze to byt treba i krivou silnici....najdi opravdu rovnou,koukni do zrcatka jestli neco nejede a na chvilku poradne zaslajfuj,aby zustali cary na asfalte....pak vylez a zkontroluj zda zacli brzdit obe kola stejne.Anebo si zajed na valcovou zkusebnu brzd.To ze to nekdo delal,neznamena ze to udelal dobre... ;) Kdyztak vyzkousim na letisti

Je docela tezky v tom neco vycist...
sazel bych na spatne udelany repas brzd...a kontrolovala se vule na vodicich cepech??Dalsi vec,zda jsou namaznuty vodici mista kde chodi desky,atd...

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 30 zář 2011 19:33

J!R! píše:
majkyCRX píše:

Je docela tezky v tom neco vycist...
sazel bych na spatne udelany repas brzd...a kontrolovala se vule na vodicich cepech??Dalsi vec,zda jsou namaznuty vodici mista kde chodi desky,atd...

musi se to udelat znova no .. :-(

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 01 říj 2011 12:23

vcera vecir jsem jel odvest pritelkyni ...do prace a zacalo mi jakoby neco vrzat nebo piskat nevim jak to mam rict spis skripe :D:D .. neco v kufru ... to asi dela cerum nebo j nevim . ale kdyz kufr otevru zasolicham tam stim kams e to zavira .. tak to chvilku nedela alepakzase zacne na nejakych nerovvnostech :D .. je to neprijemny pri jizde :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 01 říj 2011 12:24

To budou nejspis plasty v kufru...

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 01 říj 2011 20:57

J!R! píše:To budou nejspis plasty v kufru...

jjjj

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 01 říj 2011 21:09

tak dnes jsem byl za Jardou bribylem a cerko asi pujde naprodej .. :-(

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 01 říj 2011 21:26

jakto???

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 02 říj 2011 11:28

lazzzik píše:jakto???

prootze pod tim vsim bodi kitem je to shnile envi se jak moc .. ale je ... a prej vyvarovat to je blbost ..
kdyz najdu kastly prestavilo a upravilo yb se vse do ni kdyz ne musim najid jine crx .. na prodeji netrvam .. lae kdyz yb byl nekdo fakt vaznej zajemce ... ta bych ji musel pustit .. :-( jako shnila mista jenom prahy .. :-(

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 říj 2011 11:34

shnilé prahy? tak to je u crx normálka ;)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 02 říj 2011 11:56

majkyCRX píše:
lazzzik píše:jakto???

prootze pod tim vsim bodi kitem je to shnile envi se jak moc .. ale je ... a prej vyvarovat to je blbost ..

Co by jsi čekal od 20 let starého auta co někdo otuzil a další se jen vozili. Když už takové auto koupíš, tak musíš čekat, že nebude všechno ok a vozit si jen zadek. Kosmetické vady má třeba i Jofrey a časem se taky bude někdo muset postarat o kastli. Je vždy jen na člověku jak se k tomu postaví a jak moc si dané auto oblíbil. Třeba Redy má můj obdiv, že to hned nevzadl a aspoň to zkusil. Auto je prostě bezedná pokladička. Je jen na tobě jaké si ho uděláš. ;) Jo a nepočítej že se ti podaří sehnat kastli ve 100% stavu.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 říj 2011 12:01

Presne tak....zdravou kastly nesezenes a ikdyby tak uz musela byt vyvarovana,coz se zase projevi za 3-4roky a nemusis ani jezdit v zime.Zkratka ikdyz je auto vyvareny,tak se to casem musi delat znova.Je to nekonecny boj...Rez je mikrorozmerech klidne i 5-10cm od jasne viditelnyho zrezlyho mista.Pokud to neni jak Redyho EE8,tak bych se do teho pustil...Vsechny auta jsou jen bezedny pokladnicky....

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 02 říj 2011 12:33

no to jo no ... ale taky dalsi vec je ta ze cerko je jediny moje auto .. a vzhledem ktomu ze je dost nizko a ja snim musim jezdit kazdy den az na zimu teda .. tak je mi lito ji takle huntovat .. je tpis uz takovi auto na vikend na sraz nebo tak .. :-( sel jsme kupovat auto bez nekoho zkuseneho no ... :-( hlavne byla bourana a dost se to na ni projevuje ...

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 02 říj 2011 12:33

uvidim co stim .. rozhodne .. vsechno chce cas no ... ted bude zima .. tak cas bude ...

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“