ED9 - fialová - Hira - CRX
Moderátor: Minor
Re: Hira - CRX
Jinej motor tak 10tis,GOocko tak 15tis,bavime-li se o decku...Ale pokud to jde,opravil bych soucasnej,ovsem poradne vcetne vsech lozisek,pistnich krouzku,GO hlavy,rozvody atd.Ono kupovat jinej je dost krok do nezmama,pokud se Ti nekdo nezaruci smlouvou.I ja co nabizim B16A1 nemuzu dat ruku do ohne ze vydrzi 20tis,treba vydrzi,treba taky vydrzi 50tis,100tis,ale taky muze zakukat po 5.Pokud ho neuvidis rozdelanej,tak je to vzdy risk.
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Jinej motor tak 10tis,GOocko tak 15tis,bavime-li se o decku...Ale pokud to jde,opravil bych soucasnej,ovsem poradne vcetne vsech lozisek,pistnich krouzku,GO hlavy,rozvody atd.Ono kupovat jinej je dost krok do nezmama,pokud se Ti nekdo nezaruci smlouvou.I ja co nabizim B16A1 nemuzu dat ruku do ohne ze vydrzi 20tis,treba vydrzi,treba taky vydrzi 50tis,100tis,ale taky muze zakukat po 5.Pokud ho neuvidis rozdelanej,tak je to vzdy risk.
kdybych měl tetkon finance a mel garaž kde bych to mohl po večerech dělat tak bych si od tebe J!ř! ten motor vzal a udělal Swap ale tetkon budu brát první vejplatu v práci si občas dam cero na hever a skouknou jestli se neco zase obejvilo ale zatim tam nejsem jeste tak zabehlej aby mi dovolili si tam cero na druhym heveru třeba mesíc nechat a po praci na něm makat

Vsak jak jsem uz psal,myslim ze na Tebe pocka...
Jinak ma najeto cca 210tis dle tacha.A rozhodne mi neprisel nejak spatnej i spotreba oleje byla vpoho.Jen jsem chtel ukazat,ze stat se muze ledasco...

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Vsak jak jsem uz psal,myslim ze na Tebe pocka...Jinak ma najeto cca 210tis dle tacha.A rozhodne mi neprisel nejak spatnej i spotreba oleje byla vpoho.Jen jsem chtel ukazat,ze stat se muze ledasco...
no uvidime no

Můj přidřený motor už brzo nebude v autě, takže jestli budete chtít, cokoliv z něj prodám za nějakou malou kačku. Po tomto víkendu už bych měl opět vyrazit na slavné české děrované silnice 

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Můj přidřený motor už brzo nebude v autě, takže jestli budete chtít, cokoliv z něj prodám za nějakou malou kačku. Po tomto víkendu už bych měl opět vyrazit na slavné české děrované silnice
Včera jsem jel kolem Tebe.... stojí Ti na parkovišti v Bohunicích co? Tam nahoře poblíž Koniklecové že?

Jsem si říkal, jestli už máš motor v pořádku. Co budeš teda mít za motor?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
V Bohunicích to není, ale tam jsem byl taky. On ten motor jako pořád jede, teď jsem třeba ve škole a jel jsem cérem, ale to je jen dneska. Už jsem vážně nemohl vydržet se na ni jen dívat. Potom ji musím dovézt do V.Bíteše na dílnu. Zítra pojedeme na slovensko pro D16Z5 od hondIka. Ale nemám z toho nejlepší pocit, protože kupuju zajíce v pytli. Za dva týdny to může být znova.
Naposledy upravil(a) Hira dne 22 zář 2011 11:13, celkem upraveno 1 x.
Jo a mám pocit, že jsem Tě taky potkal. V kopci kolem Ústředního hřbitova. To jsem ale nejel crxou. Když s ní nejezdím, vyvážím si zadek v Renaultu Safrane 

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:V Bohunicích to není, ale tam jsem byl taky. Ale v N. Lískovci stála u Alberta. Sakra to musím smazat, aby tady nebyl novej topic "Ukradeno". On ten motor jako pořád jede, teď jsem třeba ve škole a jel jsem cérem, ale to je jen dneska. Už jsem vážně nemohl vydržet se na ni jen dívat. Potom ji musím dovézt do V.Bíteše na dílnu. Zítra pojedeme na slovensko pro D16Z5 od hondIka. Ale nemám z toho nejlepší pocit, protože kupuju zajíce v pytli. Za dva týdny to může být znova.
To už je Nový lískovec? Já jsem myslel, že to jsou bohunice

JInak jsem ji viděl na mapě v tom bodě A

http://www.mapy.cz/#x=16.559949&y=49.175150&z=16&d=quar_20_1&c=14-23-27-28-29-30&t=o&q=sv%C3%A1%C5%BEn%C3%A1%202&qp=10.573905_48.452213_20.302712_50.977361_6&u=m&umc=9mEYrxTnHE¨=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Brno-Nov%C3%BD%20L%C3%ADskovec%2C%20Brno%2C%20okres%20Brno-m%C4%9Bsto
A kamoš tam že prej viděl ještě další CRX někde poblíž... je to možné?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Jo a mám pocit, že jsem Tě taky potkal. V kopci kolem Ústředního hřbitova. To jsem ale nejel crxou. Když s ní nejezdím, vyvážím si zadek v Renaultu Safrane
To je dost možné... včera jsem v Brně jezdil od jednoho konce na druhý

Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Joo v bodě A jsem stál asi hoďku, pak jsem ji dal jinam ať je na dohled. V lískovci bydlel Sajlem s CRX, ale to je asi rok zpět. Jinak se ke mě stavoval Dugles s ještě původně stříbrnou cérkou. To je vše, nikdo jinej tam s dvojkou není. Je tam ještě jedna černá targa.
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
kamoš mě právě říká, že tam jedna docela často stojí.... A Tvoji jsem tam viděl vícekrát.... nebo spíš často...na tomto místě...
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Na tom místě jsem teď stál podruhý. Jinak o parkoviště vedle nebo kolem silnice 

Jinak autíčko už mám v dílně, zítra mi borci vytáhnou motor a já v sobotu přijedu s dalším. Takže teoreticky bych v sobotu večer mohl brázdit po cestách a 1. října na srázek 

Zatím to jde dobře. Včera to vymontovali a namontovali druhý motor. Nastartoval
. Ještě nějaké dodělávky s elektrikou a jedemeeeee 

Motor je na místě a funguje dobře. Na motoru 2 co jsem kupoval byla zadřená vodní pumpa. Byla úplně rezavá a protíkala. Na motoru 1 se kterým jsem jezdil byl zase přidřený, kromě ojnice, i alternátor. Předělávaly se i vstřiky a komplet elektrika z motoru 1 na motor 2. Spojka je o 100% lepší než se kterou jsem jezdil. Takže hurá

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Motor je na místě a funguje dobře. Na motoru 2 co jsem kupoval byla zadřená vodní pumpa. Byla úplně rezavá a protíkala. Na motoru 1 se kterým jsem jezdil byl zase přidřený, kromě ojnice, i alternátor. Předělávaly se i vstřiky a komplet elektrika z motoru 1 na motor 2. Spojka je o 100% lepší než se kterou jsem jezdil. Takže hurá![]()
![]()
![]()
![]()
tak at jezdí

J!R!: Děkuji a doufám, že bude.
Petk@: Já jsem na tom naopak. Kastle OK, motor sice šlape, ale nemám v něm vůbec důvěru a to není dobře
Petk@: Já jsem na tom naopak. Kastle OK, motor sice šlape, ale nemám v něm vůbec důvěru a to není dobře

Byl jsem zvědavý jestli mám opravdu přečipovanou ECU, tak jsem se podíval. Když jsem oddělal kryt, koukalo na mě tohle. 2x zaplombovaná jednotka s nápisem TSS Tuning Werksvertretung Spoon Sport. Je možné, že tam mám chip značky SPOON Sport?