EBCka jsou jeste v krabici takze jedu na pokec
  EBCka jsou jeste v krabici takze jedu na pokec  a seznamovacku
  a seznamovackuModerátor: Minor
 EBCka jsou jeste v krabici takze jedu na pokec
  EBCka jsou jeste v krabici takze jedu na pokec  a seznamovacku
  a seznamovacku 

739 492 851
 739 492 851 
solongo píše:Halo lidi kdy a kde to bude sorac porad se ptam jak magor ale nevim vubec kde to je.Dam vam moje cislo a kdyztak si muzeme zavolat nééééé739 492 851
J!R! píše:solongo píše:Halo lidi kdy a kde to bude sorac porad se ptam jak magor ale nevim vubec kde to je.Dam vam moje cislo a kdyztak si muzeme zavolat nééééé739 492 851
Zde jsou souřadnice pro místo setkání GPS: 49°2'6.391"N, 16°36'56.268"E a pojede se na letiště k Popicím GPS: 48°55'3.181"N, 16°39'30.566"E . Stačí vložit do mapy na seznamu a místo se zobrazí.

takovým lidem vůbec nepatří řidičák do ruky
 takovým lidem vůbec nepatří řidičák do ruky  borečka e36 si umím dokonale představit
 borečka e36 si umím dokonale představit  

J!R! píše:No prave...jsem moc rad ze takovy misto vubec je,navic relativne blizko od baraku a takova banda kretenu to muze pekne posrat...

Ja jsem hladil psa na miste spolujezdce a hrozne jsem se musel smat...
  Ja jsem hladil psa na miste spolujezdce a hrozne jsem se musel smat...   Ten co je startoval,tak rika temu v E36 co vyzves Hondu
  Ten co je startoval,tak rika temu v E36 co vyzves Hondu  
  tak jsem otevrel okno a rikam:prosim,prosim...
 tak jsem otevrel okno a rikam:prosim,prosim...  Mnoooo tak jsme si tam stoupli a nez tak dala 2ku,tak jsme vedli o delku a pul auta...Ta E36 jela tak ta Kia Ceed...
  Mnoooo tak jsme si tam stoupli a nez tak dala 2ku,tak jsme vedli o delku a pul auta...Ta E36 jela tak ta Kia Ceed...   Kazdopadne me zena opet uchvatila svyma rozjezdama....nekecam,behem 2-3sec tam mela 60....
  Kazdopadne me zena opet uchvatila svyma rozjezdama....nekecam,behem 2-3sec tam mela 60....  horsi to bylo s prerazenim na dvojku,ale to pak potrenovala,ze pri prerazeni chytla 7tis otacek....Rekl bych ze me prekonala
  horsi to bylo s prerazenim na dvojku,ale to pak potrenovala,ze pri prerazeni chytla 7tis otacek....Rekl bych ze me prekonala  Vsak uvidte v nedeli...
  Vsak uvidte v nedeli...  

J!R! píše:Ja nee...Ja jsem hladil psa na miste spolujezdce a hrozne jsem se musel smat...
Ten co je startoval,tak rika temu v E36 co vyzves Hondu

tak jsem otevrel okno a rikam:prosim,prosim...
Mnoooo tak jsme si tam stoupli a nez tak dala 2ku,tak jsme vedli o delku a pul auta...Ta E36 jela tak ta Kia Ceed...
Kazdopadne me zena opet uchvatila svyma rozjezdama....nekecam,behem 2-3sec tam mela 60....
horsi to bylo s prerazenim na dvojku,ale to pak potrenovala,ze pri prerazeni chytla 7tis otacek....Rekl bych ze me prekonala
Vsak uvidte v nedeli...
 tohle by byl hřích nedojet se na to podívat
 tohle by byl hřích nedojet se na to podívat  
 precejen je to posledni srazek a v nedeli se nedela kurva....
  precejen je to posledni srazek a v nedeli se nedela kurva.... 
 já dělat budu, ale jen do určité hodiny
 já dělat budu, ale jen do určité hodiny  takže hlásím účast
 takže hlásím účast 

... i kdyz je naprosto nedodelana tak ucast 100% nejakej peniz sebou ?
 ... i kdyz je naprosto nedodelana tak ucast 100% nejakej peniz sebou ?majkyCRX píše:caaaaaaaauvec ja urco jedu... i kdyz je naprosto nedodelana tak ucast 100% nejakej peniz sebou ?

Letiste se neplati.....
  Letiste se neplati.....J!R! píše:majkyCRX píše:caaaaaaaauvec ja urco jedu... i kdyz je naprosto nedodelana tak ucast 100% nejakej peniz sebou ?
jj na pokuty
Letiste se neplati.....

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host