ED9 - černá - Rocco´s crx D16Z5

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - černá - Rocco´s crx D16Z5

Příspěvekod Rocco » 17 zář 2011 23:49

Tak jsem vás tu všechny chtěl pozdravit a podělit se o příběh jedné krasavice ;)

Všechno začalo jednoho krásného večera, kdy si jeden muj kamarád odvezl moje vejvalé vozítko a já měl v kapce krásných 40 tis, v hotovosti.
Volba byla jasná.. s třicítkou na krku je mi jasný, že když si nepořídim nějakou kravinu teď, tak už nikdy a do smrti se budu houpat v 60ti KW TDI v kombiku ..
O CRX jsem věděl tak nějak od utlého mládí ale nějak na ní nedošlo, protože si mě auta až do teď tak nějak našla sama a já neměl moc šancí si vybírat - byla to pokaždé taková ta jasná volba že za takový peníze by byla blbost nekoupit.. a poslední jsem "dostal" za mrzký peníz od rodičů...

tak s vidinou když ne teď tak snad nikdy, si taky vyberu něco sám. Samozřejmě padla volba na staré dobré CRX a začlo hledání ..
Klasicky jsem si prolezl po internetu nabídku, která byla o to jednodužší, že jsem věděl, co chci. Hledal jsem zachovalej neotuzenej kousek, pokud možno v dobrém stavu v ceně do 50 ti tisíc ...
Po nějakej těch prohlídkách více méně aut ve špatném stavu, nebo votuzenejch, na mě vykoukla nabídka krásné černé Hondice, dotáhlá z Německa v super stavu. 72tis. mil najeto, vše original, 16ky kola zapsané v TP včetně pneu a to vše za 35000.-
Po konzultaci s jednim místním členem (Cocks - tímto by jsem mu chtěl také poděkovat, za zodpovězení více či méně přihlouplých otázek)jsem se dozvěděl, na co si dát asi tak pozor, ale stejně to na mě všechno působilo, jako velká sázka do loterie, ale tady sem věděl, že když už nic, tak je aspoň hezká, neotuzená černá ... a jediný čeho jsem se bál byl motor ...
Mno auto jsem koupil, celej nadšenej si ho přivezl domu.. ( mimochodem, na tu cestu s novim autem.. staženým šibrem asi nikdy nezapomenu .. fakt krásnej pocit)
následovalo nějaký to běhání po všemožnejch kontrolách, a ouřadech a auto jsem slávoslavně postavil na český SPZ a přihlásil na sebe.

Následovala klacická debordelizace, všechno z interieru šlo ven, koberec a sedačky jsem nechal vytepovat prostě klasika. Do dveří jsem nainstaloval kompa zapojená do aktivu, nové rádio, natahnul jsem 50 ku napájecí kabel a pod zadní sedačku jsem nainstaloval jeden čtyřkanál na přední kompa v aktivu a monoblok na sw, kterej si pobrukuje v kufru. Všechno je krásně skované, tak že nepřispůsobiví nemaj ani šajna, že tam něco je :)
pak následovala klasika - výměna filtrů a oleje, dolití kapaliny a tady byl první problémek - přepadová nádobka byla umaštěná a voda byla taková černá srágora ... tady jsem už viděl, že bude asi problém ...

Po tejdnu ježdění a myšlenkou kladenou na srdce snad každým - nehonit to studený jsem skončil s uvařenym motorem ve Velvarech..
Po odtáhnutí do Prahy a znaleckou diagnostikou jednoho mého kamaráda automechanika, byla diagnoza jasná - podfouklé těsnění a voda ve vejfuku ..
Myslim si, že jsem to koupil už načlý, kuli tomu oleji ve vodě a možná asi jestli tomu nějak nepomohla ta výměna oleje ..?

následovala generálka hlavy, vybroušení sedel a ventilu, výměna gufer a těsnění. Výměna rozvodu, oleje... prostě všechno co se dá, tak nový.

Teď se nacházím ve stádiu opatrného zajíždění a zase se těšim, až se pěkně projedu *jizda*

přiložím nějaké fotky, snad se holka bude líbit *pohladit*
Přílohy
noname_22.jpg
noname_21.jpg
noname_18.jpg
noname_8.jpg
noname_6.jpg
noname_3.jpg
noname_2.jpg
noname_1.jpg
Naposledy upravil(a) Rocco dne 18 zář 2011 08:28, celkem upraveno 1 x.

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Rocco´s crx D16Z5

Příspěvekod jazzik » 18 zář 2011 01:15

jezis to je naaadhernej kousek :) ta pjdelka :) luxus :) tak at se zajeti zdari a pak ji poradne protahni perka holce jedny japonsky :)
Jazzik

Dalpol D8
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dalpol D8 » 18 zář 2011 07:02

Ahoj, opatrné zajíždění? Opatrně se zajížděla Š-120 a ta žrala olej, už když nová opouštěla Škodovku. Jinak záleží na tobě, jak chceš, aby to jezdilo. Pokud budeš opatrně zajíždět, už to nikdy nepojede pořádné, ale zase ti to nebude brát olej. Pokud ujedeš 500 km a pak to budeš točit pořád do červenýho pojede to výborně, ale zase to bude brát olej. To je výběr co?

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 18 zář 2011 08:24

No to je pešek co si vybrat .. instrukce jsou 500Km max do 3000tis a pak 500km ne do červenýho ..

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 18 zář 2011 09:43

Moc pěknej kousek. *pohladit*
Rocco píše:No to je pešek co si vybrat .. instrukce jsou 500Km max do 3000tis a pak 500km ne do červenýho ..

Já bych zajížděl přesně podle této instrukce.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 18 zář 2011 10:01

Krasny pocteni :) A zajizdeni bych se nebal.Sice je to tak trosku zbytecne,pokud se delala jen GO hlavy,ale rozhodne tomu neuskodis ;) Kdyz jsem delal krouzky.lagry atd na svoji B16ce,tak jsem zajizdel cca do 1200km nejdriv tak k 3,5tis,pak 4,jednou ke *vtec* a po 1200km vicekrat zavtecknout.V 1500km jsem vymenil olej a zacal jezdit svym stylem,no a rozhodne bych nerek ze mi to nejede :) Ty bys olej menit nemusel,precejen se tam nic nezajizdi.A to ze odeslo tesneni pod hlavou neni nic desnyho,to se proste stava.Rekl bych ze to auto delsi dobu stalo...
Tak vitej mezi nami *drinks* :)

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 zář 2011 10:10

Moc pěknej kousek! a v dobrých rukách *drinks* *pohladit* Vítám tě tu ;) ! Jak tam máš teď řešenou tu zadní lavici? origo už se tam s tímhle nemohla vejít ne? :)

Dalpol D8
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dalpol D8 » 18 zář 2011 10:24

Vybral jsem variantu 2, takže jedu. Jinak opatrné zajíždění se doporučuje v případě, že měníš šály na klice a klidu nebrousíš, čili dáváš opět origo šály. V opačném případě musí motor získat pořádné vůle, ať frčí. Mám motor po GO cca 3000 km, dělal jsem vše i jsem brousil kliku 1. výbrus a šály jsem dával taky 1. výbrus, zajížděl jsem 500 km, pak výměna oleje a šlape jak má.

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 18 zář 2011 12:26

Tak dík za přivítání a jsem rád, že se líbí *drinks*
Zajíždět to budu asi +- podle puvodních instrukcí - myslim, že tim nic nepodělám.

Jinak ta zadní lavice se zesilovačema je řešena uplně jednoduše, naskládaný je to tak jak je to na fotkách, přišroubovaný každej zes na dvou šroubkách co tam už byly, tak že sem nemusel vrtat samořezama do podlahy a přez to je natáhlá ta hadrová lavice. Ty zesy se vmáčknou do toho molitanu a neni nic prakticky vidět. Jen se trošku zvedaj rohy toho sedáku, ale to nepřizpusobivého nanapadne, že jsou tam zesiky.

Hodim fotku, jak to vypadá
Přílohy
noname_23.jpg

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 dub 2012 12:15

Obrázek

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 04 dub 2012 13:12

Vypadá opravdu moc pěkně!!! *slint* *fin*
A uložení zesilovaču je dobrý nápad *oprava* !!! Aspon to není vydět ;) *drinks*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 dub 2012 18:14

Jsem rád, že se líbí *fin*
Chtěl jsem sem dát fotku, jak jsem jí dnes poleštil a hužel se nedaří :twisted:

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 04 dub 2012 19:16

tak to zkus podle tohoto *fin*

viewtopic.php?f=11&t=40

a sup sup už jsem zvedavej !!!! *honda* *drinks*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 dub 2012 19:24

Rocco píše:Jsem rád, že se líbí *fin*
Chtěl jsem sem dát fotku, jak jsem jí dnes poleštil a hužel se nedaří :twisted:

vypada fakt dobře :-) a co chystáš do kufru ? taky mě todleto čeká až se mi vrátí holá kastle z laku :-D já měl v předchozim autě todle http://www.usblaster.com/Products/Car%2 ... %20Roaster měl jsem i origo ozvučnici samotnej reprak važil 19KG :-D 2400W hralo to tak až to nebylo příjemný :-( a do cera se mi to nevešlo tak jsem to prodal jako komplet i s kapacitatorem a zesikem :-)Jinka odkud seš s prahy ?

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 dub 2012 19:30

Kufr už mám hotovej. Mám tam bednu od Digital Designs. Nechci do toho nic brutálního. Na to mám jiný auto :-))
Jinak jsem z Prahy.

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 dub 2012 20:13

Rocco píše:Kufr už mám hotovej. Mám tam bednu od Digital Designs. Nechci do toho nic brutálního. Na to mám jiný auto :-))
Jinak jsem z Prahy.

jojo to já taky už nechci nic tak silného :-D něco aby to pěkně hrálo a zároven to nebyl problem kdykoli vyndat s kufru :-) tak 25kg krava co sem měl sice fakt hrala pekně vcucla mi všechno možný co vždy bylo v kufru :-D ale kdys bych jel s cerem na chatu tak do kufru hodiš 2 tašky a je plnej a vyndavat každej vikend 25kg a tahat do baraku nic moc :-D takže něco maleho a slušného nejlepe nějakou 25 ale výkonou :-) odkud jses přesně s prahy ? já P10 strašnice *drinks*

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 dub 2012 20:16

Tak já mám teď silnej zesík a honim s tim 10" basáček a hraje to opravdu dost. 142db což je na tohohle prcka hezká hodnota.

Jájsem z P5 zličína.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 04 dub 2012 20:29

Rocco píše:Tak já mám teď silnej zesík a honim s tim 10" basáček a hraje to opravdu dost. 142db což je na tohohle prcka hezká hodnota.

Jájsem z P5 zličína.

Proč všichni bydlíte na druhé straně prahy ?? *vytlem* *dash*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 dub 2012 21:37

martas CRX píše:
Rocco píše:Tak já mám teď silnej zesík a honim s tim 10" basáček a hraje to opravdu dost. 142db což je na tohohle prcka hezká hodnota.

Jájsem z P5 zličína.

Proč všichni bydlíte na druhé straně prahy ?? *vytlem* *dash*

tak až si cero dodělám tak mužeme dát nějaký pražský srázek :-)

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 dub 2012 21:52

Jsem pro. Jen to domluvit

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“