Moderátor: Minor

Petk@ píše:Dneska něco po 4 hod. odpoledne kousek od chodova červené s černejma foliema mávačka proběhla

RockyHondicka píše:Petk@ píše:Dneska něco po 4 hod. odpoledne kousek od chodova červené s černejma foliema mávačka proběhla

To jsi potkal mě.
 jinak pěkný cero
 jinak pěkný cero  

Petk@ píše:RockyHondicka píše:Petk@ píše:Dneska něco po 4 hod. odpoledne kousek od chodova červené s černejma foliema mávačka proběhla

To jsi potkal mě.
no ja sem spatně videl jak prselo myslel jsem ze jede civic a pak řikam ty kravo cero a měl sem takovou radost že sem v tu chvili nevedel jak se blika a jak zatroubit tak sem na posledni chvili mavnuljinak pěkný cero
 . Na Céro dneska už moc nenarazím a když ano, tak leje, že mi stěrače nestíhaj. Tak jsem měl výhled trochu mázlej.
 . Na Céro dneska už moc nenarazím a když ano, tak leje, že mi stěrače nestíhaj. Tak jsem měl výhled trochu mázlej. 

Jerry píše:Dnes "Dugles" na parkáči v brně.... pvně jsem ti to okukoval a pak když jsem za tebou chtěl jít na pokec tak si odjel tak jsem na tebe jen mávl...ale máš to pěkné...
 na někdy se můžem domluvit na focení? hm?
  na někdy se můžem domluvit na focení? hm?  
Dugles píše:Jerry píše:Dnes "Dugles" na parkáči v brně.... pvně jsem ti to okukoval a pak když jsem za tebou chtěl jít na pokec tak si odjel tak jsem na tebe jen mávl...ale máš to pěkné...
Díky díky, to víš, mě ty tuninki nějak neberou co drívna někdy se můžem domluvit na focení? hm?
 ta spolujezdcova má pomačkané dveře od chytrátak co neumí otevírat dveře na parkovišti...
 ta spolujezdcova má pomačkané dveře od chytrátak co neumí otevírat dveře na parkovišti...  

hold vcera byl dobrej den
 hold vcera byl dobrej den  vsechno jihlava,krome ty prvni
 vsechno jihlava,krome ty prvnimrni píše:vcera jsem mel docela stesti...okolo 1 rano cerveny v polny (nebo mozna nekde ve smeru polna-jihlava) pak matyho u cityparku,minutu po nem del solko v chameleonu,pak jsem okoukl joefryho crx na letisti a posledni bylo cerny cca okolo pul paty u kousek od tesca cernahold vcera byl dobrej den
vsechno jihlava,krome ty prvni

Achóójjj Já naproti v sOplu mával jak voteklej a řídila manželka
  Achóójjj Já naproti v sOplu mával jak voteklej a řídila manželka   .
 .
Dugles píše:mrni píše:vcera jsem mel docela stesti...okolo 1 rano cerveny v polny (nebo mozna nekde ve smeru polna-jihlava) pak matyho u cityparku,minutu po nem del solko v chameleonu,pak jsem okoukl joefryho crx na letisti a posledni bylo cerny cca okolo pul paty u kousek od tesca cernahold vcera byl dobrej den
vsechno jihlava,krome ty prvni
A mě jsi nepotkal.. a to sem včra v jihlavě byl
 snazil jsem se ale dohnat cero,lec marne
 snazil jsem se ale dohnat cero,lec marne 
 jednou na kafe a pak za jofreyem na letiště...kolik bylo? mé obě projíždky tama proběhly před 12tou...
 jednou na kafe a pak za jofreyem na letiště...kolik bylo? mé obě projíždky tama proběhly před 12tou...
 v top stavu - majitel je velmi příjemný pán a pokud se nemýlím brzy budeme mít dalšího člena
  v top stavu - majitel je velmi příjemný pán a pokud se nemýlím brzy budeme mít dalšího člena 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů