Nestartuje...

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Nestartuje...

Příspěvekod Perjen » 03 zář 2011 18:38

Ahoj tak mam slozeno ale bohuzel auto prestalo chytat..
Zkousel jsem prepajez rele, bohuzel bez vysledku, pak jsem zousel jestli strili svicky taky tak nejak v norme, a kdyz strikam benzin primo do klapky tak to chytne tak nejak napul.. Motor ma divny zvuk a neridi se podle otevreni klapky ale jede si jak chce... Napada Vas nekoho neco? Diky vsem :shock:
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Nestartuje...

Příspěvekod PAKO » 03 zář 2011 18:44

slozeno,co tím myslíš?
případně jsem zde na crx chatu

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 04 zář 2011 11:43

čerpadlo je funkčné?

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 04 zář 2011 11:51

Zatim nevim jestli je cerpadlo funkcni .. Ono ale i kdyz startovalo tak nebylo nikdy nejak slyset.. Pred mesicem nechtelo chytit trosku jsem pobouchal do hlavniho rele a caplo :) kde ma cerpadlo pojistku ? Strikanim benzinu do klapky to chytne tak nejak pochybne :/ svicky tu mam nahradni bez vysledku i strili dobre ;/
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 04 zář 2011 11:55

Jeste doplnim ze ecu po otoceni klicku 1x blikne a pri vypnuti zapalovani zas 1x blinke coz predpokladam ze je ok :)
Obrázek
Soichiro Honda

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 04 zář 2011 13:13

Můžu ti zkusit poradit po telefonu, ono s tím psaním je to docela náročný :)
737574121
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Delic » 04 zář 2011 14:41

Perjen píše:Zatim nevim jestli je cerpadlo funkcni .. Ono ale i kdyz startovalo tak nebylo nikdy nejak slyset.. Pred mesicem nechtelo chytit trosku jsem pobouchal do hlavniho rele a caplo :) kde ma cerpadlo pojistku ? Strikanim benzinu do klapky to chytne tak nejak pochybne :/ svicky tu mam nahradni bez vysledku i strili dobre ;/

čerpadlo počuť nebudeš ale zistíš to tak že odpojíš prepadovú hadičku späť do nádrže a je to ok keď ti takto bliká ecu

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 04 zář 2011 17:05

Jedeme dal... Pvolenou odvzdusnovaci sroubek na liste.. Ani kapka.. Povolen sroub 22" z listy staale ani kapka.. V zapalu boje s Minorem na uchu .. Ucho v nadrzi bez odezvy :) takze holt asi umelo to hlavni rele.. Jdu ho rozpajet jak to jen pujde :) Diky Minorovi za tel ucast :) pripadne nekdo kdo ma relatkonavi ? díy
Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 04 zář 2011 17:50

Ps: pisu z garaze tak se omlouvam za tu hatapilku :) Mel by jste nekdo to rele navic? Na puc pripadne kdyz to bude tim tak bych i rad koupil
Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 10 zář 2011 14:53

Vyreseno, kamarad mi udelal temer nove hlavni rele.. Ted otocim klickem a cvakne to az se trebou okna :)
Diky vsem za rady *pohladit*
Obrázek
Soichiro Honda

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 10 zář 2011 20:22

*fin*

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 12 zář 2011 17:43

Chcem sa opytat na studeny start. Toto mi presne robi ...

http://www.youtube.com/watch?v=JeDTtbIu0Q4

myslite ze to bude svieckami?

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 12 zář 2011 18:55

Swingal píše:Chcem sa opytat na studeny start. Toto mi presne robi ...

http://www.youtube.com/watch?v=JeDTtbIu0Q4

myslite ze to bude svieckami?

Mám iridiové a dělá mi to také. Ale co jsem tak viděl, tak J!R!mu to také trochu déle startuje. Ale nevím, jaké má svíčky. Každopádně vždycky otočím klíčkem, nechám to dvakrát otočit, zdechnu a zase startuju a chytne na škyt. Takhle to dělám nějakou dobu a naprosto v pohodě... ale nikdo mi neřekl, čím by to mohlo být. Jestli rozdělovač nebo čerpadlo nebo svíčky nebo.... prostě... nevím.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

VejusQin
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod VejusQin » 19 zář 2011 23:18

ja mam podobny problem :D no s cerpadlom nebude nic... Dnes sa kamarata stal cerstvym majitelom CRX, no niekde sa stala chyba :D vedeli sme o nej ale... proste nestartuje na prvy raz. Nieze nechce chytit, ale motor vobec nepretaca. Musime potom klucom otacat tam a spat az chyti.. neviem ci to je spinacou skrinkou, ale pri potoceni do III. polohy stiahne kontrolky, nieco cukne a nic. Motor nepretoci.. az na niekolky pokus na brnk. Moze to byt starter? alebo? :) Dakujem

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 19 zář 2011 23:38

Tak podobny problem ako popisujes ma aj moja mama na Opli Corsa D (2005) ... takze az prides na to daj vediet :D a stym mojim problemom, tiez dajte vediet ak niekto ma riesenie :D

VejusQin
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod VejusQin » 20 zář 2011 09:59

Chlapik co nam auto predaval vravel ze spinacka, no ja tomu neverim, stahuje kontrolky a pocut cvakanie startra (myslim) skorej ukostrenie to bude, pripadne neviem ci to moze mat aj na svedomi hlavne rele? opakujem motor nepretaca *oprava*

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 20 zář 2011 10:37

Na vině je na 99,9% "ořech" na konci spínačky. Lze opravit a očistit napálené kontakty, někdy se ho ale už nepodaří zase úspěšně složit.
Zkus to opravit, případně ti můžu prodat celý svazek s tím ořechem.
Přílohy
ořech spínačky 2.jpg

VejusQin
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod VejusQin » 21 zář 2011 10:05

problem vyrieseny. vcera sme spinacku rozobrali, oskrabali, vycistili. no predsa bola chyba na startri, zaoxidovany kontakt (ten spodny). auto startuje zakazdym na prvy sup :)

Fajmy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fajmy » 26 lis 2011 15:35

Ahoj, kamarádovi nejde nastartovat CRX. S autem normálně jezdil, zaparkoval a po 14 dnech co přijel ze školy auto nenastartoval.
Čerpalo po otočení klíčku normálně sepne, benzín tam teče, oddělával jsem i hadici od filtru. Svíčky jiskru normálně hází, kabely na rozdělovači přeházené nejsou. Díval jsem se na rozvody a vše je ok. Ecu nic nevyblikává. Motor normálně točí , ale ani náznak, že bych chytnul. Jediné co mi přišlo divné, že když jsem točil klikou tak motor neměl vůbec žádný odpor, prostě sním šlo toči strašně lehce. Tak co myslíte ?

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 26 lis 2011 17:49

Fajmy píše:Ahoj, kamarádovi nejde nastartovat CRX. S autem normálně jezdil, zaparkoval a po 14 dnech co přijel ze školy auto nenastartoval.
Čerpalo po otočení klíčku normálně sepne, benzín tam teče, oddělával jsem i hadici od filtru. Svíčky jiskru normálně hází, kabely na rozdělovači přeházené nejsou. Díval jsem se na rozvody a vše je ok. Ecu nic nevyblikává. Motor normálně točí , ale ani náznak, že bych chytnul. Jediné co mi přišlo divné, že když jsem točil klikou tak motor neměl vůbec žádný odpor, prostě sním šlo toči strašně lehce. Tak co myslíte ?

Těžko hádat na dálku, ale v tomhle případě bych ze všeho nejdřív změřil kompresní tlaky.

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“