CRX grilovačka-Jižní Morava
Moderátor: Minor
Re: CRX grilovačka-Jižní Morava
Nic dohodnute neni,teda aspon ja o nicem nevim...Jinak MOHYLAKEC je dobrej napad,ale zrovna zitra jedu navecer neco resit a pak se uvidi....ale jiste by se dal domluvit 
Tak co bude kuci. Zítra můžu až kolem 18:00 hod a v neděli jsme celej den doma a k večeru jedu pro malou do Unkovic k babičce.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Já budu mít asi zítra nejakou práci, ale k večeru si myslím, že bych mohl mít čas. Jen nevím, na kolik % s tím mám počítat a jak si všecko naplánovat. Mám toho asi víc. Tady se zatím nic nepořešilo
Jinak Unkovice mi něco říkají, mám pocit, že tam bydlí někdo můj známej, ale fakt teď nevím. Nasadills mi brouka do hlavy 
Jinak Unkovice mi něco říkají, mám pocit, že tam bydlí někdo můj známej, ale fakt teď nevím. Nasadills mi brouka do hlavy Re: CRX grilovačka-Jižní Morava
Tak dáme scuka v 18:00 hod v Židlochovicích u Penny na parkovišti a sjedem na letiště vopíct párek
? Souhlasíte?
Ok,jsem pro
ale nemam gril....Vpodstate ani nemusime grilovat,vzdyt jde hlavne o scuka
Takze ja jsem kazdopadne pro provsechno 
J!R! píše:Ok,jsem proale nemam gril....Vpodstate ani nemusime grilovat,vzdyt jde hlavne o scuka
Takze ja jsem kazdopadne pro provsechno
Tak v šest u Penny. Gril nebude potřeba. Prej ti posledně šlehali plameny z výfuku, tak to vopečem na tom
Jj,na plamenech se shodlo vic nezavislich lidi....ale nevim jestli to bude jak rychlejsi jak mikrovlnka
Ale vazne by me zajimalo,zda bude neco na opikani,at si neberu zbytecne nejaky klobasky ci maso...
Halo,halo.....jak to vypada u Vas s pocasim?Tady se zatahlo,dost fouka a co mam vyhled na Musov tak je tam cerno...
Nenechame to na zitrek?
Zitřek by byl snad lepší. Nechcete někdo nahodit mapu kde teda je sraz? a v kolik zítra?
Takze po dohode s Ludvem odlozeno na zitrejsi odpoledne...pokud dovoli pocasi.
Tak právě teď jsem se vrátil z práce.
Ten zítřejší sraz by mohl už vyjít, jen bych upravil čas na 14:00 hod. Co vy na to? Jak tak sleduju, tak se i ta neděle hodila víc lidem. Jen je škoda, že se to zas řeší tak na rychlo. A co se týká grilování, tak já osobně gril nemám a ani v podstatě grilovat nemusím. Stačí že vás uvidím 
Ten zítřejší sraz by mohl už vyjít, jen bych upravil čas na 14:00 hod. Co vy na to? Jak tak sleduju, tak se i ta neděle hodila víc lidem. Jen je škoda, že se to zas řeší tak na rychlo. A co se týká grilování, tak já osobně gril nemám a ani v podstatě grilovat nemusím. Stačí že vás uvidím 
Pokud se tam neslezem jen ja a Ludva,tak bych dojel...
A to neni nic proti Ludvovi... 
Zde jsou souřadnice pro místo setkání GPS: 49°2'6.391"N, 16°36'56.268"E a pojede se na letiště k Popicím GPS: 48°55'3.181"N, 16°39'30.566"E . Stačí vložit do mapy na seznamu a místo se zobrazí.
A kdo ma dojet?Ja psal vsem co mam v telefonu,ozvalo se mi jen 3 ze 7 z nichz jedinej Honza s jednickou by jel.Takze dnes uz nikomu nepisu a rovnou dojedu na sraz k penny....
No jsem taky zvědavej kdo na konec všechno dojede.
byla ale kur*vsky velká účast
aspoň už trochu umim řadit když nic 
Sakra, byl jsem na chatě

- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Čau borci, tak jak to s vama dneska dopadlo? Já opravdu nemohl 
Honza píše:Čau borci, tak jak to s vama dneska dopadlo? Já opravdu nemohl
Celkem jsme byli tři a z toho dvě hondy. J!R! a Dougles. Nečekaně tam dojel civic 7G type-R a nečekaně mu J!R! zmenšil ego.
Moje žena se proháněla
(né na koštěti) se sOplem a jen občas (na štěstí) zavazela na dráze. Srázek super i s malou účastí a příště si dáme repeté, když bude burčák. A snad se nás sleze víc. Již brzo nahodím datum a bude na vás si zařídit volno.Re: CRX grilovačka-Jižní Morava
Ludva píše:Honza píše:Čau borci, tak jak to s vama dneska dopadlo? Já opravdu nemohl
Celkem jsme byli tři a z toho dvě hondy. J!R! a Dougles. Nečekaně tam dojel civic 7G type-R a nečekaně mu J!R! zmenšil ego.Pak tam bylo pár stopětadvacítek, který bych předběhl i v pantoflích.
Moje žena se proháněla
(né na koštěti) se sOplem a jen občas (na štěstí) zavazela na dráze. Srázek super i s malou účastí a příště si dáme repeté, když bude burčák. A snad se nás sleze víc. Již brzo nahodím datum a bude na vás si zařídit volno.
Joooo tak to je vynikajici napad s tim burcakem
moc se tesim...to by se mohlo i grilovat.To bude krasne...Jinak ja se zprvu obaval,ze tam pojedu sam,ale v 14:05 se objevil Ludva a Dugles
Rikal ze mu nejde radit dvojka,ze vzdy az tak napotreti,ale myslim ze by dostal i tak,pac rozdil byl vic nez velky,alespon z meho pohledu.Dokonce ma EE8 zaujala natolik ze jsem musel svest celou posadku z CTR
V mezicase jsem si jeste jednou sprintl s tuzenou Astrou 1,8.Kazdopadne perfektni odpoledne,takze priste doporucuji vsem... 
Joooo a meli by byt nejake videa
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“