vymena motoru
Moderátor: Minor
vymena motoru
Dobry den potreboval bych poradit koupil jsem cervenou crx ale byla schnila na prach predni naprava spatna a zadni lozisko hucelo jak soustruh byl jsem z toho dost spatnej a jeste na ni nebyla zaplacena eko dan.Tak jsem koupil jeste jednu ta mnela spatny motor ze z te prvni dam motor do te druhe. Nevite nekdo kolik stoji prohozeni motoru alespon orientacne.Diky za radu
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
Re: vymena motoru
kdyby sem měl čas a kde to udělat tak bych ti to udelal nevim třeba do 2000 ale zatim se v praci rozkoukavam a nemam jeste uplnou možnost si tam vzit auto po praci a čas taky nic moc protože zbitek volneho času sem but s přítelkyní nebo dělam na svem ceru
ale nevim kolik by to stalo nekde v servisu ale myslim že do 3000 možna 4000 se vejdeš no podle toho co všechno by se tam jeste muselo dodelat a taky jestli jeto autorizovanej servis honda nebo normal malej kde jeto levnější 

DIKY ALE TO ASI NEBUDE CENA V SERVISU NEVIS KOLIK TAM.
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
hale vubec nevim no ale myslim že by ses do 5000 vesel pokud by se menil kus za kus a nebyl tam problem nevim no zaleží kolik si nato řeknou hodin no 

Hodně záleží na tom, odkud jsi. Některé servisy to nebudou chtít dělat vůbec, běžná cena cca 5000, když to někdo udělá za 3000, je to hezká cena.
Někteří honďáci by ti to asi taky dokázali udělat.
Někteří honďáci by ti to asi taky dokázali udělat.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
jestli máš dvůr ,či dvorek a pár rukou k sobě zvládne to i pololama , při výměně si určitě vyměň rozvody(lepší přístup když je venku) oil ,oil filtr a rosíli někde tak přetěsni(vana víko).