myslím, že mělo Angel-eye světla
 myslím, že mělo Angel-eye světla  a myslím, že bylo na srazu
 a myslím, že bylo na srazu  já jel v černé CRX
 já jel v černé CRX 
Moderátor: Minor

myslím, že mělo Angel-eye světla
 myslím, že mělo Angel-eye světla  a myslím, že bylo na srazu
 a myslím, že bylo na srazu  já jel v černé CRX
 já jel v černé CRX 
 [/quote]
[/quote] sem si chtěla počkat a pozdravit ale musela jsem zpět do práce
 sem si chtěla počkat a pozdravit ale musela jsem zpět do práce 

v Bučovicích
  v Bučovicích  a zelená targa ve zlíně s SPZ ZLE ....   vůbec nevypadala zle
 a zelená targa ve zlíně s SPZ ZLE ....   vůbec nevypadala zle 

a taky celkem pěkná, fialová, bez značek u zastávky Životského v Brně... Přihlásí se k ní někdo?
 a taky celkem pěkná, fialová, bez značek u zastávky Životského v Brně... Přihlásí se k ní někdo?
 jen  delsol jednou a crz
 jen  delsol jednou a crz 

Hira píše:Dnes jsem potkal Duglese s jeho bílou JDMkovou CRXkou, on mě ale neviděla taky celkem pěkná, fialová, bez značek u zastávky Životského v Brně... Přihlásí se k ní někdo?

Petk@ píše:hej všude furt nekdo nekoho potkává a já jezdim cerem do prace a s prace a nikdy nikohojen delsol jednou a crz

Příští týden znovu ústřední hřbitov
 Příští týden znovu ústřední hřbitov 

Petk@ píše:hej všude furt nekdo nekoho potkává a já jezdim cerem do prace a s prace a nikdy nikohojen delsol jednou a crz
 taky jezdím cerém skoro denně a jestli jsem za ty roky co ho mam potkal v Práglu tři tak je to moc
  taky jezdím cerém skoro denně a jestli jsem za ty roky co ho mam potkal v Práglu tři tak je to moc  

Martin16 píše:Petk@ píše:hej všude furt nekdo nekoho potkává a já jezdim cerem do prace a s prace a nikdy nikohojen delsol jednou a crz
Buď v pohotaky jezdím cerém skoro denně a jestli jsem za ty roky co ho mam potkal v Práglu tři tak je to moc
 asi zacnu jezdit smer chabry á treba te tam potkam
 asi zacnu jezdit smer chabry á treba te tam potkam  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů