Loiza666 píše:Dobří přátelé... mám asi nějaký problém v motoru... či nevím, kde to je, ale při 3-4k otáček slyším takový vysokotónový pískání..... doufám, že to nejsou ložiska... když jedu v tunelu či poblíž nějaké zábrany, tak to slyším hodně... a nevím, čím to je.. ale je to dost podobné zvuku, když brzdím... doufám, že si to dokážete představit... Nevíte???
no...
 mam vselijakou predstavivost...
 mam vselijakou predstavivost...   takze tipuji,ze loziska to nebudou,spis bys to slysel ve vyssich a hlavne by se to stupnovalo.Mozna bych se podival na altik,pripadne remen.Jinak neni to treba ten otevrenej filtr?
  takze tipuji,ze loziska to nebudou,spis bys to slysel ve vyssich a hlavne by se to stupnovalo.Mozna bych se podival na altik,pripadne remen.Jinak neni to treba ten otevrenej filtr?  

většinou teda
  většinou teda 

to prostě odporuje všemu, co jsem se zatím o olejích do aut dozvěděl. Prostě jsem z toho mimo. Asi budu muset dát na radu a zavolat do Hondy a zeptat se jich
 to prostě odporuje všemu, co jsem se zatím o olejích do aut dozvěděl. Prostě jsem z toho mimo. Asi budu muset dát na radu a zavolat do Hondy a zeptat se jich