nefunguje ventilátor
Moderátor: Minor
- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
nefunguje ventilátor
ahoj, po výměně zapalovacího modulu, palce, víka rozdělovače a kabelů mi přestal foukat ventilátor, předtím mi nefungovala první poloha, ale ted žádná, nevím jestli to má s tou výměnou dílů spojitost, pro jistotu to ale napíšu, pojistky jsem kontroloval, co dál? 

hmotnost, to je tajná zbraň 
Re: nefunguje ventilátor
Pokud nejde první poloha, je to přepálený odporový drát, pokud nejde nic, mohl odejít motor, což jsem ještě asi neslyšel, nebo ti tam prostě vůbec nejde proud.
S rozdělovačem by to nemělo mít společného vůbec nic.
Motor má mít 30A pojistku na pozici č. 19
S rozdělovačem by to nemělo mít společného vůbec nic.
Motor má mít 30A pojistku na pozici č. 19
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
mě to dělal civic ... byla to velká pojistka v motorovém prostoru...
No, tak jistě, pokud odejde hlavní pojistka, nepůjde větrák ani spousta dalších věcí, které jsou na stejné pojistce.
- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:No, tak jistě, pokud odejde hlavní pojistka, nepůjde větrák ani spousta dalších věcí, které jsou na stejné pojistce.
zkontroluju tu hlavní pojistku, ale jiné změny v nefunkčnosti jsem nezaznamenal, pouze ten ventilátor, mrknu na to, zatím díky
- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
motorové pojistky překontrolovány a všechny jsou v pořádku,
zkusil jsem natáhnout dráty od baterky na ten ventilátor a netočí se, jak s vypnutým klíčkem, tak i v ostatních polohách...
takže asi přímo ventilátor.
Zkusím ho ještě prohodit z jiné crx u nás ve městě...
zkusil jsem natáhnout dráty od baterky na ten ventilátor a netočí se, jak s vypnutým klíčkem, tak i v ostatních polohách...
takže asi přímo ventilátor.
Zkusím ho ještě prohodit z jiné crx u nás ve městě...
Kdyby byl špatný, někde ho mám, cena 200 (pokud ho najdu
)
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
tak sem tjistil žemi na první polohu ventilator nebeží a na 2 - 3 a max tak de v pohodě tak nevim 
Na těle ventilátoru je protikus ke konektoru, který drží dva šrouby. Když ho sundáš, uvidíš na druhé straně tři odporové dráty, které právě regulují intenzitu chodu větráku. A ty máš jeden z nich přepálený.
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Na těle ventilátoru je protikus ke konektoru, který drží dva šrouby. Když ho sundáš, uvidíš na druhé straně tři odporové dráty, které právě regulují intenzitu chodu větráku. A ty máš jeden z nich přepálený.
tak díky podívam se nato

- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
po delší době jsem se k tomu dostal, vyndal jsem ventilátor a napojil ho přímo na baterii a ventilátor běží, když je ale zapojen, tak nee, nějaký další nápady? Minore, máš nějaký plně funkční ten odpor? nefungovala mi jednička, tak když už to mám venku, tak ať je to v kupě...
díky za rady...
díky za rady...

Někde jsem ho měl, ale otázka je, jestli ho najdu.
Opravit to jde dost blbě, prý by to mohlo jít nahradit nějakým klasickým odporem, ale v elektrice moc znalej nejsem.
Opravit to jde dost blbě, prý by to mohlo jít nahradit nějakým klasickým odporem, ale v elektrice moc znalej nejsem.
- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
podívej se po něm, děkuju 
a pro ostatní, nějaká rada, proč v autě nejede, ale napřímo ano?
Když by byly vypáleny všechny odpory, jel by ten větrák i přesto aspon na čtyřku? nebo vůbec?? díky...
a pro ostatní, nějaká rada, proč v autě nejede, ale napřímo ano?
Když by byly vypáleny všechny odpory, jel by ten větrák i přesto aspon na čtyřku? nebo vůbec?? díky...
No, tak si vezmi měřák a zkus, jestli něco naměříš na tom přívodním konektoru. Ještě jsem asi nezažil, že by byly přepáleny všechny drátky.
A obecně - máš manuál? Pokud ne, stáhni si ho, najdeš tam schéma zapojení a z toho vyplyne, kde co proměřit.
A obecně - máš manuál? Pokud ne, stáhni si ho, najdeš tam schéma zapojení a z toho vyplyne, kde co proměřit.
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam k prodeji ten díl kde jsou ty odpory, tedka si to nedovedu představit jak to vypada, ale daval jsem to před rokem nové do auta origo honda
Tak kdyby se ti to nechtělo pajet a tak, spravovat tu jedničku, dej vědět.
Tiez mi nejde jednicka, ale momenatalne sa mi to nechce riesit, problem je v tom ze je tam odpaleny ten odporovy drat, a pokial nejde ziadny stupen tak sa prepalil este na dalsich miestach, alebo mieste. Videl som na to scehmu, skusim ju najst. Ale riesenie su tie odpory. Neviem ci by to slo tak ze kupis odpory v obchode ako GME lebo tie odpory musia zvladnut dost vysoky vykon a klasicke by sa mohli po chvili odhodit. Neskusal som len si myslim ze je to tak ...
tuto to je http://honda-tech.com/showthread.php?t=2082345
tuto to je http://honda-tech.com/showthread.php?t=2082345
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
to je onó 

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
modul s odpory jde použít např.z i c5g a de fakto i jiných modelů...jen je ho potřeba přetvarovat
- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
celý jsem to proměřil a nejde mi vůbec nikam proud, pojistky jsou v pořádku a kabely nikde rozpojeny nejsou, tak já už nevim...
každopádně KOUPÍM plně funkční ty odpory, takže kdo má ať nabídne...
vyměním je a musí to jít, ale štáva nejde ani do přivodu k ventilátoru, ani na ty odpory, ani na ten panel kde reguluju otáčky 1-4, ale celej panel svítí, tam štáva je...
co dál???
každopádně KOUPÍM plně funkční ty odpory, takže kdo má ať nabídne...
vyměním je a musí to jít, ale štáva nejde ani do přivodu k ventilátoru, ani na ty odpory, ani na ten panel kde reguluju otáčky 1-4, ale celej panel svítí, tam štáva je...
co dál???
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“