koukal jsem na feroda zatim ikdys znamej řikal že feroda za 1000 sou stejný jak starline za 620 tak nevim chtel jsem srazkovaný protože jsou hezký ale potřebuju je co nejdřív a nerad bych se nekde než našetřim nekde
 koukal jsem na feroda zatim ikdys znamej řikal že feroda za 1000 sou stejný jak starline za 620 tak nevim chtel jsem srazkovaný protože jsou hezký ale potřebuju je co nejdřív a nerad bych se nekde než našetřim nekde  
Moderátor: Minor

jinak jsem našel ještě tady naty na bozosi že by mi je udělali na obednavku za 2500 pár a maj ten prumer i 242mm http://auto.bazos.cz/inzerat/10871393/S ... iskoda.php
 jinak jsem našel ještě tady naty na bozosi že by mi je udělali na obednavku za 2500 pár a maj ten prumer i 242mm http://auto.bazos.cz/inzerat/10871393/S ... iskoda.php

jako vyhrabal sem tam origo desky a chladic vse jeste zabaleno
  jako vyhrabal sem tam origo desky a chladic vse jeste zabaleno  tak sem to hned vzal desky za 400 á chladic origo za 1000
 tak sem to hned vzal desky za 400 á chladic origo za 1000  

nejezdim furt pod plynem tak spíš nejak normal jízdu ale občas si udělám radost a svezu se pěkně
 nejezdim furt pod plynem tak spíš nejak normal jízdu ale občas si udělám radost a svezu se pěkně  vždycky si řikam pojedu normalně ale pak se nekde namě začnou lepit vždy naký mladý kluci videj starý auto tak skoušej ale pak vetšinou dostanou
 vždycky si řikam pojedu normalně ale pak se nekde namě začnou lepit vždy naký mladý kluci videj starý auto tak skoušej ale pak vetšinou dostanou   
   ale to asi všichni znáte
 ale to asi všichni znáte 

Bučis píše:zainvestoval jsem sedm tisíc a koupil jsem od EBC na předek kotouče i destičky, brzdí dost dobře a ani při větší zátěži nevadnou...
je to vydanej peníz, ale když ti tam skočí srnka, nebo vjede auto, zařazuješ se do předjížděné kolony, tak to oceníš, zasmrděj, ale víš, že za to vezmeš a brzdíš
základ je auto ubrzdit, ale z kopce jede i trakař

[/quote]
[/quote]
chosse.j píše:jojo no je totak ja hlavně musim taky přetesnit brzdovej válec protože kdys brzdim delší dobu tak semi propadá pedal pomalu
 vcera tu byl v praci civic a mel ten samej problem mel tam starou kapalinu a ta mu rozesrala v brzdovim valci gumicky. Gumicky stojej 250 ále nedoporucoval bych to za chvili jeto z5 tak sme menili brzd valec . Tak doufám ze to bude jen zavzdusneny
 vcera tu byl v praci civic a mel ten samej problem mel tam starou kapalinu a ta mu rozesrala v brzdovim valci gumicky. Gumicky stojej 250 ále nedoporucoval bych to za chvili jeto z5 tak sme menili brzd valec . Tak doufám ze to bude jen zavzdusneny   

Minor píše:Taky jsem musel nedávno měnit hlavní brzdový válec.
Opravná sada může problém vyřešit, pokud není narušený vnitřní povrch válce.
V případě crx má opravná sada průměr 22,22 mm (7/8 palce), v katalozích to mají většinou blbě.
 oni občas ty gumičky stvrdnou a vydřou i ten vnitřní povrch
  oni občas ty gumičky stvrdnou a vydřou i ten vnitřní povrch  uvidim no but to pujde zejtra vyšlapat a odvzdušnit a kdyš ne tak jeto jasný no
 uvidim no but to pujde zejtra vyšlapat a odvzdušnit a kdyš ne tak jeto jasný no  valec v
 valec v   

WickiMan píše:Zeptej se Jofreycrx na Niparts

Swingal píše:a co stoji novy brzdovy valec? a kde sa da zohnat? prepac nechce sa mi hladat po vsetkych skladoch

odvzdušnil sem to a dal tam novou a pohočka pedal tvrdej a nepropadá se
 odvzdušnil sem to a dal tam novou a pohočka pedal tvrdej a nepropadá se  jenomže cosem nezistil že mi kapa chladič takže jsem jednu zavadu odstranil a další se objevila
 jenomže cosem nezistil že mi kapa chladič takže jsem jednu zavadu odstranil a další se objevila   nojono ale počítal sem stim že budu muset investovat ale nemyslel sem tolik kdys stalo 40 a za 2 mesice už se tam dalo asi za 7000 . a tomě tetkon čekaj přední kotouče + desky ,rozvody , tesnení pod hlavou , chladič ( ten mam naštěstí origo novej ) a komplet přední napravu nove čepy silenbloky atd
 nojono ale počítal sem stim že budu muset investovat ale nemyslel sem tolik kdys stalo 40 a za 2 mesice už se tam dalo asi za 7000 . a tomě tetkon čekaj přední kotouče + desky ,rozvody , tesnení pod hlavou , chladič ( ten mam naštěstí origo novej ) a komplet přední napravu nove čepy silenbloky atd  takže cero jsem dneska umil a naleštil a bude stát dokud nebude vejplata
 takže cero jsem dneska umil a naleštil a bude stát dokud nebude vejplata   asi pak založim téma s názvem renovace . tomě dotoho čeka přez zimu až nebudu jezdit komplet zadní lemi a nejspíš i dveře protože reznou a dost což už asi nepudou zachránit kdyby jste nekdo měl přední dveře tak napište díky
 asi pak založim téma s názvem renovace . tomě dotoho čeka přez zimu až nebudu jezdit komplet zadní lemi a nejspíš i dveře protože reznou a dost což už asi nepudou zachránit kdyby jste nekdo měl přední dveře tak napište díky 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 319 hostů