ED9 - oranžová - Mrni´s ride

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - oranžová - Mrni´s ride

Příspěvekod mrni » 20 črc 2011 21:12

Zdravím.Tak konečně jsem se dočkal :) Honda CRX v mém vlastnictví *jizda*

K CRX jsem se dostal přes kamaráda na vysoké škole,který mě v ní svezl a dokonce i na zpáteční cestu půjčil.A od té doby... *love* *love* *love* Prostě jsem věděl,co si v budoucnu koupím.A tento týden ten vysněný den nastal.

Koupil jsem jí,ano,je doma,super...Už od prodejce (podle auta určitě poznáte) jsem věděl,že auto není zcela O.K.,ale to mě vůbec neodradilo.

Zatím jen zjišťuji,co má auto za mouchy a budu je pomalu,ale jistě odstraňovat.Ale opravdu to chvíli zabere,protože jich je docela hodně.

IMG_00208.jpg

IMG_00217.jpg

IMG_00221.jpg
ano ano,dočkal jsem se ptačího bombardování...bohužel jsem s autem furt v dílně,tak na myčku není čas :(

IMG_00223.jpg
škoda,že to není vidět,ale z unikajícího spáleného oleje je celá zadní část zašpiněna černými kapičkami

Omluvte prosím,že jsem se nerozepsal více,ale já měl na škole ze slohů vždy za pět :D

IMG_00226.jpg
jinak spokojený majitel :)
IMG_00226.jpg (50.91 KiB) Zobrazeno 2383 x

Kdyžtak jsem z Vysočiny,tak kdyby někdo chtěl podniknout nějakou rádoby spanilou jízdu (jestli to jde považovat ve dvou za nějakou spanilou jízdu) tak se mi přes SZ ozvěte...Ale radši bych dodělal to autí a pak jezdil :)

S pozdravem des. Jiří Mrňák *honda*

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Mrni´s ride

Příspěvekod mrni » 21 črc 2011 20:11

Táááááááák,dneska jsem potkal ježíška :)
IMAG0054.jpg
zatim zamereni na brzdy a srovnani rozvodu

IMAG0056.jpg
nerez svody SRS bez stitku,ktery upadl

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 22 črc 2011 02:27

Tak po dnešní jízdě s Matym (5zigen) jsem zjistil,jak se věci mají a jak na tom moje CRX je.A to dosti bídně,co se týče motoru.Ale pokusím se ho trochu zachránit...Však by byla škoda,kdybych jí musel dát do šrotu

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 19 srp 2011 20:13

Takze suma sumarum.Pridrena klika,vule na ojnicich,nejakym amaterem snizena hlava (ale silenym stylem,byly na ni videt vrypy),diky tomu netesnilo tesneni pod hlavou,stiraci krouzky byly zapecene a neplnily svoji funkci...proste des bes.Nastesti ale probehla zachrana - vsechny loziska vymeneny,guferka,stiraci krouzky,hlava srovnana a zabrousena,takze by to uz vsechno mohlo bejt v poradku :) jeste jsem pro pripad vymenil komplet rozvody aj s vodni pumpou + iridiove svicky *jizda*

P.S. Dekuji ti Minore za doporuceni pana Stefana Harvana.Opravdu je to machr :)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 19 srp 2011 20:52

svody pekne,koukam,ze mas taky tu predni spodni origo rozperu :) podvozek tim udajne dost ztvrdne...ja s tim jezdil nez sem vcera nasadil nerez 4-2-1 svody pres ktere mi to nejde...co se tyce motoru tak koukam,ze sis "vydelal" :/ ale tak pokud to bude fungovat tak mas alespon generalku ... asi proto nam tu v plzni tak dlouho stalo :(
Jazzik

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 19 srp 2011 20:55

taky bych potřeboval nějakeho štědreho ježíška :-D *jizda* hezký *fin* jakej ma ten vejfuk zvuk ? :-)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 20 srp 2011 00:23

Petk@ píše:taky bych potřeboval nějakeho štědreho ježíška :-D *jizda* hezký *fin* jakej ma ten vejfuk zvuk ? :-)

trosicku mi furt prijde jak kdybych mel nekde ve vejfuku za svodama diru ale nikde nic :D ...
Jazzik

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 20 srp 2011 08:53

jazzik - tak na motoru jsem si trochu vydelal,to mas pravdu,ale me to je celkem sumak...crx sem strasne moc chtel,pocital jsem,ze neco zhltne,ale tech penez mi lito neni.Ja se ridim pravidlem "kdyz ji milujes,neni co resit" :) Jinak ta rozpera je horni k motoru,sehnal jsem ji od kudrnace z jihlavy,ten ma totiz poradne vybavenou garaz.Jen me trochu mrzi,ze s cerama sekl...

Petk@ - mam tam vykuchanej vejfuk a s tema origo svodama to celkem pekne rvalo.Diky temhle nerez svodum od SRS se zvuk jakoby prohloubil.Ale po dalsich vejplatach pujdu do celonerezovyho vejfuku,protoze tohle proste neni na dalky.Pekne z toho drnci hlava :D

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 20 srp 2011 09:57

Jo, Tygr (Štefan) je nejen bezva mechanik, ale taky super chlap, což je možná ještě důležitější. Pokud někdo na Vysočině budete potřebovat dobrého opraváře, neuděláte s ním chybu. Hondy má sice asi nejradši, ale umí i další auta.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 20 srp 2011 10:08

jazzik píše:
Petk@ píše:taky bych potřeboval nějakeho štědreho ježíška :-D *jizda* hezký *fin* jakej ma ten vejfuk zvuk ? :-)

trosicku mi furt prijde jak kdybych mel nekde ve vejfuku za svodama diru ale nikde nic :D ...

třeba tu díru jen nechceš vidět :)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 20 srp 2011 10:14

mrni píše:jazzik - tak na motoru jsem si trochu vydelal,to mas pravdu,ale me to je celkem sumak...crx sem strasne moc chtel,pocital jsem,ze neco zhltne,ale tech penez mi lito neni.Ja se ridim pravidlem "kdyz ji milujes,neni co resit" :) Jinak ta rozpera je horni k motoru,sehnal jsem ji od kudrnace z jihlavy,ten ma totiz poradne vybavenou garaz.Jen me trochu mrzi,ze s cerama sekl...

Petk@ - mam tam vykuchanej vejfuk a s tema origo svodama to celkem pekne rvalo.Diky temhle nerez svodum od SRS se zvuk jakoby prohloubil.Ale po dalsich vejplatach pujdu do celonerezovyho vejfuku,protoze tohle proste neni na dalky.Pekne z toho drnci hlava :D

no právě já měl kdys sem koupil cero na něm origo vejfuk a ktomu mi dal ladak ale jeto jen poslední díl takže udělana roura a na konci takovej tlumič od čínanu viz moje video :-)http://www.youtube.com/watch?v=EDftLNRP9-4 jako mě se ten zvuk libi ani spotřeba nějak nevzrostla ale bolí stoho hlava a lidi v barakach se rano asi vždy mužou posrat kdys jedu do prace :-D ... jinak minore nevíš o nekom s prahy ? na go motoru jsem sice mechanik díli jako tesnení bych si obednal v praci at to mam aspon trosku levnejsi ale nejsem si jistej jestli bych zvladl udělat nove kroužky atd ale zase bych stoho měl pak větší radost :-) a ještě víc by kemě přirostlo :-) ... jako abych řekl pravdu nejspíš bych to zvladl ale potřevoval bych dílenskou příručku s utahovacíma momentama vulema atak . protože i kdys delam v hondě tak CD s příručkou na 1 -2 gen je poškrábane prostě KO :-( *crx*

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 20 srp 2011 11:20

Presne,u nas v ulici lidi taky nemaj radi moje auto,ale co nadelaj...muzou bejt radi,protoze by to mohlo bejt horsi :D :D Jinak to video pekny,zvuk je paradni,a koure je tam bohuzel taky docela hodne.A mel si udelat takovej prujezd,aby kamera byla pod autem a ne se ji vyhejbat :D :D :D

Az budu mit zajety auto,tak taky udelam nejaky video,hlavne prujezd ulici,tam ten zvuk vynikne nejlip :) Jeste bych se chtel projet v tunelu,ale jeste nebyl cas...az zejtra,a uz se tesim ;)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 20 srp 2011 11:36

hale ja bych ten fotak schodil ale kdybych ho přjel protože jsem ho měl položenej na cihle aby kdyz by nekdo jel tak aby ho nepřejel :-D jinak bych ho nechal na silnici :-) jinak ten kouř asi stírací kroužky si myslim no :-) jinak nej zvuk je v tunelu toje celkem maso :-D *jizda* jinak holku dobře zajed :-)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 20 srp 2011 12:13

Petk@ píše:
mrni píše:jazzik - tak na motoru jsem si trochu vydelal,to mas pravdu,ale me to je celkem sumak...crx sem strasne moc chtel,pocital jsem,ze neco zhltne,ale tech penez mi lito neni.Ja se ridim pravidlem "kdyz ji milujes,neni co resit" :) Jinak ta rozpera je horni k motoru,sehnal jsem ji od kudrnace z jihlavy,ten ma totiz poradne vybavenou garaz.Jen me trochu mrzi,ze s cerama sekl......
jinak minore nevíš o nekom s prahy ? na go motoru jsem sice mechanik díli jako tesnení bych si obednal v praci at to mam aspon trosku levnejsi ale nejsem si jistej jestli bych zvladl udělat nove kroužky atd ale zase bych stoho měl pak větší radost :-) a ještě víc by kemě přirostlo :-) ... jako abych řekl pravdu nejspíš bych to zvladl ale potřevoval bych dílenskou příručku s utahovacíma momentama vulema atak . protože i kdys delam v hondě tak CD s příručkou na 1 -2 gen je poškrábane prostě KO :-( *crx*

No, v manuálu tyhle vůle psaný nejsou, i když jsem to asi taky někde měl.
Jinak v Praze Petr Krejza Motorart Uhříněves.
V který hondě děláš?
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 20 srp 2011 12:17

Petk@ píše:hale ja bych ten fotak schodil ale kdybych ho přjel protože jsem ho měl položenej na cihle aby kdyz by nekdo jel tak aby ho nepřejel :-D jinak bych ho nechal na silnici :-) jinak ten kouř asi stírací kroužky si myslim no :-) jinak nej zvuk je v tunelu toje celkem maso :-D *jizda* jinak holku dobře zajed :-)

zajedu,neboj...uz mozna uz s ni zacnu jezdit do prace,takze budu jezdit pres prahu...co si na nekdy domluvit nejakej srazik u dalnice :)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 20 srp 2011 12:35

jojo tak mužeme někdy *crx* ja mam jinak kamoše v brodě ale už snim nějak nejsem v kontaktu *drinks*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 21 srp 2011 17:42

Petk@ píše:
jazzik píše:

třeba tu díru jen nechceš vidět :)

lez sem pod auto 3x a 2x si spalil hnatu jak sem ji tam cpal kvuli tej dire..a proste nikde nic..i sem to 2x podmazaval ...
Jazzik

mrni
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mrni » 21 srp 2011 18:22

tak super.dneska jsem si ji privezl :) skoda,ze musim jezdit 1500km do max. 3000 ot/min :( rad bych zjistil,jestli by to jelo lip.Jinak co jsem vymetl dve diry,tak se ozyvala takova divna rana (doufam,ze to rachtaly vymenene dily,co mam v kufru :D ) a ventilky taky klapou (bohuzel nevim,jake jsou ventilove vule - jsou trochu upravene,tak to pan Harvan nechal 15 na sani a 15 na vyfuk...nevite nahodou nekdo,jak by se dalo zjistit,kolik ventilove vule dana vacka potrebuje?

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 21 srp 2011 18:28

mrni píše:tak super.dneska jsem si ji privezl :) skoda,ze musim jezdit 1500km do max. 3000 ot/min :( rad bych zjistil,jestli by to jelo lip.Jinak co jsem vymetl dve diry,tak se ozyvala takova divna rana (doufam,ze to rachtaly vymenene dily,co mam v kufru :D ) a ventilky taky klapou (bohuzel nevim,jake jsou ventilove vule - jsou trochu upravene,tak to pan Harvan nechal 15 na sani a 15 na vyfuk...nevite nahodou nekdo,jak by se dalo zjistit,kolik ventilove vule dana vacka potrebuje?

nevim kolik cero ktomu jsem se jeste nedostal ale v praci dělali civica DOHC rok 1992 a myslim že 10 saní a 15 výfuk - vim žeto nema bejt snad nikdy stejný protože vejfukovej ventil je teplejší než sací tak tam bude jina vule skus se zeptat minora *fin*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 21 srp 2011 18:40

tusim,ze ty vule byly vetsi ....u japoncu vseobecne by se dalo rict,ze 20-25 ale stopro to nevim...10-15 je myslim ale malo...bylo to i tady na clubu nekde k videni,mozna bych zkusil faq

tak jsem to nasel :) http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?p=6239#p6239
Jazzik

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“