Moderátor: Minor
Roxynečkka píše:Fejk to není mužu ujistit ,že jsem scela opravdová,i když muj přítel temu taky nemoh uvěřit
s čím to vlastně jezdím
![]()
..moc děkuju za komentáře též se těšíme s přítelem až vyjedem na sraz mojííí Bejbééé
a potkáme ostatní
Autozednik Mambo píše:Honza: co zveda se ti kufr nebo co
Honza píše:Roxynečkka píše:Fejk to není mužu ujistit ,že jsem scela opravdová,i když muj přítel temu taky nemoh uvěřit
s čím to vlastně jezdím
![]()
..moc děkuju za komentáře též se těšíme s přítelem až vyjedem na sraz mojííí Bejbééé
a potkáme ostatní
No...já bych asi nechtěl být tvůj přítel a toho tvého osobně lituju, protože v takovém autě bych nechtěl jezdit na místě spolujezdce![]()
![]()
![]()
Redy píše:ty voe ona jezdí po stěně!!!masakr
jinak moc hezká další fotka Roxy
njn, souhlas, crx a krásná ženská, to je něco na nás
Redy píše:heheto bylo popíchnutí k tomu že je to video jaksi na bok, takže to vypadá že nejede po letišti ale po stěně, už víš?
a už dost OT
Autozednik Mambo píše:Honza: co zveda se ti kufr nebo co
Loiza666 píše:Jen škoda, že kompaktchtělo by to rozostřené pozadí
![]()
Sorry za můj pohled fotografa
Roxynečkka píše:Loiza666 píše:Jen škoda, že kompaktchtělo by to rozostřené pozadí
![]()
Panasoni Lumix FZ 7 tak nějak ...no ono by stačilo umět to pořádně nastavit
Loiza666 píše:Roxynečkka píše:Loiza666 píše:Jen škoda, že kompaktchtělo by to rozostřené pozadí
![]()
Panasoni Lumix FZ 7 tak nějak ...no ono by stačilo umět to pořádně nastavit
Dobrá fotoaparatura. Ale zase přidává zbytečné optické vady![]()
Jejda, zase se tu rozvašňujisorry, ale takový fotoaparát moc neumím ovládat... i když tento je docela dobrý... ale je to na mě prostě moc složitý...
Roxynečkka píše:
na mě je to právě taky moc složitý a nechce se mi to nějak extra študovat..., nastuvuju si hlavně čas aby to nebylo rozmazaný...a s makro si občas hraju
Loiza666 píše:Roxynečkka píše:
na mě je to právě taky moc složitý a nechce se mi to nějak extra študovat..., nastuvuju si hlavně čas aby to nebylo rozmazaný...a s makro si občas hraju
Jojo... čas a clona a ISO.... s tím by sis měla hrát. Čím menší clona, tím více rozostřené pozadí. Ale ono to jde u těchto fotoaparátů dost špatně. Nejlepší je nastavit si tak 130mm na objektivu a dát co nejmenší clonu a zkusit se tam dostat celá... ono totiž aby si tam byla celá i s autem, tak by si musela dít foťák docela dalekobuď na stativ nebo kamaráda
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů