Moderátor: Minor

jazzik píše:kdyz ty listy sou pro me jedina vec co k tomu autu chybi k dokonalosti :/

jinak je to monstr kar
 jinak je to monstr kar 

lazzzik píše:pánové,máte pravdu.lišty mi tam už dnes taky chybí,daly by se dát zpět ale to by se musely zas navařit nové lemy,dát nové dveře a nové blatníky-hodně práce plus lak,takže hodně peněz.Ale i tak,jsem na svou princeznu pyšný,je ve stavu 1A,auto nikdy nebylo bourané,motor je je v super stavu,nevezme si žádný olej,vyvařená po celolaku atd atd...proště i bez těch lišt je to auto pro mě vším

jazzik píše:ono by se taky dalo ty listy jen nalepit na oboustranou penovou lepici pasku (original je to tusim taky podlepeny)

Wláďa píše:jazzik píše:ono by se taky dalo ty listy jen nalepit na oboustranou penovou lepici pasku (original je to tusim taky podlepeny)
Original je to nacvakaný... Pěnovkou by to nedrželo...

lazzzik píše:motůrek:-)

Dále bych rád vyměnil dveře a blatíky za mé stávající,prostě s lištami je to céro nej nej.Musím vyměnit cvakající homokineták a rovnou se asi udělaji oba dva,Plánu je hodně,uvídím jak se to všechno stihne a co na to bude říkat má peněženka a taky doufám,že si už konečně pořídím foták abych svou práci mohl také dokumentovat
 Dále bych rád vyměnil dveře a blatíky za mé stávající,prostě s lištami je to céro nej nej.Musím vyměnit cvakající homokineták a rovnou se asi udělaji oba dva,Plánu je hodně,uvídím jak se to všechno stihne a co na to bude říkat má peněženka a taky doufám,že si už konečně pořídím foták abych svou práci mohl také dokumentovat
lazzzik píše:Tak a dnes to začalo,začal jsem odstrojovat kastly,zatím mám sundané prahy,nárazníky plus další drobnosti,zítra vyndám interiér.Jako první,začnu sundavat starý ochranný nátěr který jsem dával před asi 2 roky abych zjistil,jestli to pod tím nikde nerezne,pak nahodím nový nátěr.Dále se Zrepasují brzdové třmeny plus nové kotouče a desky.Zadní pružiny se snížením 40mm nahradí 60mm a rovnou bych chtěl dát podvozek do barvy(ješte nevím jaké),domlouvám se s jazzikem,který mi možná s podvozkem pomůžeDále bych rád vyměnil dveře a blatíky za mé stávající,prostě s lištami je to céro nej nej.Musím vyměnit cvakající homokineták a rovnou se asi udělaji oba dva,Plánu je hodně,uvídím jak se to všechno stihne a co na to bude říkat má peněženka a taky doufám,že si už konečně pořídím foták abych svou práci mohl také dokumentovat

Jinak,na sezonu bych měl vyjet s nalakovaným motorovým prostorem.
 Jinak,na sezonu bych měl vyjet s nalakovaným motorovým prostorem.  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 72 hostů