Hira píše:Napadá mě jen proměřit drát po drátu s nastartovaným motorem a u každýho měření trochu protůrovat, třeba se u správnýho drátu budou měnit hodnoty... Nevím, teď mě to tak napadlo
Neni špatnej nápad
Moderátor: Minor
Hira píše:Napadá mě jen proměřit drát po drátu s nastartovaným motorem a u každýho měření trochu protůrovat, třeba se u správnýho drátu budou měnit hodnoty... Nevím, teď mě to tak napadlo

a nebo spalís měřák
měří se podle schematu a ne měřák strčit kam te napadne pres měřák přeneses neco co tam být nemá a v lepsím případe je to bez úhony už jsem videl jak se kouří u soucástek za 10tky tisíc Gattes píše:*vytlem* a nebo spalís měřákměří se podle schematu a ne měřák strčit kam te napadne pres měřák přeneses neco co tam být nemá a v lepsím případe je to bez úhony už jsem videl jak se kouří u soucástek za 10tky tisíc
je to modrej drát a na svorce B10 (B11 ) asi zálezí na modelu ani v manuálu to neudávaj presne
Gattes píše:*vytlem* a nebo spalís měřákměří se podle schematu a ne měřák strčit kam te napadne pres měřák přeneses neco co tam být nemá a v lepsím případe je to bez úhony už jsem videl jak se kouří u soucástek za 10tky tisíc
je to modrej drát a na svorce B10 (B11 ) asi zálezí na modelu ani v manuálu to neudávaj presne
jinak co se týce el... tak se neboj zeptat 
Gattes píše:ta delsí mel by to být ciste modrý drát, v manualu je to 16-69 popis štekru a 16-70 je přímo ten otackomer
nezlob se ale jestly nemás ani manual tak vzdej nejakou prastavbujinak co se týce el... tak se neboj zeptat
Hira píše:Dobře ty chlapče! Doufal jsem, že teď jak budeš pořád doma, tak s tím pohneš! Ty hadice se mě líbí. Se za tebou někdy musím zajet podívat.![]()
![]()

Hira píše:Čím to barvíš? To je nějaká modrá páska? Ještě ty husí krky, VN kabely a bowdeny a pár nějakých drobností... Sakra ten centrál ti závidím. Už mě nebaví otvírat každý dveře zvlášť.![]()
sajlem píše: aktuální stav, hlavě nikdo nechtějte abych někam dojel , protože to složit abych mohl jet a pak to zase kastrovat ,... je proste děs
Loiza666 píše:sajlem píše: aktuální stav, hlavě nikdo nechtějte abych někam dojel , protože to složit abych mohl jet a pak to zase kastrovat ,... je proste děs
3 složkovou barvou, samozákladová antikorozní, název ti neřeknu, ten už je potečnej ale , jak to budu kupovat tak to sem napíšu jak se to jmenuje, jinač je to barva ,... ve stylu na natírání venkovních zábradlí atd .., protože když si tak vzpomínám tak jsou to jedny z nejlepších antikorozních barev, vydrží to všechno
Čím ošetřuješ?
děsná to práceUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů