a druhou radu bych potřeboval kdys otevřu šíbr tak mi odnekud vylez bovden kterej je asi odnekud utrhlej šíbr funguje v cajku ale todle nevim kčemu tam je
  a druhou radu bych potřeboval kdys otevřu šíbr tak mi odnekud vylez bovden kterej je asi odnekud utrhlej šíbr funguje v cajku ale todle nevim kčemu tam je 
Moderátor: Minor

a co se týce toho "bovdenu" tak podle mě je to ten co vubec to okno ovládá být tebou zacal bych zkoumat druhou stranu jak je to uchycený a co ti tam chybý ze to vyskocilo/vypadlo/utrhlo se. a zadní zamek je ted v resení ale az sezenu zadní poface lampy
 a co se týce toho "bovdenu" tak podle mě je to ten co vubec to okno ovládá být tebou zacal bych zkoumat druhou stranu jak je to uchycený a co ti tam chybý ze to vyskocilo/vypadlo/utrhlo se. a zadní zamek je ted v resení ale az sezenu zadní poface lampy 
 uz je to víc nez rok co jsem to delal jestly mám na demontu neco spatne tak to pls nekdo doplnte) az budes mít okno dole tal bych ho pomalu zavíral opatrne a koukal kam to patrí nebo co tomu chybý.
  uz je to víc nez rok co jsem to delal jestly mám na demontu neco spatne tak to pls nekdo doplnte) az budes mít okno dole tal bych ho pomalu zavíral opatrne a koukal kam to patrí nebo co tomu chybý.

to odpojení zámku by bylo idealní ale bohužel nemam central
 to odpojení zámku by bylo idealní ale bohužel nemam central  leda ho dodělat
 leda ho dodělat  a měl bych dve mouchy jednou ranou no
 a měl bych dve mouchy jednou ranou no  dá se sehnat ten central novej ? nebo kolik se pohybuje ?
 dá se sehnat ten central novej ? nebo kolik se pohybuje ?  

Petk@ píše:dobře díky za raduto odpojení zámku by bylo idealní ale bohužel nemam central
leda ho dodělat
a měl bych dve mouchy jednou ranou no
dá se sehnat ten central novej ? nebo kolik se pohybuje ?

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů