Silentbloky?
Moderátor: Minor
Silentbloky?
Takže, chtěl bych se zeptat, zda máte nějaké tipy, kde kupovat silentbloky na ee8 i ed9 ať to máme po kupě? čeká mě výměna předních ramen a zajímalo by mě zda se dají koupit i takto jednotlivě, nebo jsou v prodeji pouze celé sety. díky 

Re: Silentbloky?
čus, normálně se prodávají v každých autodílech. Minulej rok jsem měnil v předních příčných ramenech a normálně jsem je koupil v obchodě. Letos jsem měnil v zadních příčných ramenech (je jich celkem 6) a stálo mě to cca 1500,- a v podélných ramenech ty velký 1 kus cca 500,- .Měnil jsem si to sám doma v garáži ve svěráku, tak hodně štěstí..
v autokelly je maj i po jednom kusu, stačí si vybrat to co chceš 

Honda Prelude 2.0 F20A4
Jak pisou kluci....ja sel do PU a zatim spokojenost,pac neorigo udajne moc nevydrzi....a hlavne jsem zvedav jak se zadari sehnat drzak stabiku na EE8.....viz me tema... viewtopic.php?f=9&p=15904#p15904
A nejake konkretne typy na sady?
pokud vim,tak v druhovyrobe nejsou sady,pouze jednotlive kusy....sada pouze PU
srry, ale co je PU?
no hele prrrr zase
tak sem asi blbej nebo je moc hodin nebo nevim, ale v autokelly i jinde ať koukám jak koukám, nikde tam hromady silentbloků nevidím
máte teda kdyžtak nějakej odkaz rovnou? 

Redy píše:no hele prrrr zasetak sem asi blbej nebo je moc hodin nebo nevim, ale v autokelly i jinde ať koukám jak koukám, nikde tam hromady silentbloků nevidím
máte teda kdyžtak nějakej odkaz rovnou?
http://autokelly.cz/#PATH=3761801;1471;163513;209617;6144234;6144235;6144242|CT=16|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|
(Úvodní stránka → Náhradní díly → HONDA → CRX II (ED, EE) [10/87-02/92] → 1.6 i 16V Vtec (1595ccm/110kW/150HP) [10/89-02/92] → Podvozek → díly nápravy a stabilizátoru → silentbloky, uložení ramen a nápravy)
Jazzik
- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
ja menil silentbloky pred rokem a pul kupoval jsem bud febi nebo delphy ....jsou neorygo a drzej jak zidovska vira....znamej ma silentbloky od starline nejlevnejsi pliva co je udajne co je nekvalitni a a jezdi na to jak dobytek uz treti rok a dobry ..takze famy o tom ze neorygo nevydrzej jsou zavadejici...jinyka co se tycky stabilizatoru tyce...Redy vzdyt existuje ebay ...tam to najdes.
já mam taky delphy a je to strašný rozdíl k lepšímu, sice na tom mám najeto pár set kilometrů ale super 

Honda Prelude 2.0 F20A4
Chcem sa opytat na rozdiel medzi gumou a PU. Cital som ze gumene dlhsie vydrzia a su bezudrzbove. Je to tak?
- Michal Delic
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
No tak to pozor na silentbloky ja ich mením práve teraz a na crx je to problém zohnať, na spodnom ramene kde je uchytený tlmič sú dva silenty väčší má priemer 40 mm a zadný okolo 32,4 mm a v katalógoch čo majú dodávatelia píše priemer 37 neviem či to mám len ja ale na crx sa robili tie isté nápravy celý čas... predný silent na prednej náprave zohnať nemôžem, na zadnú nápravu som zohnal akurát len to malé rameno uchytené na karosériu inak nič... a doporučujem keď sa niekto pustí do tejto výmeny tak vymeniť aj uloženia tlmičov nato je opravná sada
Ahoj, už mám z toho nervy, chcel by som to predom všetko nakúpiť a dať vymeniť lebo v servise si vypýtajú nekrestanske peniaze za material. Nemas niekde spisane rozmery ktore budem potrebovat? Lebo snazim sa o to ale to su take utrzkove informacie ze z tym sa daleko nedostanem. Popripade kde objednavas? A odkial si? Chcem ist asi do znacky yamato, ak nie tam tak do hardrace zo zitec.cz. Nechcem PU silenty.
- Michal Delic
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:Ahoj, už mám z toho nervy, chcel by som to predom všetko nakúpiť a dať vymeniť lebo v servise si vypýtajú nekrestanske peniaze za material. Nemas niekde spisane rozmery ktore budem potrebovat? Lebo snazim sa o to ale to su take utrzkove informacie ze z tym sa daleko nedostanem. Popripade kde objednavas? A odkial si? Chcem ist asi do znacky yamato, ak nie tam tak do hardrace zo zitec.cz. Nechcem PU silenty.
Ahoj ja som z Vrútok neviem odkial si ty ale mohol by som ti pomôcť... presné rozmery tých silentov nemám ja to objednávam priamo z roboty kde na takéto veci mám zľavu a objednávam to z rôznych dodávateľov ako je peterson, AC diely, Intercars, poprípade skúsim zohnať schémy nemal by to byť problém
Schemy su v tejto teme. Ak myslis tie. Ak myslis ine tak budem za ne len rad 
viewtopic.php?f=9&t=1452

viewtopic.php?f=9&t=1452
- Michal Delic
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
posnažím sa zohnať neaké aj z rozmermi
vdaka
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“