5. CRX SRAZ Brno a okolí
Moderátor: Minor
5. CRX SRAZ Brno a okolí
Majitelé našich CRXátek z Brna a okolí, kdy nejraději chcete vyrazit? Anketa je tu proto, aby se domluvil nějaký společný sraz právě tohoto regionu a potom společná jízda na kemp (po dálnici nejedeme!). Chcete jet radši v pátek (tak kolem 4-5-6h.) nebo v sobotu ráno (10-11)?? Sraz bude na parkovišti u Globusu v Brně-Ivanovicích.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: 5. CRX SRAZ Brno a okolí
No já jsem raději pro pátek po té 4. hodině. Mohl bych to vzít rovnou z práce, ve které končím ve 4. Zrovna mě dneska napadlo, že bych tady tuto otázku nadhodil. V sobotu by bylo pro mě výhodnější jet rovnou od nás do Žďáru, abych nemusel zbytečně zajíždět do Brna a pak se zase vracet. Taky by mě zajímalo, kdy se tam v cca v pátek začnou sjíždět ostatní. Další problém je, že tady neznám moc lidí a nevím, jak to vychytat s ubytováním. To je asi zatím ode mně vše 
Taky bych jel uz v patek....Jinak ja mam ubytovani vyreseny ze spim pod sirakem,maximalne beru stan...
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Taky bych jel uz v patek....Jinak ja mam ubytovani vyreseny ze spim pod sirakem,maximalne beru stan...
taky to tak vidim. A kdyz bude chcat, tak vlezu do auta. Uz jsem v nem spal loni a bylo to pohodlny
Nikdo víc tady není?? 

Jestli mě to vůbec vyjde, tak bych jel v pátek a spát budu v autě. Od prvního července mám dovolenou a práce je pořád strašně moc. Uvidím jak budu stíhat

Honza píše:J!R! píše:Taky bych jel uz v patek....Jinak ja mam ubytovani vyreseny ze spim pod sirakem,maximalne beru stan...
taky to tak vidim. A kdyz bude chcat, tak vlezu do auta. Uz jsem v nem spal loni a bylo to pohodlnyjen doufam,ze mi do nej uz nepotece jak nedavno, protoze bych si asi moc nepomohl
Ouuuu tak ja jsem rad ze se vlezu do auta jako ridic,pac jako spac nemam sanci
Jako pokud se prida nettopeer,LoizaCS,Antiamik,Vyskovaci,Dugles a jini co tu nejsou,tak to bude super...
Ja mel za to ze nas pojede aspon 10...tak sup sup,at to vtecuje lidi...
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
V sobotu o 10:00 bez problémov stíham (a bez vtecu) 
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Ouuuu tak ja jsem rad ze se vlezu do auta jako ridic,pac jako spac nemam sanciale nejak to dopadne...
Jako pokud se prida nettopeer,LoizaCS,Antiamik,Vyskovaci,Dugles a jini co tu nejsou,tak to bude super...
No, já ale asi nepojedu s CRX
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- nettopeer
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Ouuuu tak ja jsem rad ze se vlezu do auta jako ridic,pac jako spac nemam sanciale nejak to dopadne...
já Vám ještě přesně neřeknu kdy pojedu

já pojedu asi v pátek.... taky by mě zajímalo kdy se tam začnou sjížtět auta... a jelikož jsem ze znojma tak by pro mě byla zajíždka jed do brna.. takže asi dojedu až na místo....
OK! Tak v patek 24.6. v 16:45 na parkovisti u Globusu (kdyz sjedete z rychlostky na kruhac, tak druhy vyjezd). Uvidime se.
ok,pisu si a bud tam....
Já asi podle toho jak s tou chatkou. Pokud bude i v pátek tak bych dojel na páteční sraz, pokud ne, tak jedu sobotu ráno (třeba před 9) abych tam byl celou sobotu, a nedělu uvidim jestli tam budu nebo ještě v sobotu dom...
Hiro, tak mi pak dej vědět jak s tou chatkou to bude
Hiro, tak mi pak dej vědět jak s tou chatkou to bude
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
No a já kluci... nevím jestli pojedu CRXkou, ale pokud ne, tak bych kolem 17 hodiny (snad) mohl být u globu... pokud tedy nebude dohoda znít jinak... potom bych to udělal nějak jinak noooo
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
LoizaCS píše:No a já kluci... nevím jestli pojedu CRXkou, ale pokud ne, tak bych kolem 17 hodiny (snad) mohl být u globu... pokud tedy nebude dohoda znít jinak... potom bych to udělal nějak jinak noooo
Čas jsem dal schválně takovej, aby se mohlo ještě čekat na ty opozdilce

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:LoizaCS píše:No a já kluci... nevím jestli pojedu CRXkou, ale pokud ne, tak bych kolem 17 hodiny (snad) mohl být u globu... pokud tedy nebude dohoda znít jinak... potom bych to udělal nějak jinak noooo
Čas jsem dal schválně takovej, aby se mohlo ještě čekat na ty opozdilce. Pokud 100% potvrdíš, že dojedeš, myslím, že klukům nebude vadit když počkáme. Ta čtvrt hodinka nikoho nezabije
![]()
Tak jako 100% pokud se něco nestane na silnici
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
5.CRX SRAZ Brno a okolí !POZOR OPRAVA!
Čas zůstává stejný, místo také, ale napsal jsem špatně to parkoviště - je u BAUMARKTU. Takže znovu:
24.6. v 16:45 sraz na parkovišti u BAUMARKTU!
Mapa: http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&hl=cs&doflg=ptm&ie=UTF8&ll=49.25997,16.58029&spn=0.000947,0.002642&t=h&z=19&iwloc=0004a5fba8fdb240cabec&msid=202568294099626655417.0004a5fba404d70b1495b
Mapa: http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&hl=cs&doflg=ptm&ie=UTF8&ll=49.25997,16.58029&spn=0.000947,0.002642&t=h&z=19&iwloc=0004a5fba8fdb240cabec&msid=202568294099626655417.0004a5fba404d70b1495b
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Re: 5.CRX SRAZ Brno a okolí !POZOR OPRAVA!
Hira píše:Čas zůstává stejný, místo také, ale napsal jsem špatně to parkoviště - je u BAUMARKTU. Takže znovu:
Hosi pojede se pomalinku , moooc pomalinku, protože , .. nevím kdymi zase začnou hořet zadní brzdy, a ... s tím d2 podvozkem ... na silnicích , jedině pomalu

- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: 5.CRX SRAZ Brno a okolí !POZOR OPRAVA!
sajlem píše:Hira píše:Čas zůstává stejný, místo také, ale napsal jsem špatně to parkoviště - je u BAUMARKTU. Takže znovu:
Hosi pojede se pomalinku , moooc pomalinku, protože , .. nevím kdymi zase začnou hořet zadní brzdy, a ... s tím d2 podvozkem ... na silnicích , jedině pomalu
Neboj, určitě pojedeme "přiměřeně"

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“