Fotky na H-C

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Fotky na H-C

Příspěvekod Martin666 » 06 kvě 2011 18:06

Zdravím dobří lidé z tohoto a nejenom tohoto kraje,

Kód: Vybrat vše

http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=613866#613866

Fotografie je má, s námětem pomohl J!R!. Ostatním fotkám, jak je vidět, tam něco schází. Díky tomu, že je na fotce J!R!, tak ta fotka je živá. A to já, jako fotoreportér vím. Bohužel bez dobrého přístroje toho moc neudělám.

Děkuji J!R!mu!

btw... modlete se, ať mám do srazu auto a peníze, abych mohl dojet a odfotit to celé popřípadě

jen jako.... na podívání :-D
Naposledy upravil(a) Martin666 dne 06 kvě 2011 19:42, celkem upraveno 1 x.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotky na H-C

Příspěvekod Wláďa » 06 kvě 2011 19:38

Mě ten odkaz nejde... :o
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 06 kvě 2011 19:42

Wláďa píše:Mě ten odkaz nejde... :o

Už by mělo....
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 kvě 2011 20:46

LoizaCS píše:Zdravím dobří lidé z tohoto a nejenom tohoto kraje,

Kód: Vybrat vše

http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=613866#613866

Fotografie je má, s námětem pomohl J!R!. Ostatním fotkám, jak je vidět, tam něco schází. Díky tomu, že je na fotce J!R!, tak ta fotka je živá. A to já, jako fotoreportér vím. Bohužel bez dobrého přístroje toho moc neudělám.

Děkuji J!R!mu!

btw... modlete se, ať mám do srazu auto a peníze, abych mohl dojet a odfotit to celé popřípadě

jen jako.... na podívání :-D

:) Jsem doopravdy dojat :) Dekuji za bajecnou tecku za dnesnym dnem,ktery ze zacatku byl nocni mura,ale odpoledne se moc vydarilo a ted i vecer .) Diky
Jinak jsem rozhodne pro,abychom jeste nekdy neco spachali,nejaky napady jsou a kdyz je nekdo kdo to umi nafotit,tak je to pak radost....Dejte mi lidi,ja to udelam :D :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 06 kvě 2011 21:15

Tak jsem rád, že jsi taky rád :-) určitě něco podnikneme, ale budu si zase muset domluvit foťák a možná den před tím se s ním naučit fotit :-D protože jak jsme fotili, tak jsem s tím bojoval :-D můj starej nic nenahradí *cry* *cry* *cry*

joooo, byl dneska u mě původní majitel CRX... nechal mi tu nějaké svody nerezové 4-1, potom nějakej paket na auto :-) a zadní světla :-) origo!!!! *fin*
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 kvě 2011 22:37

LoizaCS píše:Tak jsem rád, že jsi taky rád :-) určitě něco podnikneme, ale budu si zase muset domluvit foťák a možná den před tím se s ním naučit fotit :-D protože jak jsme fotili, tak jsem s tím bojoval :-D můj starej nic nenahradí *cry* *cry* *cry*

joooo, byl dneska u mě původní majitel CRX... nechal mi tu nějaké svody nerezové 4-1, potom nějakej paket na auto :-) a zadní světla :-) origo!!!! *fin*

Tak to gratuluji :) Kdyz mi to vyjde,tak bych se stavil pro svoje svetla a omrknul ty svody a dalsi zajimavy veci....taky auto,rameno atd.... :) Slo by zitra?
Jinak ja dnes zjistil ze jedna z uzasnych iridiovych svicek je "mechanicky" na kasi(ta keramicka cast se v kovove otaci dokola a zlehka i kolmo k ose) ....fakt poser,kdyz me jedna stala 550kc.....Ona se totiz klepala faja a ja byl vydesen co na tom motoru klepe....nastesti je to uz ok,teda verim si,ikdyz jsem to jeste nenakopl.Ale svicky maj dost bili povlak,to musim taky jeste vyresit....

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 06 kvě 2011 23:00

J!R! píše:
LoizaCS píše:Tak jsem rád, že jsi taky rád :-) určitě něco podnikneme, ale budu si zase muset domluvit foťák a možná den před tím se s ním naučit fotit :-D protože jak jsme fotili, tak jsem s tím bojoval :-D můj starej nic nenahradí *cry* *cry* *cry*

Tak to gratuluji :) Kdyz mi to vyjde,tak bych se stavil pro svoje svetla a omrknul ty svody a dalsi zajimavy veci....taky auto,rameno atd.... :) Slo by zitra?
Jinak ja dnes zjistil ze jedna z uzasnych iridiovych svicek je "mechanicky" na kasi(ta keramicka cast se v kovove otaci dokola a zlehka i kolmo k ose) ....fakt poser,kdyz me jedna stala 550kc.....Ona se totiz klepala faja a ja byl vydesen co na tom motoru klepe....nastesti je to uz ok,teda verim si,ikdyz jsem to jeste nenakopl.Ale svicky maj dost bili povlak,to musim taky jeste vyresit....

Zítra ani v nedělu nemohu... jelikož mám maturitu v pondělí, měl bych se začít učit :-D musím nějak stihnout asi tak 100 otázek :-D takže bude co dělat.. ale je to malá daň, když jsem se celý rok neučil a sral jsem na to :-D

Btw... auti moje ještě doma nemám, to budu mít asi až příští týden... ale nevím kdy.. podle otho, jestli mě výjde karosařina levně či draze...

To byl ten problém, jak si říkal, že si měl ráno noční můru?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 07 kvě 2011 00:36

gratulace a těším se na tvé další počiny *fin* *slint* !

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 07 kvě 2011 00:41

Mám jeden hafo moc dobrej nápad, ale bude to chtít ženskou... v sukni... a to bude mega fotka :-) jo a dobré počasí :-D a auto a foťák :-D sakra... tolik věcí se mi nikdy dohromady nesejde :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 07 kvě 2011 07:12

auta budou, foťák sežeň co nejrychlejc a o holku v sukni se snad někdo postará ne? *vytlem* pánové, kdo, hlaste se :D !

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 07 kvě 2011 10:15

Redy píše:auta budou, foťák sežeň co nejrychlejc a o holku v sukni se snad někdo postará ne? *vytlem* pánové, kdo, hlaste se :D !

Auto stačí jenom jedno :-D to až budu mít.... snad někdy.... to své :-D S tou ženskou by to taky nebylo tak lehké... :-D potřebuji vytříbený kus ženský na skotský kroj :-D A foťák? No, to stačí říct kamošovi a mám ho, ale taky toho má hodně, takže málokdy se dohodnem na tom, aby mi půjčil foťák :-D A navíc mám jedno, jenom jedno místo, kde to chci spáchat :-D jiné místo nepřipadá v úvahu. A navíc budu muset sladit a sledovat čas, co dělá se světlem... to bude sakra fotka, pokud se povede, ale na tu fotku budu potřebovat pár dní :-D sakra :-D už abych začal zkoumat :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 kvě 2011 11:23

Tak auto mam,modelku jsem uz taky sehnal,kdyztak sezenu dalsi a hezky pocasi by taky nemusel byt problem... :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 07 kvě 2011 13:37

J!R! píše:Tak auto mam,modelku jsem uz taky sehnal,kdyztak sezenu dalsi a hezky pocasi by taky nemusel byt problem... :)

Ty chceš další fotku ? :-D Ale počítej s tím, že bych ji potom dal na H-C do soutěže :-D pak Ti někdy nastíním, co chci udělat za fotku.... měla by být dokonalá. Přemýšlel jsem nad tím hafo dlouho! Ale ta modelka na sobě musí být minisukni.... jakože skotskou... barevnou... chápeš... červená, zelená, modrá... a takové ty barvy :-D pak ještě slunko vyčekovat, sehnat delší objektiv a vubec, sehnat kvalitní zrcadlo :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Zpět na „Pokec / Discussion“