Original chip
Moderátor: Minor
Original chip
Při koupi auta jsem dostal do ruky krabičku s nápisem "Orig. Chip CRX", když jsem ji otevřel našel jsem to, co je na obrázku... Borec byl němec, takže nevim odkud to je. Jsem novej CRXař, takže ještě nevím všechno. Můžete mi říct co to je? 

- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Original chip
Ahoj, tak odhadl bych ze ted asi v crxku mas nejaky upraveny chip, a to co jsi mel v krabicce je seriova rom
mooonwalker píše:Ahoj, tak odhadl bych ze ted asi v crxku mas nejaky upraveny chip, a to co jsi mel v krabicce je seriova rom
Presne tak...sam mam neco podobneho v jedne jednotce.Proste se odpajel seriovej a dal nejaky jinaci.Ja to mam reseny ze je tam naletovana patice a cipy se daj rychle menit bez letovani...
Kurna,jsem vic a vic zvedavej na Tvou CRX.... a fakt napis co stala

hlavně ať tam nemáš mugen
a já už to vííím, cca 40tisíc 

Redy píše:hlavně ať tam nemáš mugena já už to vííím, cca 40tisíc
To bylo na me?

nene
ty víš co tam máš, u abera je to zatím objevování
je teda ale dobrý že mu k tomu dal origo, to je příjemné 

Je tam výfuk Mohr i se svodama, kterej stojí kolem 15 000 (dočetl jsem se na nějakým fóru). 3600 převozní značky + olej + trochu benzínu, necelých 6000 cesta za benzín (tankoval jsem 2 auta). Když si vemete, že CRX stála cca 34 000, je tam výfuk dejme tomu za 15tis., je to chiplý, sportovní sedačky, celolak, kit sání, dělaná elektrika na oknech a dalších X kravinek, tak je to celkem za pusu. Ťukanec se opraví, fakt to není taková havárka jak to vypadá. Držáky světel jsou oba OK. 

Aber píše:Je tam výfuk Mohr i se svodama, kterej stojí kolem 15 000 (dočetl jsem se na nějakým fóru). 3600 převozní značky + olej + trochu benzínu, necelých 6000 cesta za benzín (tankoval jsem 2 auta). Když si vemete, že CRX stála cca 34 000, je tam výfuk dejme tomu za 15tis., je to chiplý, sportovní sedačky, celolak, kit sání, dělaná elektrika na oknech a dalších X kravinek, tak je to celkem za pusu. Ťukanec se opraví, fakt to není taková havárka jak to vypadá. Držáky světel jsou oba OK.

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“