Original chip

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Original chip

Příspěvekod Hira » 29 dub 2011 15:06

Při koupi auta jsem dostal do ruky krabičku s nápisem "Orig. Chip CRX", když jsem ji otevřel našel jsem to, co je na obrázku... Borec byl němec, takže nevim odkud to je. Jsem novej CRXař, takže ještě nevím všechno. Můžete mi říct co to je? :-D
Přílohy
DSC00034.jpg

mooonwalker
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Original chip

Příspěvekod mooonwalker » 29 dub 2011 15:11

Ahoj, tak odhadl bych ze ted asi v crxku mas nejaky upraveny chip, a to co jsi mel v krabicce je seriova rom

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 29 dub 2011 15:58

mooonwalker píše:Ahoj, tak odhadl bych ze ted asi v crxku mas nejaky upraveny chip, a to co jsi mel v krabicce je seriova rom

Presne tak...sam mam neco podobneho v jedne jednotce.Proste se odpajel seriovej a dal nejaky jinaci.Ja to mam reseny ze je tam naletovana patice a cipy se daj rychle menit bez letovani...
Kurna,jsem vic a vic zvedavej na Tvou CRX.... a fakt napis co stala :) vzdyt o nic nejde,kazdej to sdelil...

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 dub 2011 16:00

hlavně ať tam nemáš mugen :lol: a já už to vííím, cca 40tisíc :lol:

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 29 dub 2011 16:17

Redy píše:hlavně ať tam nemáš mugen :lol: a já už to vííím, cca 40tisíc :lol:

To bylo na me? :D Mugen fakt nemam,ale jakejsi SPOON ci co... :P :D :D Nee,kecam...nevim co je zac,ale par se jich tu po CR pohybuje...mel jej Cocks v prvnim ceru,pak ho ma kamos v C4g a par dalsich...Vtec spina 4500,odstraneny omezovac.Jakoze prvni jizda byla takova nejista,ale pak se mi libilo ze pri razeni v 8tis mi otacky nepadnou pod 6tis,tudiz stale jedu ve vtecu.On se sice sepl v 4500ot,ale nebylo to tak znatelny jak na serii,no a pak se jeste cosi stalo kolem 6tis....Ovsem na serii to proste nema,to jsem si overil v pondeli na letisti.Takze mam v aute opet serii....ale treba na nejakym vyladenejsim motoru by to bylo lepsi.Mam pouze CAI,svody,komplet vyfuk,odlehcenou remenici...

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 dub 2011 16:19

nene :D ty víš co tam máš, u abera je to zatím objevování *fin* je teda ale dobrý že mu k tomu dal origo, to je příjemné *fin*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 29 dub 2011 16:35

Je tam výfuk Mohr i se svodama, kterej stojí kolem 15 000 (dočetl jsem se na nějakým fóru). 3600 převozní značky + olej + trochu benzínu, necelých 6000 cesta za benzín (tankoval jsem 2 auta). Když si vemete, že CRX stála cca 34 000, je tam výfuk dejme tomu za 15tis., je to chiplý, sportovní sedačky, celolak, kit sání, dělaná elektrika na oknech a dalších X kravinek, tak je to celkem za pusu. Ťukanec se opraví, fakt to není taková havárka jak to vypadá. Držáky světel jsou oba OK. :-)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 29 dub 2011 17:39

Aber píše:Je tam výfuk Mohr i se svodama, kterej stojí kolem 15 000 (dočetl jsem se na nějakým fóru). 3600 převozní značky + olej + trochu benzínu, necelých 6000 cesta za benzín (tankoval jsem 2 auta). Když si vemete, že CRX stála cca 34 000, je tam výfuk dejme tomu za 15tis., je to chiplý, sportovní sedačky, celolak, kit sání, dělaná elektrika na oknech a dalších X kravinek, tak je to celkem za pusu. Ťukanec se opraví, fakt to není taková havárka jak to vypadá. Držáky světel jsou oba OK. :-)

*pohladit* *fin* dobry kup :) Jsem moc zvedav jak pojede... :)

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“