Nekdo z okoli Kladna?
Moderátor: Minor
Nekdo z okoli Kladna?
Zdravim, nasel by se tu nekdo z okoli Kladna u koho bych se mohl podivat na motor ve Vasem aute? Potreboval bych videt jak je vse pozapojovane atd... Nazivo je to lepsi nez z manualu a ne vse je tam zobrazeno tak jak bych potreboval. Diky moc 

Re: Nekdo z okoli Kladna?
hele já na Kladně pracuju ale mám 2 generaci, takže netuším jestli by ti to nějak pomohlo..
Honda Prelude 2.0 F20A4
Ozz píše:hele já na Kladně pracuju ale mám 2 generaci, takže netuším jestli by ti to nějak pomohlo..
Cau, to by bylo supr. Nevadi kdyz to bude 2.g, 1.g je tu opravdu malo, ale zrovna ty tam mas stejnej motor jako ja D16A8. Potom napis jak se domluvime. Diky, měj se.
- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, kdyz by jsi chtel jsem taky z Kladna
tak se zamnou stav, dělám v AAA Auto, je to na Generála Klapálka, přímo naproti benzínce pap oil, kousek od autobusáku..budu tam zítra, v pátek, v sobotu a v neděli, od 10 do 20h
kdyžtak písni na 773 124 166, nebo přijď normálně dovnitř a řekni že jdeš za Petrem Štochlem..

Honda Prelude 2.0 F20A4
tak se zamnou stav, dělám v AAA Auto, je to na Generála Klapálka, přímo naproti benzínce pap oil, kousek od autobusáku..budu tam zítra, v pátek, v sobotu a v neděli, od 10 do 20h
kdyžtak písni na 773 124 166, nebo přijď normálně dovnitř a řekni že jdeš za Petrem Štochlem..

Honda Prelude 2.0 F20A4
- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Ok v patek bych se tam stavil asi pred 4tou hodinou to koncim v praci
Nemel by nekdo naky fotky D16 po vytahnuti z auta? Zajima me ta strana kde je sani, nebo odkaz kde je nakej nafocenej. Diky
- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
skoda ze jsi nerekl kdyz jsme se videli jsme se hned mohli domluvit ale kdyztak fotek mam plno a stejne jsem chtel stebou mluvit krz ten plac u tebe. tak mi kdyztak brnkni 733131369 a dohodnem se.