hladove oko
Moderátor: Minor
hladove oko
Zdravim chtel jsem se zeptat jestli honda crx 2g ma tzv. hladove oko koupil jsem si hondicku a nevim je tam malo benzinu a zajimalo by me jestli mi to dojde nebo se nekde rozvisti dekuji za radu swen
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: hladove oko
Ee, nesvítí 

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
všechny motorizace kromě B16A1 ho nemají .pouze B16A1 ho má.
taky mě to zajímalo kolirát jsem čekal až se rozsvítí a ono nic tak jsem radči natankoval jak složity by bylo ho dodělat ? bylo by to fajn
Musel bys dát nádrž z EE8/EE9 a dotáhnout kabeláž.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
nic moc fajn na tom není, kontrolka se rozsvítí těsně nad poslední čárkou a to jsem věděl i u ED9 že mě čeká další výdaj 

Minor píše:Musel bys dát nádrž z EE8/EE9 a dotáhnout kabeláž.
zase trocha práce

Redy píše:nic moc fajn na tom není, kontrolka se rozsvítí těsně nad poslední čárkou a to jsem věděl i u ED9 že mě čeká další výdaj
asi máš zase pravdu ale mě by šlo asi o dobry pocit

tak ono ani tohle není záchrana
včera se mi stalo že jsem jel, tu zatáčka tam zatáčka a hladové oko, tak jsem zastavil a jak benzín stekl tak přestalo svítit
tak jsem si řekl, jůů dobrý a jel jsem dál ale za chviličku už jsem benzínku opravdu potřeboval 

U EE8/EE9 platí lidová poučka že při rozsvícení pumpičky člověk lehkou nohou najede jěště 100 km
Mám to vyzkoušeno(s připraveným kanystříkem v autě samozřejmě)a je to tak.
Každá B16A1 je ale jiná co se týče výkonu i žravosti...
Osobně sem byl také z ED9 nervozní že se nedovim kdy už je třeba zavítat k pumpě-nebyl tam ten přehled no...
Mám to vyzkoušeno(s připraveným kanystříkem v autě samozřejmě)a je to tak.
Každá B16A1 je ale jiná co se týče výkonu i žravosti...
Osobně sem byl také z ED9 nervozní že se nedovim kdy už je třeba zavítat k pumpě-nebyl tam ten přehled no...

já měl u své ED9ky vyzkoušeno že když dojede ručička až úplně nejvíc nakonec co to jde, tak dojedu ještě 50km...ale myslím že je to u každého auta trošku jinak, každý má trochu jinak budíky a tak
je to o tom soužití s daným autem 

já měl u své ED9ky vyzkoušeno že když dojede ručička až úplně nejvíc nakonec co to jde, tak dojedu ještě 50km...ale myslím že je to u každého auta trošku jinak, každý má trochu jinak budíky a tak
je to o tom soužití s daným autem 

Souhlasim s redym rucicka mi klesla az uplne dolu ale ja bez kanistru porad jezdil
docela sem si hral no a az kdyz spatne chytala tak jsem natankoval a dobry a najel jsem jeste asi +-50 Km no takze ja problem v tom nevidim jen si na to zvyknout

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Michal Delic
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
tak ja neviem to čo tu je je pravda čo píšete ale mňa by zaujímalo ako vám to papá ja keď to niekedy naháňam čo to dá tak si potiahne menej ako keď jazdím light a naopak keď chcem ísť na spotrebu tak mám vír v nádrži ale iba občas a tankujem na tej istej pumpe
- Autozednik Mambo
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
ED9 nema rezervu? Mi se rožne ta žluta kontrolka motoru jak je to na rezervě v červenym, si s tim asi nekdo pohral 

Naposledy upravil(a) Autozednik Mambo dne 27 pro 2011 20:12, celkem upraveno 1 x.
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Téměř vždy jsem tankoval plnou, vynuloval denní počet km a znova tankoval po +/- 550km. Musel jsem to takhle dělat, protože se mi ručička z plné klesla jen do půlky a pak už neklesala. ze zvyku už to tak dělám skoro vždy i po opravě.
Co jsem zkoušel, tak jsem na plnou, až do chcípnutí jsem ujel 630km.
Co jsem zkoušel, tak jsem na plnou, až do chcípnutí jsem ujel 630km.
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Objevilo se na FB, rozhodně nechci nikoho podněcovat ale koho to zajímá ať si to přečte...
Všem, kteří nechtějí platit za benzín přes 30,- Kč/litr.
Předejte tuto zprávu vašim přátelům, a to kvůli vedení inteligentní války proti naftovým společnostem.
Říká se, že cena benzínu brzy překročí 1,50 Euro za litr. Chcete, aby se cena snížila? Musíme společně a solidárně reagovat!
Někdo přišel na geniální myšlenku, a to mnohem více smysluplnější než byla ta - nekupovat benzín v určitý den v dubnu nebo květnu. Naftové společnosti se této myšlence velmi dobře zasmáli, protože věděli, že když nebudeme kupovat benzín, ublížíme si tím jen sami sobě.
Avšak následující nabídka se může ukázat jako velice účinná, pokud bychom ji všichni striktně dodrželi!
Dejte si čas s přečtením této zprávy až do konce a spojte se s námi.
Naftové společnosti nám vnucují myšlenku, že jejich ceny jsou pro nás velmi výhodné. Ale vy si myslíte, že výhodné je kupovat benzín za 58,9 centů za litr.
A to my také!
Musíme jim tedy společně ukázat, že jsme to my kupující a ne oni prodávající, kdo bude regulovat ceny nafty na trhu, protože vzhledem ke každodennímu zvýšení cen benzínu musíme reagovat jako spotřebitelé!
Můžeme mít skutečný vliv na trh s benzínem, pokud tuto akci povedeme všichni společně ve válce proti těmto cenám.
Takže tady je návrh: Nekupme ani kapku benzínu u dvou nejdůležitějších naftových společností (ve skutečnosti je to stejně pouze jedna) SHELL a ESSO.
Pokud oni neprodají benzín, budou muset snížit jeho cenu. Pokud oni sníží ceny, ostatní společnosti je budou muset následovat.
Aby to mělo skutečný vliv, musíme získat spolupráci miliónů klientů SHELLu a ESSA. Dodržením tohoto nám dává možnost toho dosáhnout.
Tato zpráva byla zaslána přibližně třiceti osobám. Jestliže každý z nich to pošle zhruba deseti dalším (30x10 = 300), a tito udělají to samé (300x10 = 3000) atd., tuto zprávu může obdržet více než 30 000 000 spotřebitelů.
Všechno, co musíte udělat, je to, poslat tuto zprávu deseti lidem a požádat je,aby udělali totéž. A samozřejmě nezapomeňte bojkotovat SHELL a ESSO !
Toť vše, pokud si myslíte, že můžeme společně vyprovokovat cenu benzínu, pošlete tuto zprávu všem vašim známým. Zkusme to, Češi si vždy dokáží poradit, nejsme tupci jako američani, nemáme co ztratit !
Všem, kteří nechtějí platit za benzín přes 30,- Kč/litr.
Předejte tuto zprávu vašim přátelům, a to kvůli vedení inteligentní války proti naftovým společnostem.
Říká se, že cena benzínu brzy překročí 1,50 Euro za litr. Chcete, aby se cena snížila? Musíme společně a solidárně reagovat!
Někdo přišel na geniální myšlenku, a to mnohem více smysluplnější než byla ta - nekupovat benzín v určitý den v dubnu nebo květnu. Naftové společnosti se této myšlence velmi dobře zasmáli, protože věděli, že když nebudeme kupovat benzín, ublížíme si tím jen sami sobě.
Avšak následující nabídka se může ukázat jako velice účinná, pokud bychom ji všichni striktně dodrželi!
Dejte si čas s přečtením této zprávy až do konce a spojte se s námi.
Naftové společnosti nám vnucují myšlenku, že jejich ceny jsou pro nás velmi výhodné. Ale vy si myslíte, že výhodné je kupovat benzín za 58,9 centů za litr.
A to my také!
Musíme jim tedy společně ukázat, že jsme to my kupující a ne oni prodávající, kdo bude regulovat ceny nafty na trhu, protože vzhledem ke každodennímu zvýšení cen benzínu musíme reagovat jako spotřebitelé!
Můžeme mít skutečný vliv na trh s benzínem, pokud tuto akci povedeme všichni společně ve válce proti těmto cenám.
Takže tady je návrh: Nekupme ani kapku benzínu u dvou nejdůležitějších naftových společností (ve skutečnosti je to stejně pouze jedna) SHELL a ESSO.
Pokud oni neprodají benzín, budou muset snížit jeho cenu. Pokud oni sníží ceny, ostatní společnosti je budou muset následovat.
Aby to mělo skutečný vliv, musíme získat spolupráci miliónů klientů SHELLu a ESSA. Dodržením tohoto nám dává možnost toho dosáhnout.
Tato zpráva byla zaslána přibližně třiceti osobám. Jestliže každý z nich to pošle zhruba deseti dalším (30x10 = 300), a tito udělají to samé (300x10 = 3000) atd., tuto zprávu může obdržet více než 30 000 000 spotřebitelů.
Všechno, co musíte udělat, je to, poslat tuto zprávu deseti lidem a požádat je,aby udělali totéž. A samozřejmě nezapomeňte bojkotovat SHELL a ESSO !
Toť vše, pokud si myslíte, že můžeme společně vyprovokovat cenu benzínu, pošlete tuto zprávu všem vašim známým. Zkusme to, Češi si vždy dokáží poradit, nejsme tupci jako američani, nemáme co ztratit !
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
to jsem se nasmál...to je reklama na lukoil ne?
A k těm cenám ,dnes už je dost rapidní rozdíl vidět .I 5kč rozdílu mezi čerpačkama.
A selskej rozum mi říká ,že cenu tady mrví stát a ještě více příjem z ní .
Za prvé tu máme spotřební daň a daň z přidané hodnoty.
Dohromady to činí více jak 50% ceny .
To zavedli v takové výši ,aby do kasičky na silnice přibývalo.
Ovšemže zahraniční dopravci,i příhraniční naši včetně OS aut .Začli nakupovat v cizině,jsme nejdražší.
Předpokládanej schodek od lonského března do letošního 7-8 miliard Kč. A to se vyplatí.
Nesnáším soc nápady.
Jestli si pořád myslíte jak nás čerpadláři berou na hůl,zkuste si na nějaké ceně přidat 50 haléřů do vaší fiktivní čerpadlářské prodejny a spočítejte o kolik nabude cena koncová. Pak pochopíte kdo nás bere na hůl.
A k těm cenám ,dnes už je dost rapidní rozdíl vidět .I 5kč rozdílu mezi čerpačkama.
A selskej rozum mi říká ,že cenu tady mrví stát a ještě více příjem z ní .
Za prvé tu máme spotřební daň a daň z přidané hodnoty.
Dohromady to činí více jak 50% ceny .
To zavedli v takové výši ,aby do kasičky na silnice přibývalo.
Ovšemže zahraniční dopravci,i příhraniční naši včetně OS aut .Začli nakupovat v cizině,jsme nejdražší.
Předpokládanej schodek od lonského března do letošního 7-8 miliard Kč. A to se vyplatí.
Nesnáším soc nápady.
Jestli si pořád myslíte jak nás čerpadláři berou na hůl,zkuste si na nějaké ceně přidat 50 haléřů do vaší fiktivní čerpadlářské prodejny a spočítejte o kolik nabude cena koncová. Pak pochopíte kdo nás bere na hůl.
neni nad to mit litr nafty za 6kc hh:D
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Slávek píše:neni nad to mit litr nafty za 6kc hh:D
jinýmy slovy...kupuji od zloděje