stechi píše:tak podávám nové info. Dnes mi volali z kriminální policie stím že viník je ve vazbě a našla se kapota a sedacky. Auto bych momel snad uz možna dostat pristi tyden. Ted ho má soudní znalec na vyčíslení škody.

Moderátor: Minor
stechi píše:tak podávám nové info. Dnes mi volali z kriminální policie stím že viník je ve vazbě a našla se kapota a sedacky. Auto bych momel snad uz možna dostat pristi tyden. Ted ho má soudní znalec na vyčíslení škody.
stechi píše:tak podovám nové info auto mam v garáži včera jsem zapracoval na vnitřku a to znamená že jsem ho celý rozebral a zjistil že při vytrhávání radia za to vzal tolik ze vylomil tu zeleznou klec v ktery je panel topeni, radio atd.. z palubky tak ze i znicil v palubce ty platové držáky.. pak jak jsem tam měl ctyrbodové pasy uchycené vlastne misto tech zadni tak jak mame uchycení ve strane v tech odekládacích prostorech tak bylo utrženo cely to zavírání. tak že bych se chtel zeptat jestli nekdo má palubku, kovovou klec na radio atd.., ty odkladáci prostory vedle zadní sedačky. Dále bych se chtěl zeptat jestli nevite nekdo jak demontovat vedle pedálu operku nohy? vubec na to nemuzu přijít. diky za odpovědi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů