Chtěl bych vědět něco o iridiových a závodních. Popřípadě jaké jsou mezi nimi rozdíly (kromě ceny). A popřípadě, kterou značku preferujete (tedy jestli NGK nebo Denso)....

Moderátor: Minor

LoizaCS píše:Toto téma jsem tu ještě nenašel, ale ... možná by se to hodilo sem trochu popsat. Jsou normální svíčky, platinové, iridiové a závodní.
Chtěl bych vědět něco o iridiových a závodních. Popřípadě jaké jsou mezi nimi rozdíly (kromě ceny). A popřípadě, kterou značku preferujete (tedy jestli NGK nebo Denso)....

exxsodus píše:LoizaCS píše:Toto téma jsem tu ještě nenašel, ale ... možná by se to hodilo sem trochu popsat. Jsou normální svíčky, platinové, iridiové a závodní.
predepsne jsou NGK BCPR6E-11

Minor píše:Do hondy NGK. Iridiové mají vyšší životnost, jinak je to asi jedno.
 protože mám hodně divoké sny o autech
 protože mám hodně divoké sny o autech 

Minor píše:Myslím, že pleteš dohromady dvě věci, výrobce a druh svíček.
Existují Denso iridium a NGK iridium, stejně tak jako existují obyčejné Denso a obyčejné NGK. V autě mám NGK iridium a jsem spokojen.
Pokud koupíš Densa, nejspíš budeš spokojen taky, ale obecný názor zní, že hondy mají prostě nejradši NGK, ať už obyč nebo iridium nebo ještě nějaké jiné, platinové nebo co já vím.

exxsodus píše:LoizaCS píše:Toto téma jsem tu ještě nenašel, ale ... možná by se to hodilo sem trochu popsat. Jsou normální svíčky, platinové, iridiové a závodní.

Redy píše:exxsodus píše:LoizaCS píše:Toto téma jsem tu ještě nenašel, ale ... možná by se to hodilo sem trochu popsat. Jsou normální svíčky, platinové, iridiové a závodní.
Loiza má ale B16, tam jsou jiné svíčky ne?

Redy píše:pokud se nepletu tak u B16 je to NGK BKR7E-11, kdyžtak opravit

Sice mě to líta naprosto dokonale, ale... prevence je potřeba
 Sice mě to líta naprosto dokonale, ale... prevence je potřeba 

Petk@ píše:kdys sem auto kupoval (červen) tak tam byli NGK a byli už total sehnal jsem třízobačkové Bosch a i kdys je prej neradi tak naprostá bomba

PAKO píše:ono u NGK nekoupíte stejnou housku jedna houska se peče v japonsku a jedna ve francii... z vlastní zkušenosti ty od frantíků odcházejí podstatně dříve...jo kvalita je kvalita .
 Od Denso....
 Od Denso.... z vlastni zkusenosti mel jsem denza 1/2 sezony a pak prisla naradu rozborka rozdelovace z duvodu zbytkoveho spalovani ve vyfuku a na radu nechanika jsem vyhodil densa iridum a koupil ngk zatim jen ty co pise vyrobce kdyby to nebylo tim tak at nelitaj penize oknem a do ted bez problemu a 2 postreh je to ze na kterykoliv svici co mi prosla rukama se nepovoluji ty hlinikovy matky co jsou na ty svici jen u trech dens jsem to dotahoval za pul sezony 2x kombinackama a stejne nic
  z vlastni zkusenosti mel jsem denza 1/2 sezony a pak prisla naradu rozborka rozdelovace z duvodu zbytkoveho spalovani ve vyfuku a na radu nechanika jsem vyhodil densa iridum a koupil ngk zatim jen ty co pise vyrobce kdyby to nebylo tim tak at nelitaj penize oknem a do ted bez problemu a 2 postreh je to ze na kterykoliv svici co mi prosla rukama se nepovoluji ty hlinikovy matky co jsou na ty svici jen u trech dens jsem to dotahoval za pul sezony 2x kombinackama a stejne nic   za ty penize jsou opravdu smesny....
  za ty penize jsou opravdu smesny.... 
Loiza666 píše:PAKO píše:ono u NGK nekoupíte stejnou housku jedna houska se peče v japonsku a jedna ve francii... z vlastní zkušenosti ty od frantíků odcházejí podstatně dříve...jo kvalita je kvalita .
A rozdíl mezi IK22 a IK24 náhodou nevííííš ?Od Denso....
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů