1G - černá - Kapid CRX
Moderátor: Minor
Re: kapid CRX 1.g
Tak ted jsem si dodelal zadni interier
Schovam tim podbehy a zadek kde je videt elektrika svetel. A samozdrejme i kvuli vaze jsem vymenil za original tapec.

copak to je? 

Je to misto tapecu v interieru a je to z pruhledne folie tl. 1mm potazenej cernou lepici folii. Snazil jsem se trochu zakrejt holou kastli, jsem zvedav jestli mi to projde na technicky
Zitra hodim foto az to tam dam.
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:
Je to sice stary auto ktery ma dohromady cenu 10 000 ale dava mi mnohem vic nez kdybych si koupil auto za 300 000. Myslim si ze kazdy vi o cem mluvim
Amen Bratře

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Tak tady je ten interier jak bude vypadat, zatim jsem to tam jenom polozil.

Bocnice jsem uz prisrouboval a je to parada, tak jsem si to predstavoval. Pak jsem si rek ze musim vyresit ten sibr a dat tam jinej tapec stropu. Povedlo se
Trochu jsem ho odlehcil a asi uz nebude fungovat jako driv

Nevite nekdo kam to patri ? Diky

jazzik píše:tahle gumova vec je krytka mezi hrebenem rizeni a volantem ....
Diky, vubec jsem netusil kam s tim
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:jazzik píše:tahle gumova vec je krytka mezi hrebenem rizeni a volantem ....
Diky, vubec jsem netusil kam s timZitra to tam soupnu. Diky
...a ještě mi pár věcí zbylo
Diky, vubec jsem netusil kam s tim
Zitra to tam soupnu. Diky[/quote]
[/quote]
NN to ne, s timhle jsem opravdu nevedel kam s tim. Uz to mam skoro pohromade. Do 14 dnu si privezu jinej motor, musim nekde sehnat predni tlumice,narazniky, doresit eletriku a je to. Zitra dodela predni napravu a snad to bude vsechno. Uvidime
NN to ne, s timhle jsem opravdu nevedel kam s tim. Uz to mam skoro pohromade. Do 14 dnu si privezu jinej motor, musim nekde sehnat predni tlumice,narazniky, doresit eletriku a je to. Zitra dodela predni napravu a snad to bude vsechno. Uvidime
A ted uz je snad vsechno ocisteno. Posledni veci jsem opiskoval a vykartacoval, zitra pujdou do barvy a koncim. Jsem opravdu rad ze uz nemusim nic dalsiho cistit, je to umorna prace. Pristi tyden si privezu motor a muze se jit na vec 

dobře ty! těším na výsledek

Potrebuju radu, da se tento cep vymenit. Cely rameno stoji 3500 a cep 500 ale vubec jak se vyndava. Poradil by nekdo.

- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Potrebuju radu, da se tento cep vymenit. Cely rameno stoji 3500 a cep 500 ale vubec jak se vyndava. Poradil by nekdo.
No já to na svý Hondě ještě neměnil... Ale dělal jsem to u jiných aut a je to normálně na šroubech (takže jen odšroubovat, vyměnit a přišroubovat). Pokud se jedná o nový auto, tak je to na nýtech, místo kterých dáš šrouby. Ale fakt nechcu kecat, u svýho auta jsem to ještě nedělal. Však kluci šikovní tady poradí
...ale podle fotky to vypadá, že už ho z ramene vytahnuls, ne?
Naposledy upravil(a) James dne 26 bře 2011 19:19, celkem upraveno 1 x.
kapid píše:Potrebuju radu, da se tento cep vymenit. Cely rameno stoji 3500 a cep 500 ale vubec jak se vyndava. Poradil by nekdo.
co to je za čep ?? to je v předního ramena vespod ?? já teda měnil cený zameno a to myslím nestálo ani 2t a byla to značka 555
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
aha...hej to maj celkem dost blbě udělaný. Aspoň vím, co mě čeká. Já nevěděl, že to je jeden kus. Já nevím, zkus z toho čepu oddělat krycí gumu. třeba je tam ta pojistka, co je na fotce u čepu. Pak už to normálně vytahnout
napiš uživaleti IDAHO na honda clubu a sežene ti mnohem lepší kvalitu jak moog a za polovinu.. a ten čep by měl jít mornálně vylysovat