ED9 - černá - CRX - ICE
Moderátor: Minor
Re: CRX - ICE
krásná
jsou nějaké plány? tohle vypadá jen na dolejvání benzínu a sem tam oleje
hele bacha, z řidičovi strany ti čouhá houpačka 
jsou nějaké plány? tohle vypadá jen na dolejvání benzínu a sem tam oleje
hele bacha, z řidičovi strany ti čouhá houpačka Re: CRX - ICE
Vypadá to jako moc pěknej stav... za mě palec nahoru... 

Houpačku jsem už uřízl, původně jsem na ni chtěl balit slečny, ale moc se mi k autu nehodila
Zatím opravdu jen olej a benzín. Nechám ji jak je, tak se mi líbí nejvíc a pěkných originálních ubývá. Teď mě akorát čeká výměna silentbloku motoru, toho spodního u chladiče, jinak ok, zatím
Zatím opravdu jen olej a benzín. Nechám ji jak je, tak se mi líbí nejvíc a pěkných originálních ubývá. Teď mě akorát čeká výměna silentbloku motoru, toho spodního u chladiče, jinak ok, zatím

jj, to máš recht, víc víc mnohem víc takových majitelů jako ty a míň a míň takových jako třeba to poslední v "takhle ne pánové"
na srazu chatka nebo stan? 
na srazu chatka nebo stan? Re: CRX - ICE
Zatím nevím o nikom dalším známým, kdo by jel se mnou, takže asi stan. Doufám, že zrovna vyjde počasí
Bylo by dobrý, kdyby se pak hodily nějaký odkazy, kdo a kudy pojede, abychom se případně po cestě připojili a dojelo nás víc po kupě.
Bylo by dobrý, kdyby se pak hodily nějaký odkazy, kdo a kudy pojede, abychom se případně po cestě připojili a dojelo nás víc po kupě.
Svitavy je dobrá adresa, kousek od srazu, to okolo tebe pojede většina lidí z východu
a společné cesty se určo týden dva před domluví 
Ok tedy, bylo by fajn se tu někde domluvit a srazit 

Jj, přesně tak, byl jsem tam a jezdil jsem, to byl myslím tuning, akorát na mě vyšel déšť, ale aspoň jsem otestoval nové Eagle F1. 

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
HT88 píše:Je pěkná, 10.4.2010 Brno Circuit
jaj to je krasavice...krásné pevné pavučinky co se nekroutí
Pavučiny jsou vážně dobré, koneckonců naše republika je jeden tankodrom, zatím bez úrazu. Přemýšlel jsem o jejich celkové opravě, protože ten lak se občas někde odlupuje. No a nebo pořídím něco stejné velikosti, ovšem s menším ET, aby trošku víc vylézaly ven. Tyhle jsou 35, takové 30 nebo menší by byly good. Uvidíme. Tyhle jsou dobový a celkem k ní seknou, ale zase nějakej Japan style by neškodil 
Krásná 

- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ICE píše:Pavučiny jsou vážně dobré, koneckonců naše republika je jeden tankodrom, zatím bez úrazu. Přemýšlel jsem o jejich celkové opravě, protože ten lak se občas někde odlupuje. No a nebo pořídím něco stejné velikosti, ovšem s menším ET, aby trošku víc vylézaly ven. Tyhle jsou 35, takové 30 nebo menší by byly good. Uvidíme. Tyhle jsou dobový a celkem k ní seknou, ale zase nějakej Japan style by neškodil
nejezdis s kamionem u firmy LN Group?
Kdepak, nejezdím kamionem. Já dělám úplně něco jiného: www.max-security.cz
Stránky jsou zanedbané, narychlo spíchnuté, ale zanedlouho budou úplně jiné.
Stránky jsou zanedbané, narychlo spíchnuté, ale zanedlouho budou úplně jiné.