Stechi CRX ukradeno! (nalezeno)

Někdo Vám něco odcizil? Sem s tím a členové budou mít oči na šťopkách. Dáme těm bídákům co proto...

Moderátor: Minor

BoasH
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Krádež Stechiho CRX

Příspěvekod BoasH » 17 bře 2011 20:54

Tak jsem na FB četl,že Stechiho céro zase ukradeno...

Jerry
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak takhle ne pánové :))!

Příspěvekod Jerry » 17 bře 2011 21:43

Taky jsem to tam tet četl... to už není možné....

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 17 bře 2011 21:44

Ahoj.. tak jen potvrzuji to co uz je psano :-(

Jerry
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jerry » 17 bře 2011 21:48

stechi píše:Ahoj.. tak jen potvrzuji to co uz je psano :-(

to je vážně škoda... koukal jsem na fb a měl si ho moc hezký... co bych dal za takovej stav... urazit jim ruce hajz..m!!

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 17 bře 2011 21:52

ješte pro info policie vozidlo nema.

nettopeer
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod nettopeer » 17 bře 2011 21:52

To je neuvěřitelný :( drž se chlape...

Jerry
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jerry » 17 bře 2011 21:55

stechi píše:ješte pro info policie vozidlo nema.

tet jsem taky přemýšlel jestli to oni neodtáhly... to je drzost největší... to bych nepřežil najít svoje auto po krádeži a druhej den mi ho zase šlohnou...asi tam zloději neco zapoměly... snad se brzo najde a aspoň ve stavu co bylo po prvním nálezu...
Naposledy upravil(a) Jerry dne 17 bře 2011 21:55, celkem upraveno 1 x.

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 17 bře 2011 21:55

dik Jerry

chosse.j
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chosse.j » 17 bře 2011 22:14

stechi: a to ti ukradly ten polorozebraný zbytek od kámoše z garáže? co na tom chtěli ještě krázt? vždyť už z toho všechno drahé ukradli! :cry: :evil: zastřeli je!! a to je nikdo neviděl, když vědí, že to rozebírali tři dny a nejspíš na tom parkovišti? :evil:

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 18 bře 2011 09:46

ted jsem se docetl o sobe na honda clubu jako kdybych proto neudelal vsechno tak tedy objasním uplne situaci. vozidlo jsem tedy našel díky radymu a nejvíce děkuji hometunerovi a zjistil jsem to ve stredu s policii jsem byl u auta od cca 9 do 3 do rana ohledani mista atd.... nebudu popisovat co se vse dělo. poté me odvezli domu. Rad bych si vzal volno v praci ale nedali mi ho... tak ze jsem cely den schanel kola na ktery to dám a misto kde to budu moc schovat, vse z prace. bydlim v praze a garazi je malo a zahrad s parkovaním tak moc neni. a nakonec jsem i sehnal odtahovku stim ze az tam prijedu tak az to bude na kolech tak at zavolam a vozidlo se odveze na hlidane parkoviste kde jsem si zaridil na nejaky cas parkovani. co se nestalo prijel sem tam a vozidlo nikde. privolana policie stim ze jestli vozidlo nemaji odtazene. coz mi bylo receno že odtah proveden nebyl. Kdyz jsem koukal na misto tak vozidlo bylo vyzvednuto, nazval bych to jako čista prace, takze to co je receno na honda clubu ze by se zablokovalo auty je knicemu kdyz nekdo ma odtahovku s ramenem... kamery si vyzada policie me by nic nedali ale do toho mista neni sni videt a kdyz prijizdelo auto tak jsi nejsou jisti kvalita nicmoc a SPZ nerozpoznana. Abych rekl pravdu jsou ted jenom stim starosti a porad to neni vyreseny. ovcera jsem byl na policii taky dost dlouho. dnes jdu na dalsi vyslech.

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 18 bře 2011 09:55

Drž se chlape a na kecálky hoď bobek. Drzost těch zlodějíčků je mazec. S PČR to bývá na dlouhý lokty. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 bře 2011 09:55

pokud neva přepošlu to chytrákům na honda-clubu ;) taky mě to rozlítilo,ale už se ničemu nedivit...ta čistá práce je ale zvláštní, že by se o to tak rychle postarala odtahovka se mi vůbec nezdá a že by se někdo takhle pachtil kvůli sice v perfektním stavu ale defakto origo crxu? neměl jsi tam nějaký zlatý cihly nebo tak něco? :D sorry, už mi z toho jde samotnýmu hlava kolem *dash*

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 18 bře 2011 10:03

jo klidne to tam dej. taky mě to naštvalo. no ted uz to je origo jeste tam jsou vrtany kotouce svody od srs a vzadu stavitelny odklony a ramena odlehceny od d2 a motor. tam jenom byla spatna vana. stari se nani podepsalo.

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 19 bře 2011 10:06

To snad ani neni možný že to ukradli podruhy..zlamat jim ruce!! Odkud presne si z Prahy? Ja jen kde si dat pozor abych tam neparkoval..ty si parkoval na ulici? S tema garazema je to trochu pruser, ja mam garaz za 1800/mesicne, je to teda docela dost ale venku to nechavat fakt nechci.. Jinak preju at se to najde a at ty kokoty chytej a daj jim peknejch par let..
Honda Prelude 2.0 F20A4

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 20 bře 2011 15:44

no ja jsem z prahy 8 liben. V podstate bydlim u bulovky... jinak vám chci oznámit že auto se zvu naslo a ted je na parkovišti krimnalní policie.. další informace nemam bylo mi to řečeno jenom do telefonu zitra budu cely den zarizovat predani auta. A dnes jsem se rozhodl i proto ze to slozim znova do puvodniho stavu..! a cely to uplne dodelám..

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 20 bře 2011 16:42

tak to teda zírám že takhle rychle pracovali...to se mi snad ani nechce věřit...ale chvála za to že to i tak nevzdáš a pustíš se do mazla a dáš mu původní lesk a slávuObrázek byl bych pro aby sis tu založil téma ve "vaše crx" a celý příběh popsal a sepisoval i další postupy *fin*

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 20 bře 2011 16:47

rady ja mam takovy pocit ze policie zitra prizna ze to auto odtahli oni... nechtel mi rict ani kde se naslo..!!! :D ale urcite zalozim protoze budu potrebovat opravdu mnoho dilu a chci to stihnout do srazu.. dnes vecer objednam kapotu a pokusim se sehnat pojezdy na sedacky jelikoz i ty mi ukradli.. a nabu na volant nastesti sem si nechal doma ten starej...

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 20 bře 2011 16:51

*redy

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 20 bře 2011 18:13

No mazec teda. Zlom vaz chlape. *honda*

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 20 bře 2011 19:23

stechi píše:rady ja mam takovy pocit ze policie zitra prizna ze to auto odtahli oni... nechtel mi rict ani kde se naslo..!!! :D ale urcite zalozim protoze budu potrebovat opravdu mnoho dilu a chci to stihnout do srazu.. dnes vecer objednam kapotu a pokusim se sehnat pojezdy na sedacky jelikoz i ty mi ukradli.. a nabu na volant nastesti sem si nechal doma ten starej...

Vyhlašuji akci CRX Stechi Live Aid a protože by můj zpěv vynesl leda pár přes hubu, rovnou ti nabízím, že ti pojezdy na sedačky věnuji:)
Třeba se někdo přidá s nějakou drobností.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Zpět na „Krádeže / Stolen“