ED9- černá - Jazzik´s CRX
Moderátor: Minor
Re: Jazzik´s CRX
mohu přidati do interiérových rozdílů? nemáme to tam 

¨jazzik píše:aaaa nase minorova encyklopedie opet zabodovaladekuji Ti Minorku,Wayne me zmatnul tim,ze rikal,ze vtec ma kozenej...a ja si rikal,ze rozdil je v tech "okynkach"mezi rameny
Koženej je, to je pravda, ale už jsem ho viděl i svlečenej z kůže, zřejmě byl už moc ohmatanej.
Ale hlavne se liší tvarově, střed není propadlý šikmo dopředu dolů jako u ED9, jsou tam jiná "okýnka" mezi rameny.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
tak mame uz temer jaro a vicemene hezke pocasi,takze sup na kolecka  

P.S.: zadek je vysoko pac sem na snizeny pruziny nedostal 215/50 r17 ... az budou doma pneu jako vepredu tak pude zase niz ted to vypada jak nejakej dragster
 ted to vypada jak nejakej dragster

P.S.: zadek je vysoko pac sem na snizeny pruziny nedostal 215/50 r17 ... az budou doma pneu jako vepredu tak pude zase niz
 ted to vypada jak nejakej dragster
 ted to vypada jak nejakej dragsterJazzik
hehe, pěkně nakopnutá  ale až to bude i vzadu stejné tak to bude vypadat moc dobře!
 ale až to bude i vzadu stejné tak to bude vypadat moc dobře! 

dekuji dekuji,tesim se az to pude vzadu zase dolu,takhle na parkovani nic moc  ... kazdopadne musim propasovat 2 gumy z prahy 5 do plzne tak to tak nejak ted resim
 ... kazdopadne musim propasovat 2 gumy z prahy 5 do plzne tak to tak nejak ted resim

... kazdopadne musim propasovat 2 gumy z prahy 5 do plzne tak to tak nejak ted resim
 ... kazdopadne musim propasovat 2 gumy z prahy 5 do plzne tak to tak nejak ted resimJazzik
takze kolecka prezuty do nexen n2000 a zadky nevim na cem sou :/ ach ta pamet.Rozmer uz definitivni 205/40 R17 a snizene pruziny,dozadu jsem dal do tlumicu pro jistotu dorazy a zatim je to v poradku i po nasednuti dalsich 2 lidi.A samozrejme dodelana elektrika na zrcatka,stahovani oken,podsviceni,na navijak na pasy...
a samozrejme umyto,vylesteno 

a samozrejme umyto,vylesteno

Jazzik
za mě moc hezký!  je supr vidět crxo v dobrých rukou
 je supr vidět crxo v dobrých rukou  ! ale co ta garáž, takhle na ní řádit
 ! ale co ta garáž, takhle na ní řádit 

je supr vidět crxo v dobrých rukou
 je supr vidět crxo v dobrých rukou  ! ale co ta garáž, takhle na ní řádit
Redy píše:za mě moc hezký!je supr vidět crxo v dobrých rukou
predevsim podekuju za pochvalu
 tesi me,ze ted tu chvalu slysim casto
 tesi me,ze ted tu chvalu slysim casto  dodelat opravdu lak a sem mooooc spokojenej a mam auto podle predstav.Co se tyce garaze - neni to moje prace,ale kamarada
 dodelat opravdu lak a sem mooooc spokojenej a mam auto podle predstav.Co se tyce garaze - neni to moje prace,ale kamarada  ja ji poklizim atd ... aby bylo trochu prostredi na nejaky to dostrikani,dolestovani atd
 ja ji poklizim atd ... aby bylo trochu prostredi na nejaky to dostrikani,dolestovani atd 
Jazzik
takze jsem se rozhodl,ze auto pujde na spalky a presedlam do francie na maminky peugeot 106,se zavodnim obsahem 1,0. Dovedlo me k tomu to,ze mi moje posoupavatko vsichni chvali,ale vim co je spatne a prestava se mi libit prace po sloganu : nejak se to strikne at je to cerny. A diky zkusenostem co jsem za tu dobu nabral a to i moznosti tak CRXatko pujde na spalky,udelaj se napravy,seskrabe se podvozek,co bude treba se opravi (lem,prahy) spodek se nastrika bilou silnicarkou barvou,vymeni se vana ktera projde stejnym postupem jako podvozek. A cely se to pripravi pod lak,lak se nakonec bude delat uz doopravdy v boxu u nas na praxich.

Jazzik
doufám že to stihneš připravit do srazu  

Redy píše:doufám že to stihneš připravit do srazu
mno to bude zalezet hodne na financich :/ jako vzdy ted se zbavuju vsech dluhu co mam (neni to hrozny,ale v roli studenta znas sam financni stranku)
 kazdopadne predpokladam,ze se v tom budu rochnit opet sam a vsichni kamaradi se na me vyserou,takze uvidime jak mi to pujde od ruky tentokrat
 kazdopadne predpokladam,ze se v tom budu rochnit opet sam a vsichni kamaradi se na me vyserou,takze uvidime jak mi to pujde od ruky tentokrat 
Jazzik
takze novinky - resil sem loupani pri rozjezdu a dobrzdovani (homokinetak,vnitrni kloub,vse vymenene za nove) cepy vporadku ... (ovsem az na ridici a tycku rizeni) takze mi to nedalo spat a zajel jsem si ke kamaradovi a jeho tatinkovi na zdviz,co nasledovalo bylo nemile jak pro moji psychiku,cas i penezenku.Bylo mi oznameno,ze snad jedinej silentblok na aute by nepotreboval vymenu  ... uklidnilo ho to,ze uz mam dva v pytlicku s sebou od firmy YAMATO.Nasledne mi utvrdilo v tom,ze vymenim cele rizeni (mysleno napravnici+spodni ramena+cepy rizeni) ...a tak jsem se do toho v nedeli odpoledne pustil,reknu vam,ze uz snad nikdy vice na aute ktere ma vejfuk i motor to delat nechci :/ vecer jsem uspesne skoncil s klidnejsim svedomim,ze spodni ramena se zdravejsimi silentbloky mi usetri trochu casu a absolvuji zajisteni financi na komplet opravu...
 ... uklidnilo ho to,ze uz mam dva v pytlicku s sebou od firmy YAMATO.Nasledne mi utvrdilo v tom,ze vymenim cele rizeni (mysleno napravnici+spodni ramena+cepy rizeni) ...a tak jsem se do toho v nedeli odpoledne pustil,reknu vam,ze uz snad nikdy vice na aute ktere ma vejfuk i motor to delat nechci :/ vecer jsem uspesne skoncil s klidnejsim svedomim,ze spodni ramena se zdravejsimi silentbloky mi usetri trochu casu a absolvuji zajisteni financi na komplet opravu...
-nasledne mi nedalo spat jak po zmene vejfuku mi sel vykon mych uz tak malo 90 japonskych ohri nekam pryc ze staje pod kapotou a tak jsem zjistil,ze ve vyfuku byla ucpavka v podobe plisku s 6 dirkami a dratenkou 

to bylo nasledne napraveno a zpet nahnano stado ohri...
-jinak aby se nereklo,ziskal jsem original predni spodni rozperu,takze uz tam samozrejme je 

-takze plany do blizkeho budoucna - komplet silentbloky,popr cepy
- vyvarit lemy,prahy
- vyhrat si s pripravou pod lak
- repasnout trochu vsechny ramena/raminka
- oskrabat ochranu briska u CRXka a nastrikat bilou barvou na silnice (ze zkusenosti overeno vim,ze vydrzi vice)
- a udelat komplet celolak uz v boxu u nas na praxich

... uklidnilo ho to,ze uz mam dva v pytlicku s sebou od firmy YAMATO.Nasledne mi utvrdilo v tom,ze vymenim cele rizeni (mysleno napravnici+spodni ramena+cepy rizeni) ...a tak jsem se do toho v nedeli odpoledne pustil,reknu vam,ze uz snad nikdy vice na aute ktere ma vejfuk i motor to delat nechci :/ vecer jsem uspesne skoncil s klidnejsim svedomim,ze spodni ramena se zdravejsimi silentbloky mi usetri trochu casu a absolvuji zajisteni financi na komplet opravu...
 ... uklidnilo ho to,ze uz mam dva v pytlicku s sebou od firmy YAMATO.Nasledne mi utvrdilo v tom,ze vymenim cele rizeni (mysleno napravnici+spodni ramena+cepy rizeni) ...a tak jsem se do toho v nedeli odpoledne pustil,reknu vam,ze uz snad nikdy vice na aute ktere ma vejfuk i motor to delat nechci :/ vecer jsem uspesne skoncil s klidnejsim svedomim,ze spodni ramena se zdravejsimi silentbloky mi usetri trochu casu a absolvuji zajisteni financi na komplet opravu...-nasledne mi nedalo spat jak po zmene vejfuku mi sel vykon mych uz tak malo 90 japonskych ohri nekam pryc ze staje pod kapotou a tak jsem zjistil,ze ve vyfuku byla ucpavka v podobe plisku s 6 dirkami a dratenkou

to bylo nasledne napraveno a zpet nahnano stado ohri...-jinak aby se nereklo,ziskal jsem original predni spodni rozperu,takze uz tam samozrejme je

-takze plany do blizkeho budoucna - komplet silentbloky,popr cepy
- vyvarit lemy,prahy
- vyhrat si s pripravou pod lak
- repasnout trochu vsechny ramena/raminka
- oskrabat ochranu briska u CRXka a nastrikat bilou barvou na silnice (ze zkusenosti overeno vim,ze vydrzi vice)
- a udelat komplet celolak uz v boxu u nas na praxich
Jazzik
kdo ti bude kamráde vyvařovat lemy a prahy?  ?
 ?

?
 ?Re: Jazzik´s CRX
Chtěl bych vidět nějaký CRX, který by nepotřebovalo komplet výměnu silentů na obou nápravách. 

Vitman píše:Chtěl bych vidět nějaký CRX, který by nepotřebovalo komplet výměnu silentů na obou nápravách.
asi tak, u bazarových na prstech jednoho prstu, u klubových už se situace zlepšuje

je to tak,spis mi reknete kery silenty mam nahanet,pac at kouknu kamkoliv tak je to pokazdy jiny a nevyznam uz se v tom

Jazzik
takze tenhle vikend jsem se zameril na zjisteni co mi zpusobuje loupani pri rozjezdu a dobrzdovani ( bohuzel je to rizeni a nepomuze vymena tycky ani cepu rizeni  budu muset menit cely hreben rizeni
 budu muset menit cely hreben rizeni  )
 ) 
-dale jsem se v tydnu nudil a tak jsem striknul odrbane viko a kryt na svody do cerny matny,vybrousil napis a drzacky striknul na stribrno,jeste to budu asi predelavat.
-pak tady bylo par uprav kobercu a konecne me to dokopalo se cinit tez,takze jsem koupil barveni na textil jmenem Duha,upustil jsem od bile barvy a sup do pracky s kobercem (bohuzel musel jit na dva kusy) po xkrat vyprani kobercu a nasledneho dalsiho preluxovani jsem koberec obarvil...
pred obarvenim a pranim

a po obarveni a castecnem dositi k sobe

-jinak mam opravenou radicku a to do stejne kuze jako mam spodni casti tapcu
-taky dorazila bila barva na podvozek takze jsem zvedavej kdy bude cas abych se do CRXka mohl konecne pustit
-taky jsem si udelal konecne spravne vejfuk (netusim zda uz to tu je )
-zacinam nahanet dily na vymenu silentu a takovych kravinek na podvozku
-jeste jsem zvednul kapotu u pantu aby mohl horky vzduch pryc
-podle fora na Honda-clubu a clancich o sani jsem si udelal privodovou PVC trubku do podbehu

budu muset menit cely hreben rizeni
 budu muset menit cely hreben rizeni  )
 ) -dale jsem se v tydnu nudil a tak jsem striknul odrbane viko a kryt na svody do cerny matny,vybrousil napis a drzacky striknul na stribrno,jeste to budu asi predelavat.
-pak tady bylo par uprav kobercu a konecne me to dokopalo se cinit tez,takze jsem koupil barveni na textil jmenem Duha,upustil jsem od bile barvy a sup do pracky s kobercem (bohuzel musel jit na dva kusy) po xkrat vyprani kobercu a nasledneho dalsiho preluxovani jsem koberec obarvil...
pred obarvenim a pranim

a po obarveni a castecnem dositi k sobe

-jinak mam opravenou radicku a to do stejne kuze jako mam spodni casti tapcu
-taky dorazila bila barva na podvozek takze jsem zvedavej kdy bude cas abych se do CRXka mohl konecne pustit
-taky jsem si udelal konecne spravne vejfuk (netusim zda uz to tu je )
-zacinam nahanet dily na vymenu silentu a takovych kravinek na podvozku
-jeste jsem zvednul kapotu u pantu aby mohl horky vzduch pryc
-podle fora na Honda-clubu a clancich o sani jsem si udelal privodovou PVC trubku do podbehu
Jazzik